Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 4

• 81 535
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
 Joy Joy Joy Мария Peace Да вземем да въведем задължително ежедневно четене в темата по 5-7 минути, можем и абонамент да им включим /платим в брой или по избор на съпругите/гаджетата Mr. Green/, затова, че ги ограмотяваме Heart Eyes
Аз нещо не схванах, как ще се казва новият филм на русия Гарко на български?

# 706
И една позната красавица Peace

# 707
Здравейте!  Hug Hug Hug

Ехееее, каква кодировка.  Laughing Laughing Laughing

Кадър от Чест и уважение, преди който Мелина и Тонио тъкмо измиха чиниите.
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 708

Прекрасен Тонио особено в първия сезон на Чест и уважение.

# 709
Здравейте!  Hug Hug Hug

Ехееее, каква кодировка.  Laughing Laughing Laughing

Кадър от Чест и уважение, преди който Мелина и Тонио тъкмо измиха чиниите.
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Ехеее, много му замъглен/замислен погледа, какво ли се чуди newsm78 Дали е измил добре загорялата тенджера?  hahaha

# 710

Здравейте  Hug  bouquet

Скрит текст:

# 711
  • София

Добро утро  Hug
Мамин хубавец  Flutter

# 712
Здравейте и от мен  Hug

# 713
  • София
Здравейте   bouquet

http://urbanpost.it/asia-argento-dirigera-gabriel-garko-nel-suo- … o-film-incompresa
С Азия Ардженто явно са играли заедно и в друг филм. Wink
deizy13  Hug изненадваш ме, не знаех, че изпитваш майчински чувства към Габриел Laughing

# 714
  • София
Абе майчински ама друг път. Чакам го да мием чинии Joy

# 715
  • Швейцария
Привет момичета   bouquet Лиа, Snatzi, Емили, Deizy, Kali, Markrit  Hug Hug Hug

Цитат
Аз нещо не схванах, как ще се казва новият филм на русия Гарко на български?

Лиа, не си внимавала в час Naughty, неприлични неща те разсейват  hahaha
Филма ще се казва “Неразбрана“. Понеже главния персонаж ще е деветгодишно момиче, чийто баща ще играе Гарко, сигурно тя ще бъде неразбраната. Сблъсък на две поколения, да видим Гарко какъв родител ще бъде  newsm78

Джулиано Джема, емблематична фугура в италианското кино, да почива в мир. Поклон

Скрит текст:
Ох, #Silly тежка вечер имах и сега една глава ме цепи, ужас

# 716
Здравейте сладурчета! Hug

Мария Hug, вярно, никак не внимавах в час тези дни Heart Eyes, само не разбрах на кое викаш "неприлични неща"? Shocked Ако миенето на чинии е неприлично, да вземем да ги махнем и да минем на такива за еднократна употреба Joy Joy Joy, хем вода ще спестим, хем ръчичките ни ще останат като на бебе Wink Мерси мила, че повтори за мен урока Peace Peace

Тъжна новина за Джулиано Джема, вярно си беше титан в италианското кино! Да почива в мир! Sad    bouquet  bouquet Римини Hug

Скрит текст:
За главоболие след тежка вечер препоръчвам аспирин с вит. С  и шкембе чорба  hahaha hahaha hahaha, много ми е интересно от къде ще я намериш newsm68

Еми  Hug ни е поздравила с една от стотиците  мои любими песни!  Heart Eyes

Дейзи Hug, хайде сега, да си имаме уважението, определи се ако обичаш hahaha майчини ли са ти чувствата към Гарко или "друг път" Joy Joy Joy Какво е това иди ми, дойди ми Wink

А Шаци Hug моля да започне опознавателен курс за Гарко #Crazy, на снимката с А.Ардженто никога, ама никога нямаше да позная, че е Гарко newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 00:29 от lia-martin

# 717
  • София
Лиа    Hug ето ги и в анфас. Тука мисля да няма проблем да познаеш Габриел  Laughing

В тази статия май пише, в кой филм са игралли заедно  newsm78 Може да го издирим и ако си струва да се преведе Embarassed
http://www.tgcom24.mediaset.it/spettacolo/articoli/1119386/asia- … briel-garko.shtml

# 718
Здравейте!

Момичета, много е приятно да ви чета.

Така ме зареждате с емоции.   love001  love001  love001

Усещам, че ще напишем май дисертация на тема - Миене на чинии.  rotfImao rotfImao rotfImao

Бог да го прости поредния заминал си от този свят творец - Джулиано Джема.

Шатси, тези снимки са от оня сериал (писали сме за него) в който Гарко играе в първата серия - първите петнадесет минути. (Гореща кръв).

# 719
Здравейте,момичета и мен много ме радвате с вашите писания и най вече страхотни снимки на нашите любимци.Това с миенето на чинии ми харесва  Grinning. Исках да попитам някой знае ли кога ще почне 4 сезон на "чест и ..."след нова година ли или март?

Общи условия

Активация на акаунт