КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 472
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
Djiji, точно когато бях най-бременна нямах никакви симтоми. Както ти е казала Бамбито, трай и не се вглеждай толкова много  Hug

# 211
Djiji, аз нямах никакви симптоми - гърдите ми бяха меки и нямах и грам болка нийде. Дори останах много изненадана като видях резултата...
Отпусни се и се наслади на екскурзията - Прага е невероятен град. Стискам палци да се е получило и като се върнеш, да се похвалиш с + тест Praynig Hug

# 212
  • София
Многооооо ви Благодаря  newsm20
Винаги знаете какво и как да кажете, наистина ми върнахте надеждата и ме карате да се усмихна  Hug
Ще гледам да се насладя максимално на Прага и да не мисля за глупости.
Хем знам, че не винаги нещата зависят само от нас, каквото е писано ще стане (не че ме грее това де).
  love001  love001  love001

# 213
  • София
В Стара Прага има един вълшебен ресторант, Каса Аргентина, непременно опитай телешките ребра, уникални са. А вечер имат програма с жива музика и танци (танго, естествено) и си е направо преживяване посещението на ресторанта.

Последна редакция: вт, 10 дек 2013, 13:07 от Sharky*

# 214
  • София
Sharky* мерси, ще гледаме да го посетим  Hug

# 215
  • София
Шарки  Hug Hug Hug

# 216
  • София
Господи, Джул, съжалявам, не се усетих, че тук четат и бременни и че ще ти се доиска... Embarassed Embarassed Embarassed

# 217
  • София
Неееее,гушкам те,защото се радвам да те видя,а иначе споко,нищо не ми се дояжда  Joy

# 218
  • София
Шарки, и на небременните им се дояжда  Mr. Green
сега как да ида аз в Прага  newsm78

# 219
Хващаш самолета и си там след два часа Mr. Green

# 220
# 221
  • София
то всъщност детето има паспорт, значи пречки няма  Mr. Green
тъкмо парите отделени за братче ще покрият разноските по пътуването  Crazy

# 222
Е да, ама ще ядеш телешки ребра Wink

# 223
  • Пловдив
и после детето като пита що няма братче кво ще обяснява, че от пордотлък  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 224
Djiji  хубаво са ти го казали момичетата. Хич не се ослушвай за симптоми толкова рано  Peace Иди забавлявай се, хапни си ребърца /искам и аааааааааааз!!!! /  и ще чакаме като си дойдеш да се похвалиш чудесен резултат  Hug

Общи условия

Активация на акаунт