КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 371
  • 747
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Шокооо - нямам думи  Praynig Praynig Praynig Трайкам си и стискам палците силнооо, борбено е малкото човече  Hug Hug Hug

Момичета - ето това чукане чакахме  smile3521 smile3521 smile3521

# 706
  • София
Шоко, не знам във Варна има ли добри лекари за следене на бременност, обаче на Стаменов специалността му е забременяване, не самата бременност. Искай второ мнение за фраксито от добър специалист.

# 707
  • София
Шоко, страхотна новина Peace Стискам палци всичко да е наред докрая Peace Peace
За фраксито и аз съм на мнението на Шарки Peace

# 708
  • UK
Шоко, не знам във Варна има ли добри лекари за следене на бременност, обаче на Стаменов специалността му е забременяване, не самата бременност. Искай второ мнение за фраксито от добър специалист.

За следене на бременност се намират, но за назначаване на съответни терапии с фраксипарин и подобни, по-скоро не, тук са от старата школа Crazy Crazy ако мога така да се изразя и не са и някои даже запознати с "новите техники и технологии" Rolling Eyes
Шоко стискаме силно!!! Hug Hug Hug

# 709
  • София
Леле...настръхна ми козинката....Шоко,няма да ти казвам колко съм щастлива,а само ще продължавам с палците това мъниче да иска да живее и да не се предава!

# 710
Не може да няма кардиологична болница във Варна.

# 711
  • Варна
Не може да няма кардиологична болница във Варна.

Преди 4 години ходихме до София защото свекърва ми имаше проблеми във Варна не е много добре работата.

# 712
Ти си прецени дали да не направиш консултация със съдов лекар за евентуално фракси. Може и въобще да не ти се налага.

# 713
  • София
То идеята на фраксито в нейния случай не е защото има проблеми със съдовете или кръвосъсирването, а за да се подобри кръвоснабяването на матката в тези толкова важни за плода дни.

# 714
Така де. Аз това го написах по нагоре. Ще и се разреди кръвта и ще подобри кръвообращението, за да може да дръпне плода. Въросът е каква доза и въобще дали ще и се налага да го слага.

# 715
  • София
Ако ти се случи като с моята бременност преди 4 години, ще се чудиш какво е трябвало да слагаш, а не си. И никой няма да ти отговори постфактум...

# 716
В съседната тема, след 2 неуспешни опита едно симпатично момиче е бременно съвсем порочно. Усмихна ме до ушите  Mr. Green

# 717
  • София
Гугито щеше да се гътне заради един клексан, та профилатикчно да се слага понякога не е безобидно.
на мен например все ми го натрапваха точно за всеки случай, ама минах и без него.

# 718
Ми нали затова я пращам на съдов. Те ще я разпитат, ще и видят изследванията и ако преценят ще и дадат.

# 719
Боже,Боже,чудеса се случват.На един дъх ви четох.Шоко,ама много се радвам мила,дано това е твоето бебе.

Общи условия

Активация на акаунт