КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 380
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
  • София
чудесно  Mr. Green

# 691
  • Варна
Казаха да продължа със старите лекарства утрогестан, естрофем, медрол и неупоген

# 692
  • гр. София
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

Шоко, страхотна новина! Ще продължаваме с палците Hug

# 693
Т.е. си отговаря на седмиците, нали така?
Честито! Hug

# 694
  • София
Би ли се обадила да ги питаш за фраксито? Аз никога не съм имала нужда, но от Серум (Атина) си ми го вкараха в протокола. А и едно мамче от моите служителки, след 4 миседа, 5тата бременост оцеля до бебе (вече е на 2 месеца юнака) след 6 седмици фракси...

# 695
Борбено човече ще излезе тук  Hug  Няма да пускам палци!  Heart Eyes

# 696
  • Варна
Казаха само тези да продължа, изрично ги попитах за допълнителни лекарства.
А иначе сакчето е с една седмица назад трябва да съм в 6гс.
Страх ме е ужасно след всичко едва ще дочакам следващия преглед

# 697
И според мен щом плода изостава, би трябвало да се влючи фраксипарина. От него ще се засили кръвообращението и може би ще дръпне малко напред.

# 698
  • гр. София
Според мен Стаменов не го дава профилактично фраксито. На мен всеки път ми се налага да напомням за него след трансфер, че съм с тромбофилии, а в Щерев профилактично масово го изписваха даже без изследвания.

# 699
  • Пловдив
Шокооо, няма да ти казвам колко се радвам, сега със затаен дъх чакаме Grinning Praynig Praynig Praynig Hug аз съм на мнение, че не винаги е препоръчителен фраксипарин/клексан, даже ако няма показания и щом лекарите не са го предписали не трябва човек на своя инициатива да си слага, не мисля, че е толкова важен, но аз гледам от моята камбанария /при мен доведе до много негативни последици, за малко да се стигне до прекратяване на бременността заради един клексан, след като го спрях изкарах безпроблемно до края/. Та, слушай си докторите Peace

# 700
  • София
Шоко, радвам се за добрите новини  Hug.

# 701
  • UK
Здравейте, момичета моята одисея продължава.
Днес 28 ден след трансфер ЧХГ 2440 лекарствата съм ги спряла преди шест дни, а ЧХГ се удвоява на седемдесет и няколко часа нямам никакви болки док каза, че ако другата седмица продължава така да отида на преглед. Не знам какво да мисля newsm78

Имах нужда от една такава прекрасна новина днес Hug Много се радвам Шоко, борбено е човечето Hug
И аз не смятам иначе, че винаги следва да се поставя фраксипарин или подобни, аз например нямах, дори не съм пила и аспирин протект Peace

# 702
  • София
Шоко,много ти се радвам мила. newsm44 newsm68 newsm44А  за борбеното човече нямам думи...Все така да бъде ,желая ти лека бременност до края. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 703
Шоко,това е твойто ЧУДО fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 704
  • Варна
Днес си останах в къщи за всеки случай.
Ох момичета не смея да се зарадвам, чакам с нетърпение следващия преглед знам, че ме разбирате и Ви благодаря за подкрепата.

Общи условия

Активация на акаунт