Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 4

• 81 590
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
Кали Hug, присъединявам се към Маркрит Hug нищо не разбрах от поста ти, за какъв италиански сериал по нощите говориш? С Гарко ли е?

Аз пък да споделя, че изгледах еп.1 по БНТ 1 "В преследване на Царя". И за сега сериалчето започна добре, хареса ми Peace Щом още в първи епизод загинаха 4 момичета и жени, си представям занапред каква касапница ще стане, но въпреки това е много интересен Peace Утре ще излъчат еп.2, пак от 23 часа /и така до четвъртък вкл./
Скрит текст:
Внедрен агент в мафията на Царя...
Най-опасната търговия сред младежите в Рим се върти от наркомафията на Царя. В ход е пратка с фалшиви наркотици. За борба с групировката е вкаран агент под прикритие от полицията.
Инспектор от криминален отдел "Наркотици", Даниеле Пиаца се грижи сам за 17-годишната си дъщеря Сара, тъгува след нелепата загуба на бременната си съпруга при катастрофа, но има пълната подкрепа на комисар Дариа Лученте, с която го свързва нещо повече от работа и приятелство...Преди да разбере истината за чувствата си, трябва да стигне до дъното на наркомрежата, в която доверителите му вече са жертви..

# 526
Лека нощ  newsm46 от
Скрит текст:
Нито Валди Heart Eyes

# 527

Последна редакция: вт, 24 сеп 2013, 01:25 от lia-martin

# 528
Кали Hug, присъединявам се към Маркрит Hug нищо не разбрах от поста ти, за какъв италиански сериал по нощите говориш? С Гарко ли е?

Аз пък да споделя, че изгледах еп.1 по БНТ 1 "В преследване на Царя". И за сега сериалчето започна добре, хареса ми Peace Щом още в първи епизод загинаха 4 момичета и жени, си представям занапред каква касапница ще стане, но въпреки това е много интересен Peace Утре ще излъчат еп.2, пак от 23 часа /и така до четвъртък вкл./
Скрит текст:
Внедрен агент в мафията на Царя...
Най-опасната търговия сред младежите в Рим се върти от наркомафията на Царя. В ход е пратка с фалшиви наркотици. За борба с групировката е вкаран агент под прикритие от полицията.
Инспектор от криминален отдел "Наркотици", Даниеле Пиаца се грижи сам за 17-годишната си дъщеря Сара, тъгува след нелепата загуба на бременната си съпруга при катастрофа, но има пълната подкрепа на комисар Дариа Лученте, с която го свързва нещо повече от работа и приятелство...Преди да разбере истината за чувствата си, трябва да стигне до дъното на наркомрежата, в която доверителите му вече са жертви..

Добро утро!  Hug Hug Hug Hug Hug

Точно този сериал коментирах. Два-три поста по-напред, прочетох за него в твой пост.

Снощи започнах да го гледам...

"Хайде, филмът започна. Италианският филм започна!..."   Joy Joy Joy- подканяха ме, но..., надделя сънят.

Приятен ден момичета!

# 529
  • София
Момичета имам проблем. Немога да намеря от къде да сваля целите серии на Una grande famiglia. Моля за помощ. Свалих ги от един сайт, но се оказа, че са нацепени на малки части и така ми спъва превода и слагането на субтитрите.  ooooh!
Помагайте, моля.

# 530
  • София
Момичета имам проблем. Немога да намеря от къде да сваля целите серии на Una grande famiglia. Моля за помощ. Свалих ги от един сайт, но се оказа, че са нацепени на малки части и така ми спъва превода и слагането на субтитрите.  ooooh!
Помагайте, моля.
Качи частите на епизод 1 в транзит и дай линковете. Ще се опитам да го събера Wink

# 531
А от ютуб немогат ли да се теглят ?
Извинявайте за тъпия въпрос , но хич ме няма в смъкване, качване и прочие .
Аз и затова преди да ви открия в тази тема , всички филми ги гледах онлайн.
Нямам нерви да тегля от замунда , че там са в различни формати .. да се чудя дали ще тръгне , дали не и прочие .
Ужасно съм ви благодарна , че благодарение на вас /Кали специални благодарности/ открих много по простия и лесен начин докса и транзит.
Обичам ви и съм ви признателна и благодарна за преводите, субтитрите и качванията на всички филми.
Златни сте момичета.

# 532
  • София
А от ютуб немогат ли да се теглят ?

Може, ама и там не ги намирам цели.

# 533
Здравейте Hug

Чета за проблеми, които хич не са ми ясни Rolling Eyes Не е ли по-добре да се превежда филм/сериал, който е наличен? newsm78 А така Дейзи Hug е стигнала до някъде и сега какво? Shocked
Дано има начин, от сърце го пожелавам, най-вече заради положения труд newsm10

Кали Hug, заради един сън hahaha, изпускаш сериала по БНТ1....пощипвай се, пий кафета и пр. Joy Joy Joy или жертвата ти се вижда прекалено голяма? Heart Eyes

Шаци Hug, пак клипче с хубава музика...защо ли е озаглавено: Обичам те пак или Обичам те отново - знам ли кое е правилното, значи Габриел е бил разлюбван, така ли да разбирам? Wink

Дейзи, Маркрит Hug Hug А Мария Hug явно си е взела почивка от нас smile3534

Лек и успешен ден на всички!  bouquet

# 534
Забравих, имате много здраве и от г-ца Копола Peace

# 535
  • Швейцария
Привет на всички  Hug

Цитат
А Мария Hug явно си е взела почивка от нас smile3534

Тук съм, тук съм   love001 наблюдавам ви аз, чета ви с удоволствие, но няма какво за сега да коментирам  Peace Тази седмица ми е натоварена. А покрай Гарко нищо ново, пълно затъмнение. Навярно е затишие пред буря  newsm78

# 536
Привет на всички  Hug

Цитат
А Мария Hug явно си е взела почивка от нас smile3534

Тук съм, тук съм   love001 наблюдавам ви аз, чета ви с удоволствие, но няма какво за сега да коментирам  Peace Тази седмица ми е натоварена. А покрай Гарко нищо ново, пълно затъмнение. Навярно е затишие пред буря  newsm78

Последни мигове на наслада от морските пейзажи, че скоро там ще стане непоносимо ветровито Wink

Portofino, Italy

# 537
Какво намерих, снимка от Берн, но като нищо може да е от всеки друг град Party А неоправеното легло е от моя дом Joy Joy Joy

Bern, Switzerland

# 538
  • София
Schatzi,  нищо не разбрах, Дай на лични моля.

Ето едно интервю с всеобщия любимец от 2009.
част 1: http://www.youtube.com/watch?v=8l2vphEXUck
част 2: http://www.youtube.com/watch?v=emJ8ogvPn6k

А най- странното е, че го питат дали е хомосексуален, а той не отрече  newsm45

# 539

Общи условия

Активация на акаунт