КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 464
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Моето беше 152 на 9-ти ден от трансфер на бластоцисти.като деня на трансфера не го броя Laughing

# 256
Джиджи браво момиче,все така да се усмихваш до края.
Аз днес бях на преглед,прехвълят ме вече в бременелската група,моето едното човече е спряло да се развива,така ще се молим другата душичка да си ме хареса и да останем заедно  Praynig

# 257
  • Пловдив
Звезди, и при мен едното спря да се развива в 12та седмица, дано останалите ни да са добре до края  Praynig Hug
аз като Джиджи деня на трансфера го броя  Wink

# 258
  • София
Тоест Гуге, сме били с еднакъв резултат.
Звезди, в коя седмица си вече, та те прехвърлят? 10-та?
Записа ли се за ФМ?

# 259
Звезди, и при мен едното спря да се развива в 12та седмица, дано останалите ни да са добре до края  Praynig Hug
аз като Джиджи деня на трансфера го броя  Wink
Аз влизам в 10-та,по принцип то се забавяше,първото имаше пулсации,а това не,и в 7-ма и двете туптяха,но сега е спряло.
Сега малките ще са ти послушни  Praynig

# 260

Звезди, в коя седмица си вече, та те прехвърлят? 10-та?
Записа ли се за ФМ?
Почти 10-та,Перси ми каза след 2 седмици да имам час записан,сега се чудя при кой да се запиша,нещо май при Михова мисля,при жена искам  Rolling Eyes   
Като си запиша час трябва да кажа за ФМ ли или не е нужно док ще си знае  newsm78

# 261
  • Пловдив
да Ванче, с еднакъв сме били, ама аз бях с 3 броя, а ти с 2  Wink та не ми е било особено високо  Laughing

# 262
  • София
Звезди, лошо, че не си се записала. Клиниката почива до 05.01, а за Михова и Сигридов нямаше часове до 15.01.
Сигурно ще те запишат за Богданова.
Но от сега звънкай.

# 263
Аз утре ще звънна задължително,днес уж бях там,ама то 100 неща  ooooh!  ще настоявам,тя док ми даде 3 имена,от тях да избирам.Ти само там ли се следиш,а по ЗК ходиш ли на ЖК?

# 264
  • София
то за Михова значи аз отсега да записвам час  ooooh!
те хептен са ги заели  Crossing Arms

# 265
  • София
Звезди, аз се записах при Сигридов, ама 1 месец предварително. Той даже е почивка до 08.01 Mr. Green
Иначе по празниците ще отида при някой от родилното на преглед, че голяма пауза се получава иначе.
Записала съм се на ЖК по ЗК само заради болничните, то по ЗК е пълна пародия Mr. Green

# 266
Да,с 3 ехографа  Grinning  пък аз съм безработна и си плащам ЗУ,ама в случая не ме топли хич.
Сега и за следенето ли ще е борба за ред и док  Joy

# 267
  • София
Да, и чакането поне при Сигридов беше 3 часа, ама ние сме свикнали де.
Абе мани ги тия ЗО, нямам им доверие на тия от поликлиниките- само да ми мерят килата и кръвното Mr. Green и да дават болнични.

# 268
  • София
Eхаааа,Джиджи,за малко да пропусна днешната разбиваща новина- да влизам ли,да не влизам ли,зверски ме цепи глава.
Сууууупер  newsm44 newsm44 Много се радвам за теб  Hug Най-после успя  newsm10 Пожелавам ти на финала  да си с толкова бебета,с колкото ще се чувстваш спокойна през цялата бременност, а до тогава-лека и безпроблемна    Hug

# 269
честито Джиджи, лека и успешна до края

Общи условия

Активация на акаунт