Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 4

• 81 595
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Този филм съм го пропуснала , дано го има онлайн някъде с бг аудио или субтитри .
А ако го има в транзит или дикс , докладвайте ми моля ви се.
http://www.youtube.com/watch?v=mX8FOnpOGME

Здравейте  Hug Hug

Има го в замунда

http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=274979&hit=1

БГ субтитри тук

http://DMCA-removal-from-Google/search.php?t=1&id=73872

# 616
# 617
Ооооо, щяла съм да пропусна, че се предлага ново филмче с бг-превод newsm78 Римини Hug, сърдечни благодарности   bouquet  bouquet  bouquet , божичко, без малко да напиша чок мерси hahaha hahaha hahaha

Маркрит Hug, сподели моля, това комедия, драма, крими или що е? newsm78

А Емили Hug ни е постнала един Гарко, дето не знам защо в първия момент го помислих за Майкъл Джексън /след първите му операции на лицето на времето newsm78/ hahaha

И една любима песничка на Майкъл от преди превъплъщението Peace

# 618
  • Швейцария
Добър вечер на всички  Hug Hug Hug

Тази година Гарко участваше пак в същата програма "Amici", като специално жури, от където беше и стриптийз-интервюто Simple Smile. Четящите и вписващите тук може и да сте я гледали, но на мен лично много ми харесва. Следя я вече 12 год. и все още не ми е омръзнала. Има хубава музика, прекрасни талантливи млади момичета и момчета, които се състезават в областта на музиката и танците, известни личности и накрая водещата, която за мен е голям професионалист. И понеже не можах да намеря само частта в, която влиза Габриел Гарко ще ви постна цялата програма. След 28 мин.

http://www.video.mediaset.it/video/amici/full/386016/il-serale-iv%5E-puntata.html

Лиа страхотна си  newsm51

# 619

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много ми хареса на тази снимка Гарко.
Не знам какво е това. Филм, сериал...

# 620
  • Швейцария
Аууу, каква прилика има с тур.актьор Къванч Татлъту  ooooh! В първия момент го помислих за него  Joy Не ме бийте  Praynig  Grinning

Кали, от къде я изкопа тая снимка. И аз не знам от филм ли е сериал ли е... newsm78

# 621
  • София
Добър вечер на всички  Hug Hug Hug

Тази година Гарко участваше пак в същата програма "Amici", като специално жури, от където беше и стриптийз-интервюто Simple Smile. Четящите и вписващите тук може и да сте я гледали, но на мен лично много ми харесва. Следя я вече 12 год. и все още не ми е омръзнала. Има хубава музика, прекрасни талантливи млади момичета и момчета, които се състезават в областта на музиката и танците, известни личности и накрая водещата, която за мен е голям професионалист. И понеже не можах да намеря само частта в, която влиза Габриел Гарко ще ви постна цялата програма. След 28 мин.

http://www.video.mediaset.it/video/amici/full/386016/il-serale-iv%5E-puntata.html

Лиа страхотна си  newsm51
Веднага отидох на 28 минута, макар че видях началото  Laughing Габриел откри програмата  newsm78 така ми се видя.
Ауу Mari@K    bouquet добре, че си написала да не бием  hahaha hahaha hahaha

# 622
Почти не мога да повярвам, че това е Гарко #Crazy #Crazy #Crazy newsm78 newsm78, Кали Hug, да не си правиш шега с нас?

Мария Hug, програмата, която си постнала, ще я изгледам след 8-ия цар на Рим, аз си имам италиански ангажименти с БНТ 1  Joy Joy Joy Май само аз гледам този сериал? newsm78

# 623
Аууу, каква прилика има с тур.актьор Къванч Татлъту  ooooh! В първия момент го помислих за него  Joy Не ме бийте  Praynig  Grinning

Кали, от къде я изкопа тая снимка. И аз не знам от филм ли е сериал ли е... newsm78
newsm78 newsm78 newsm78
От един сайт "Габриел Гарко фен клуб".
Този сайт са "много в час". (винаги пускат най-новите му изяви и снимки от тях).
Но за тази снимка нищо не пише.

# 624
  • София
Със сигурност е Гарко това, ама много млад, по челюста го познах  Joy Joy Joy, а и погледа си е неговия. Добре, че вече не го изрусяват така  Mr. Green направо като все едно не е той ooooh!

# 625
# 626
  • Швейцария
Цитат
Веднага отидох на 28 минута, макар че видях началото  Laughing Габриел откри програмата  newsm78 така ми се видя

Shatzi,  bouquet това в началото беше подсказка, кой ще е специалния гост-жури за вечерта. Когато Ал Пачино и Майкъл Дъглас бяха, тях ги скриха, до последно те карат да се чудиш. А италианците са царе на шоу-програмите, да не се отплесвам Simple Smile

Цитат
добре, че си написала да не бием  

Аз да се застраховам, пък знае ли се  Joy Joy Joy

Цитат
Мария Hug, програмата, която си постнала, ще я изгледам след 8-ия цар на Рим, аз си имам италиански ангажименти с БНТ 1  35 35 35 Май само аз гледам този сериал? newsm78

Лиа   bouquet, много е дълга тая програма, а и щом имаш ангажименти с БНТ1...хвърли едно око само на “Аполон“  bowuu кЪф ми е готин #Silly

Цитат
От един сайт "Габриел Гарко фен клуб".

Кали   bouquet,това е сайт, не е страница в Фейса? Че там са много, но аз намерих официалната страница на Гарко, в която и той от време на време /рядко/ се записва. Иначе неговия персонал поддържа страницата

# 627
  • Мюнхен

Мария
голям смях, но наистина има лека прилика. Аз няма да те бия защото много го харесвам Къванч. Заради него прогледах турски филми. Първият ми беше Перла и Мехмет първата ми турска "любов". След като загубих едно бебе преди Лео, при бременността ми с него се пазех ужасно и по цял ден лежах и така започнах със сериалите. Но след "запознанството" ми с Гарко е трудно някой друг да го измести от сърцето ми.
Тази снимка на Габриел май от времето когато е станал Мистър Италия. Същата визия.

# 628
  • Швейцария

Мария
голям смях, но наистина има лека прилика. Аз няма да те бия защото много го харесвам Къванч. Заради него прогледах турски филми. Първият ми беше Перла и Мехмет първата ми турска "любов". След като загубих едно бебе преди Лео, при бременността ми с него се пазех ужасно и по цял ден лежах и така започнах със сериалите. Но след "запознанството" ми с Гарко е трудно някой друг да го измести от сърцето ми.
Тази снимка на Габриел май от времето когато е станал Мистър Италия. Същата визия.

Bggirl, може и да си права, че е от този му период

newsm78
Това открих

# 629
  • Мюнхен
Мария точно за тази снимка говорех.  Peace Peace Peace Peace Тук е толкова млад, но пак е красив. Но както няколко пъти казах, сега ми харесва много повече.

Общи условия

Активация на акаунт