А зимата миеш колелата на количката и я разхождаш из апартамента.
Не си я давам, Горбачовци няма да отглеждам 
И е два вида - суха и мазна. Задължително преминава и към лицето, ако не се третира - по челото, брадичката, носа, челюстта... Двата вида се третират с различни препарати... Доста тежки изказвания ми се струват на вашите докита. Според мен, ако не виждате преминаване (то си е гъбичка, нещо подобно) към лицето, то трябва да е нещо друго - от многобройните детски дерматити, които излизат от хормони или на нервна почва. Но ако мине надолу, изследвайте си го, за да знаете, какво да използвате.
Абе, знам си аз, че вече бързаш да се отървеш от момата
Чувствай се като у дома си и отваряй уста за по-многословни отчети, когато ти се припише.
Брей, че думи! Това щото балансира ли го казват така, що?
А тя не е особено повръщаща...
Ще го израстне ли?
Това - докато е на основна храна мляко (или кърма, която се дава от шише) - до 7-8-9-месечна възраст. 
А от Фенугрийка замирисваш на малц
И двете не са приятни. 
ми така де вече си имаме наши красиви бебета не е необходимо да се слагат снимки на други
!
мммммммм да дебеличък си е.
Ходихме до Пазарджик и му купих стъклено шише на Авент. Писна ми само да изварявам, и пластмасата после пак да седи мазна
Стъклото се мие къде-къде по-лесно.
Също така съобщавам, че е много симпатична, спокойна, готина млада дама с две прекрасни момченца
Данче, радвам се много , че се запознахме и ми беше повече от приятно ! 

Най- любопитно е, че съм чела в този форум за изказано мнение от този, същия ортопед, че силно ги отрича проходилките. Може да си е променил мирогледа, знам ли го
това наистина за пръв път го чувам.Препоръчани теми