Габриел Гарко, "Чест и уважение", "Лице на ангел"... и още италианско - тема 4

• 81 558
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Шаци Hug  hahaha, има още снимки от тоя тип ooooh!

# 676
Здравейте!

Толкова талантливи българи си отидоха тази година.

Поклон за Рангел!

Много хубава тази последната снимка на Гарко.

Колко е позитивна. Как са се хванали. Сигурно не се познават.
Но талантливия, красивия, явно и човечен Гарко я е прегърнал все едно му е много близък човек.

# 677
  • Швейцария
Здравейте  Hug

Скрит текст:
Попрочетох ви, ама все лоши новини сте писали  Cry Отишле са си от този свят две личности, на които познавам една част от филмите в които са участвали и създали. Нека почиват в мир  Praynig

Наш Гарко много модерен баща ще бъде в новия филм  Laughing
Очаквам с нетърпение да видя и какъв стайлинг са избрали и за партньорката му Charlotte Gainsbourg, имайки пред вид  “лудетината“ Азия Ардженто“.
Гледам и в обява за разплод сте го изтипосали момчето Joy Ако ще и всичките жени на земята да заченат от него, Габриел Гарко е, и ще е едииииинствеееен  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 678
  • Швейцария
Шаци Hug  hahaha, има още снимки от тоя тип ooooh!

Кали   bouquetТова е Asia Argento

# 679
  • София
Mari@K   bouquet
Да разбирам ли, че с тази визия  Crazy ще е в този филм. Аз си го харесвам с тъмната коса или с кичури като в Лице на ангел, ама и така  ще го гледам. От кал да е Габриел да е  Heart Eyes hahaha hahaha , а и това е филм. Ще го преглътна и така за някакви два часа  Joy

# 680

Да. Мариа   bouquet  bouquet  bouquet

Аз "не я познавам".

Но Гарко има по 200-300 снимки в такива пози с фенове.
И тази ми заприлича на такава.

# 681
От кал да е Габриел да е  Heart Eyes

Ама той и като бебе е бил хубав.

Скрит текст:

# 682
  • Швейцария
Mari@K   bouquet
Да разбирам ли, че с тази визия  Crazy ще е в този филм. Аз си го харесвам с тъмната коса или с кичури като в Лице на ангел, ама и така  ще го гледам. От кал да е Габриел да е  Heart Eyes hahaha hahaha , а и това е филм. Ще го преглътна и така за някакви два часа  Joy

Shatzi  HugПише, че снимките са от backstage на новия филм на Азия Ардженто, което ме кара да мисля, че това ще му е новата визия за филма. А и коментарите под снимките го подвърждават. Повечето не го харесват блонд  Laughing, но и също като теб / и като мен Grinning/ ще го преглътнат този факт.

# 683
Мария, Шаци  Hug Hug, +1, че блонди не ми харесва толкова, но...ще се гледа, ако ни го преведете newsm68 newsm51

Foto dal set "Incompresα":

алоооо, езика hahaha smile3534

# 684
# 685
Тук определено повече ми харесва smile3521

# 686
# 687
Като се заговорихме за бебетата и Гарко, ето нагледна инструкция от къде се започва... newsm62
Но поради ранната вечер се слага в спойлер Heart Eyes
Скрит текст:

# 688
По-добре рус, зелен, оранжев Гарко, отколкото такъв Weary

# 689
По-добре рус, зелен, оранжев Гарко, отколкото такъв Weary

Stop

Но това не е Гарко, това е Тонио.

Важното е да има роли и нови герои, които да обсъждаме.   love001

Общи условия

Активация на акаунт