Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 4

• 81 549
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Сега "прехвърлям" в главата си роли на Гарко и слава богу, всичките му герои са живи до края на сериалите/филмите.
Че напоследък една "мода" е настанала.
Всички главни герои да ги зануляват...

Последна редакция: пн, 30 сеп 2013, 20:55 от kali_georgieva

# 691
  • София
Като се заговорихме за бебетата и Гарко, ето нагледна инструкция от къде се започва... newsm62
Но поради ранната вечер се слага в спойлер Heart Eyes
Скрит текст:
Лиа  Hug внимателно поглеждам  Laughing  Инструкцията си я бива  hahaha hahaha hahaha

# 692
  • Швейцария
Сега "прехвърлям" в главата си роли на Гарко и слава богу, всичките му герои са живи до края на сериалите/филмите.
Че напоследък една "мода" е настанала.
Всички главни герои да ги зануляват...

Вече го обсъждахме това, но аз пак да си кажа моето мнение, че този път в "Чест и уважение",Тонио Фортебрачи ще го затрият  Peace

# 693
  • София
Логично е да го затрият Тонио, та той си е мафиот и убиец, няма да свърши по добре от другите мафиоти и да си гледа кротко старините с внуците ни лук ял ни мирисал. На Тонио победата ще му е ако съумее на истината да запази дъщеря си далече от тоя престъпен свят и Антония да има нормален живот. Дължи го на майка и, на брат си, на племенника си и на собствения си син.

# 694
  • Швейцария
Като се заговорихме за бебетата и Гарко, ето нагледна инструкция от къде се започва... newsm62
Но поради ранната вечер се слага в спойлер Heart Eyes
Скрит текст:
Лиа  Hug внимателно поглеждам  Laughing  Инструкцията си я бива  hahaha hahaha hahaha

О лалааааа, както възкликват швейцарците, момичета на къде сте се запътили...??? #Silly Уроци и инструкции за миене на чинии ли е това  Joy 1dishes

# 695
  • Швейцария
Логично е да го затрият Тонио, та той си е мафиот и убиец, няма да свърши по добре от другите мафиоти и да си гледа кротко старините с внуците ни лук ял ни мирисал. На Тонио победата ще му е ако съумее на истината да запази дъщеря си далече от тоя престъпен свят и Антония да има нормален живот. Дължи го на майка и, на брат си, на племенника си и на собствения си син.

+1  newsm10

# 696
Кали Hug, абсолютно си права, това е Тонио, а не Гарко, взех, че ги обърках Joy Joy Joy Joy

Мария Hug, като видях грешката си, за която Кали Hug ми обърна внимание: "Но това не е Гарко, това е Тонио." и после прочетох думите ти: ....."момичета на къде сте се запътили...???  Уроци и инструкции за миене на чинии ли е ", реших, че днес нещо ми става, та се върнах да отворя спойлера, че знам ли каква снимка съм сложила doh newsm53, но! сега се чудя, ти на това "миене на чинии " ли му викаш? #Crazy Мен друго са ме учили, че е Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:

# 697
  • Швейцария
Скрит текст:
Лиа, говорим си закодирано бе мила  Joy , че аз както си миех чиниите и взех че родих две дЯца  Peace Пък и часа не беше много подходящ за директни изказвания  Joy Joy Joy

# 698
Мария Hug, Joy Joy Joy Joy Joy, сълзи ми потекоха от смях tooth, страхотен код "миене на чинии", не можеше ли по-кратък бе мила, напр. пране или подобна къса дума rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo thumbsup

# 699
  • София
 Joy Joy Joy ох рано сутринта ме разплакахте от смях. Да знаете, че вече тотално не ме имат за нормална в работата  hahaha
Инструкциите са  Embarassed

Hug

# 700

Дейзи Hug......спиии ми се, някои хора си легнаха в 5 ч. сутринта и станаха в 7 ч. smile3514

# 701
  • София
lia-martin  Що така само 2 часа?
И аз не спах много тая ноща ама с кафето сутрин ви проверявям  Hug

# 702
lia-martin  Що така само 2 часа?
И аз не спах много тая ноща ама с кафето сутрин ви проверявям  Hug
Скрит текст:
през нощта сериали, в ранни зори работа, но не къщна Joy Joy Joy Joy Joy И сега пак изчезвам Stop

# 703
  • Швейцария
Здравейте  Hug

И още нещо  smile3534

Скрит текст:

# 704
  • София
 smile3508 Мъжо четеш ли?

Общи условия

Активация на акаунт