КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 371
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Всичко приключи посреднощ получих обилен кръвоизлив.

# 721
  • Пловдив
Шоко, можеш ли пак да отидеш на преглед, това, че си получила силно кървене не означава със сигурност, че са приключили нещата Rolling Eyes Hug

# 722
  • гр. София
Шоко, можеш ли пак да отидеш на преглед, това, че си получила силно кървене не означава със сигурност, че са приключили нещата Rolling Eyes Hug

+1  Hug

# 723
  • UK
Всичко приключи посреднощ получих обилен кръвоизлив.

Шоко иди на лекар, въпреки него, чакаме те с включване Hug

# 724
В 5-6 г.с започнах да кървя обилно и така 20 дни. Момчетата вече са на почти 4 години.
Стискам палци всичко да е наред!  Praynig

# 725
  • UK
Шоко, какво се случва с вас Praynig Hug

# 726
  • Варна
Тук съм ходих на преглед всичко се е изчистило, но др. Стаменов е доста озадачен, иска да направим отново цветна снимка и хистероскопия, само хистероскопия не съм правила до сега надявам се поне от там да излезе нещо, иначе  незнам какво да правим вече.

# 727
  • София
Шоко,мила ,поне се е изчистило само,че абразиото не е никак приятно.Важното е ,че имате план за действие.  bouquet

# 728
  • UK
Шоко  Hug много съжалявам. Близко сте до успеха, вярвам го, както и че скоро ще успеете да бъдете родители Praynig Hug

# 729
  • Варна
Здравейте, момичета не мога да не се похваля в тази темичка, вчера видяхме две сърчица, мечтата ни е на път да се сбъдне.
Още немога да повярвам.

# 730
  • София
много ми е радостно като видя че има нови публикации в тази тема, значи някой от непишещите е успял  Simple Smile

# 731
Шокооооооо,айде мила,бог да е с вас.Мнооого ме зарадва  Hug

# 732
  • Пловдив
Шоко, много, много ме зарадва, страхотна изненада, този път всичко ще е наред и ще прегърнеш двойно щастие Grinning bouquet Heart Eyes

# 733
  • UK
Здравейте, момичета не мога да не се похваля в тази темичка, вчера видяхме две сърчица, мечтата ни е на път да се сбъдне.
Още немога да повярвам.

Ех, че хубава новина  Hug Страхотно Шоки.  Как ме усмихна  Hug

П.п как ще се радвам ако и Хриси се разпише тук защо те и със същата новина

# 734
  • София
Hristina21 ли? В коя клиника?

Момичета, давайте идеи как "подмолно" да убедя ММ да пробваме с донорски Я., запънал се е, че го е страх как щяла да ми се отрази една бременност на здравето, не ще да говори с доктора, а насила не мога да го заведа в клиниката....

Общи условия

Активация на акаунт