Прием в ясли и детски градини в Пловдив -6

• 152 191
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 90
Моля ви за малко помощ-консултация.
Имам близнаци, които през декември тази година ще навършат 5 години. Ходят на детска градина в с.Марково. За сега сме всички с адресна регистрация там, нямам сключен брак с таткото на децата, но живеен заедно. Не вземам детски, работим в Пловдив.
В началото 2014 ще се местим да живеем в Пловдив. Бих искала да запиша и децата на детска градина в Пловдив.
Кога се подават документи, как, да променям ли нещо по регистрациите, имам ли право да избера детска градина, мога ли да ги запиша направо в предучилищна в някое у-ще?
Ще се местим в Район Централен. Работя в близост до Детска градина Малък принц.
Дано се намери някоя добра жена да ме упъти в многото въпроси Simple Smile
Благодаря ви Simple Smile

# 91
Здравейте включвам се и аз с въпрос, извинете ме за невежеството, но синът ми август става на 3 годинки, кога трябва да подам документи? По електронен път гледам, че има дата само за 8 януари, а на мен ми трябва за септември. Попитах в ЦДГ Мая, но ми казаха, че става само по електронен път кандидатстването, не знам за другите места как е.

# 92
Здравейте включвам се и аз с въпрос, извинете ме за невежеството, но синът ми август става на 3 годинки, кога трябва да подам документи? По електронен път гледам, че има дата само за 8 януари, а на мен ми трябва за септември. Попитах в ЦДГ Мая, но ми казаха, че става само по електронен път кандидатстването, не знам за другите места как е.

Здравейте! Като навърши детенце 3 години, т. е през август 2014 ще го регистрирате в системата за електронно класиране на децата за детска градина. Мисля, че няма да е проблем и по-рано да му се направи регистрация. Ако има необходимия брой точки, би следвало да се класира за месец септември - първа група в избраната детска градина. Успех с класирането !

# 93
Моля ви за малко помощ-консултация.
Имам близнаци, които през декември тази година ще навършат 5 години. Ходят на детска градина в с.Марково. За сега сме всички с адресна регистрация там, нямам сключен брак с таткото на децата, но живеен заедно. Не вземам детски, работим в Пловдив.
В началото 2014 ще се местим да живеем в Пловдив. Бих искала да запиша и децата на детска градина в Пловдив.
Кога се подават документи, как, да променям ли нещо по регистрациите, имам ли право да избера детска градина, мога ли да ги запиша направо в предучилищна в някое у-ще?
Ще се местим в Район Централен. Работя в близост до Детска градина Малък принц.
Дано се намери някоя добра жена да ме упъти в многото въпроси Simple Smile
Благодаря ви Simple Smile

Две мечета, мисля, че първо е необходимо да промените регистрацията на родителите - в Пловдив/ т. е  - твоята /. Децата си вървят с майката, съответно ще вадиш удостоверение за натастоящ адрес  на децата, още повече, че нямате сключен брак с таткото - ще доказваш за критериите само твоя адрес и твоята месторабота/ това дава точки / . Щом са на 5 години, може по всяко време да ги приемат в желаната градина, стига да има свободно място. Регистрирайте децата в системата за ел. класиране и следи за свободните места...За групите в училищата  - не съм запозната, да не пиша глупости...

# 94
Zdraveite mami! Ima li nqkoi priet na 12.12.2013 za DQ Veselu6ka? 6te se radvam za otzivi ot qslata Simple Smile

# 95
  • Пловдив
Ние  Simple Smile

Яслата е супер. Дъщеря ми беше в нея и бях супер доволна.

# 96
Zdraveite mami! Ima li nqkoi priet na 12.12.2013 za DQ Veselu6ka? 6te se radvam za otzivi ot qslata Simple Smile
  Ние ходим от 01.10.2013г. Много сме доволни! Там парасна и малък батко, в същата група, при същите лели - доволна съм. Гледат ги децата както вкъщи, ако е свикнал с биберон, с чашка, с памперси... носиш ги, постепенно отвикват и се учат на всичко. Само едно не ми харесва - мноооого е топло в групата - 27градуса ! Пригответе си тънки дрешки и готовност за няколко ката обличане сутрин.

# 97
Здравейте! Доста четох назад в темата, но не успях да намеря информация за въпроса, който ме интересува. Ще се радвам ако някой има желание да сподели информация. Синът ми навършва една годинка през януари, искам да го пусна на ясла през септември. Кога трябва да го регистрирам за кандидатсване, понеже в системата ми излиза само прием месец януари? Благодаря ви! Поздрави   bouquet

# 98
  • Пловдив
Лятото, когато излезне класирането за септември  bowuu

# 99
Здравейте! Доста четох назад в темата, но не успях да намеря информация за въпроса, който ме интересува. Ще се радвам ако някой има желание да сподели информация. Синът ми навършва една годинка през януари, искам да го пусна на ясла през септември. Кога трябва да го регистрирам за кандидатсване, понеже в системата ми излиза само прием месец януари? Благодаря ви! Поздрави   bouquet

По принцип масовите места в яслите се обявяват за класиранията през август. Нас ни приеха в яслата на класирането на 01.08 тази година и детето тръгна на ясла през септември. Но е хубаво месец юли да си пуснеш желанията и автоматично ще те прехвърля към следващо класиране, ако не сте приети.

# 100
Здравейте. В моя имейл нямаше списък с необходимите документи, но някой беше постнал приложение 2, там всичко си пише   bouquet Искам да питам изследванията и имунизационния календар кога се носят?  newsm78

# 101
  • Пловдив
Здравейте. В моя имейл нямаше списък с необходимите документи, но някой беше постнал приложение 2, там всичко си пише   bouquet Искам да питам изследванията и имунизационния календар кога се носят?  newsm78

Изследванията при самото постъпване на детето в ясла/градина. Те имат срок.
А ваксвините с другите документи, после при всяка ваксина се носи бележка.

# 102
Благодаря. Т.е. сега с документите за настоящ адрес и т.н. трябва да представя и ваксините  newsm78 Синът ми е на 16 месеца, но не му е бита ваксината за 16-ти месец и се налага да я сложа края на януари, дали ще направят проблем? Или си е до договорка с директорката  newsm78

# 103
  • Пловдив
Първо отиваш с документите за приема. Чак след това когато се разберете, че ще тръгва детето носиш другите документи от джи пито с ваксините и изследванията. А относно ваксината може би ще ти дадат срок, в който да я поставите и да занесете бележка, но всичко си е до уговорка с яслата.

# 104
Мерси   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт