Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде се съхраняват адресите на местожителство и как системата за кандидатстване ще ги провери?
Как ще разберат точното местоположение на работното място, в кой квартал на кой град?
Какво е автоматична проверка на местоработата на родителите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде се съхраняват адресите на местожителство и как системата за кандидатстване ще ги провери?
-
Как ще разберат точното местоположение на работното място, в кой квартал на кой град?
-
Какво е автоматична проверка на местоработата на родителите?
Автоматичната проверка на местоработата на родителите се извършва чрез системата за социално осигуряване, където се вписват името, ЕГН и адресът на работодателя. Системата за кандидатстване използва тази информация, за да провери работодателя. Автоматичното потвърждение на местоработата на родителите се извършва чрез системата за социално осигуряване, където се посочва името, ЕГН и адресът на работодателя. Системата за кандидатстване използва тази информация, за да провери точността.
-
Кога се подават заявления за детска градина и как да промените регистрациите? Има ли възможност за избор на предучилищна детска градина в някое училище?
-
Кога трябва да кандидатствам за детска градина, ако детето ми навършва 3 години през януари?
изобщо не ми се искаше...даже си поплаквах първите дни като я оставях. Всеки си решава сам в зависимост от домашните "условия". Ако трябва да избирам- пак бих я пуснала на 1 годинка. Една от много причини беше и това- дали на ясла или направо на градина- все ще се препоболедуват болестите. Ние сме защитени от уволняване до 3-тата годинка на децата(с изключения на някакви "вратички"), така че прецених по-добре в яслата да ги изкара болестите и до 3тата годинка на шефът ми да му е минало от тези мои отсъствия/болнични