Прием в ясли и детски градини в Пловдив -6

• 153 116
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
И ние сме с 18 т., дано ни стигнат Praynig

# 166
  • Пловдив
Здравейте. Днес излезе класирането за градини. Ние сме втори за исканата градина. Преди нас има едно дете, което е прието, а моето не е (имаше само 1 място).
Въпросът ми е дали ако детето се откаже, нас автоматично ни приемат или трябва наново да участвам в класиране? Благодаря предварително.

# 167
  • Пловдив
Здравейте. Днес излезе класирането за градини. Ние сме втори за исканата градина. Преди нас има едно дете, което е прието, а моето не е (имаше само 1 място).
Въпросът ми е дали ако детето се откаже, нас автоматично ни приемат или трябва наново да участвам в класиране? Благодаря предварително.
Участвате в следващото класиране Sad

# 168
  • Пловдив
От такъв отговор се опасявах. Замислих се за онези времена, в които си спяхме пред градините преди подаване на документи и се знаеше, че щом си първа резерва, значи те взимат  Mr. Green
Това в кръга на шегата. Наистина сега системата ми се струва по-честна и истинска.
Ами ще си чакаме следващото.

# 169
  • Пловдив
Но също ако се откаже приетото дете, вас ще приемат. Успех  Peace

# 170
  • Sunshine state
Как така е излязло класирането? Нали по-късно излизало? Това за септември ли е? Rolling Eyes

# 171
  • Пловдив
Има всеки месец класиране. В някой градини се обявяват сбоводни места.

# 172
  • Sunshine state
Тоест зависи детето кога навършва определената възраст така ли?

# 173
  • Пловдив
Не, но има деца които не са успяли да влезнат септември месец и се възползват на по късен етап да влезнат в градината. Има пък някой деца, които не могат да свикнат и родителите им ги отписват или се местят в друга градина. И при всяко едно такова освобождаване на място градината обявява свободните си места.

# 174
  • Sunshine state
Имам предвид,че детето,което участва в тези класирания за свободни места, е навършило вече 3 години,а не участва за прием тепърва през месец септември,нали? Не знам как да го обясня.. В смисъл ние не сме за това класиране предполагам,понеже вече пуснах заявление,но тя си посещава ясла и ще бъде там до юни,когато навърши 3 години.  Rolling Eyes

# 175
  • Пловдив
Детето, което участва в това класиране е набор 2010 , а класирането за набор 2011 за септември започва на 01.04.

# 176
  • Sunshine state
Ясно,значи е обвързано с възрастта. Благодаря за отговора.   bouquet

# 177
А от днес класиране за кой набор започва за яслите?

# 178
Какво значи за кой набор, по принцип до навършване на 3 годишна възраст на детето се ходи на ясла, а не на градина. Някои майки си пускат децата на годинка, годинка и няколко месеца, други след като навършат две години. Така че...
Тази година за първа група в детските градини ще кандидатстват набор 2011

# 179

Общи условия

Активация на акаунт