Звездни компромати - 182 част

• 69 510
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
# 376

Така нежеланият от феновете за прословутата роля на Грей Чарли Хънам пъчи перки на премиерата на поредния сезон на "Синове на анархията"
Може ли някоя чела въпросния "роман" да ме осветли това вампирска боза ли беше, или просто боза? От главата и половина, която прочетох, не стана ясно Mr. Green.

Просто боза  Mr. Green
Този актьор го чух за първи път покрай тази история, не знам колко е добър, обаче направо ми е жал за него, много зли фенове Crazy

# 377
  • Бургас
Въх smile3544
Виждам, че поне за разлика от Тачо знае къде е мястото на мръсното бельо hahaha

Така нежеланият от феновете за прословутата роля на Грей Чарли Хънам пъчи перки на премиерата на поредния сезон на "Синове на анархията"
Може ли някоя чела въпросния "роман" да ме осветли това вампирска боза ли беше, или просто боза? От главата и половина, която прочетох, не стана ясно Mr. Green.

Ох, много ти благодаря за снимките. Страхотен е този Чарли  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 378
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Просто боза  Mr. Green
Този актьор го чух за първи път покрай тази история, не знам колко е добър, обаче направо ми е жал за него, много зли фенове Crazy
Мерси Hug
Не е крайно лош като актьор. До Робърт Патинсън например би блестял с таланта на Лорънс Оливие. До Джиленхал или Франко- Пинокио с лош кукловод.
Но е изключително секси и ако филмът не се очакваше да е насочен към детската аудитория, би спретнал нещо наистина доста перверзно.

# 379
# 380
ето тук инфо  Wink
http://marsivenera.novatv.bg/
Днес започва всеки ден от 17ч.

Леле, гледах реклама на предаването. Камелия изглежда като лелка.
Сега и при Гала - подпухнала и уморена.

# 381
# 382
# 383
# 384
# 385
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Том Харди #Shocked smile3544

# 386
# 387
# 388
  • София
Оооо, Дарина и тя, кога се е окотила Whistling
а беше красива жена!

# 389
  • Варна
Освен, че се е окотила Simple Smile, прилича на онези карикатури в пресата - огромна глава върху дребничко, несъразмерно телце.

Общи условия

Активация на акаунт