А да не би така да лочат, че през деня не са получавали вода? Голяма доза наведнъж ми се струва, но сега като се замисля, и Дари понякога пие мнооого наведнъж.
хаха, значи помага и е вярно 

Иначе вчера аз имах рекорд 100мл но ти ме разби с тези 250мл, бравос.
още довечера ще пробвам, защото успокояването на д-р не знам кой си с шъткането и повиването при мен не действа, но пък това току виж съм извадила късмет. При нас проблема е, че спи много през деня и вечер като стане в 6 вечерта, не иска да заспи и в 11, просто няма оправия.

Не знам сестра ми как ще я лъже като тръгна на училище.
Ние сме в неделя, пък сме с 1 ден разлика. Иначе да ти кажа тази нощ историята, която си разказала е писана за нас. Същата работа бяхме и ние - ръмжене, хилене, напъване... 
А най-обича да се гушка, направо затаява дъх и не мърда. Глезанче
От как му взех стъклено шише се родих, няма вече да стерилизрам и да мия мазна пластмаса. Стъклото е супер за миене и ползване, повече никакви пластмаси.
Обясних му що е то фонтанела, той не знаел и само се шашна излишно 
Залъгалка давам и вече почти не ми е тъпо от това.Ми успокоява се,приспива се,търси да смуче нещо,като предлагам вода или мляко плюе,но иска д си суче.Бебетата имат нужда да сучат,без да преглъщат мляко или вода или чай.Пък и по-добре да дадеш залъгалка,отколкото да се научи да си лапа и дъвче ръчичките.
Нямам спомен...
още довечера ще пробвам, защото успокояването на д-р не знам кой си с шъткането и повиването при мен не действа, но пък това току виж съм извадила късмет. При нас проблема е, че спи много през деня и вечер като стане в 6 вечерта, не иска да заспи и в 11, просто няма оправия.
10-15 дни поне си трябват, руснакът говори и за месец-два, но според мен има предвид лечебните ефекти.

Колоритни са. За запичане аз не давам нищо, оставям да се оправя сам. Макар че откакто му смених млякото проблема се оправи 

Препоръчани теми