Пердета - 9

• 158 052
  • 829
  •   1
Отговори
# 690
Сложи го на тръбен корниз, монтиран на челото на трегера. Вариант е и на релсов, но не на тавана, а на долната част на трегера, но така пък оптически ще смалиш прозорците.

# 691
  • София
Корниз под трегера. Мисля, че назад в темата, писах за алуминиевите, те са по тънички. За да отвориш пердето обаче ще трябва да отстраниш пердето настрани.
Имала съм такъв, в моя случай с ПВЦ корниз, не бях открила алуминиевите.

# 692
Здравейте, в едната ни стая има трегер над прозореца, който е доста широк -27см. Много искам да сложа тънко перде и плътна завеса, но не съм убедена че ще стои добре, предвид голямата ширина на трегера. Някой слагал ли е пердета на подобен прозорец?
Скоро коментирахме в интериорната тема https://www.bg-mamma.com/?topic=1232834.75 , варианта е корниза да е хванат за тавана, във вашият случай за трегера https://www.cocokelley.com/wp-content/uploads/2016/07/610x726_Qu … ity97_ad_01_w.jpg.

# 693
Natt, благодаря видяла съм го това питане, но при мен е по-различно. Принципно, най-много харесвам пердета на тавана, но тук ме притеснява, че ако го монтирам там самото перде ще отиде много напред пред прозореца. Ако го монтирам под трегера ще сниши оптически стаята. Много е кофти с тези трегери. У майка ми също е с трегер и са на тавана, но там ширината е поне наполовина и е супер

# 694
На тавана пред трегера, ще стои идеално.

# 695
  • БГ
Здравейте,
така това са прозорците в детската стая
Скрит текст:
Както виждате в ляво ще има радиатор и ми се иска там да са къси пердетата, но в дясно има врата към терасата и трябва да е дълго пердето...  Чудя се как ще е най-добре. Взела съм Len от Икеа https://www.ikea.bg/products/textiles-curtains-rugs/curtains-bli … k-t-2-br/70457637, мисля да сложа корниза на тавана.

# 696
Не го скъсявай, а го повдигни с магнити, или уший някакви копченца. Лятото ще си ги пускаш до пода.

# 697
Абсолютно подкрепям. Супер грозни са ми късите пердета. Направих както мислиш ти - по акъл от възрастните го скъсих точно в детската, бяха сходни на твоите прозорци, много ми беше грозно и не можех да ги трая!

# 698
Здравейте,

моля да ми кажете и препоръчате фирми, който могат да дойдат в дома, да вземат мерки и да ушият желаните пердета?
 Благодаря ви предварително.

# 699
Здравейте,

моля да ми кажете и препоръчате фирми, който могат да дойдат в дома, да вземат мерки и да ушият желаните пердета?
За София ли?

# 700
Здравейте,

За София ли?

Да, извинявам се, пропуснахда уточня.

# 701
Ползвала съм преди 3-4 г. услугите на магазин, намиращ се в началото на ул. Богатица. По адреса в google излиза. Под начало имам предвид номера от 1 до 10 макс. Дойдоха в нас, взеха си размера и след това ми ги монтираха заедно със щорите. Аз само ходих до магазина, за да си избера разцветките. Имат голям избор. Доволна останах от услугите и ги препоръчвам

# 702
Ползвала съм преди 3-4 г. услугите на магазин, намиращ се в началото на ул. Богатица. По адреса в google излиза. Под начало имам предвид номера от 1 до 10 макс. Дойдоха в нас, взеха си размера и след това ми ги монтираха заедно със щорите. Аз само ходих до магазина, за да си избера разцветките. Имат голям избор. Доволна останах от услугите и ги препоръчвам
Поръчала си щори и завеси в един и същи цвят ли?

# 703
От тях си поръчах, тънки и плътни пердета за хола и спалнята. Щори си поръчах от брат ми, защото има по-голямо разнообразие и цените са по-ниски от техните за щори

# 704
Здравейте,

Curtains

Общи условия

Активация на акаунт