да си тръгва, че да се успокои близначето
голямо търпение ти пожелавам.
сдухах се. Не я намирам мека ама ще давам какво да правя.

Баба ми сама трудно се справя, та мама и там ще трябва да ходи да помага, явно няма да карам магистратура тази година, какво да се прави. А онзи ден бях у тях той да се радва на Ема и ми вика "е, нали знаеш, един умира, друг се ражда", много ми е тъжно, другия ми дядо едвам го помня, а този повече беше с нас, поне доживя до правнучка... 
“Аз познавам двама с името Кирил и са много добрички!
!
!
това с алергиите е много гадно!Аз имам от много години алергия която се оказа че се дължи на срив на имунната система та няма отърване,но поне един мой приятел фармацефт ми намери лек с едни инжекции за раково болни...да странно е но имат ефект и при алергии.Та с тях се оправям за три дни!
? 
Спя на лявата страна, защото таткото ми спи от дясната, понякога и баткото, и се притеснявам да не й бият някой лакът в съня си. И наистина я кърмя легнала, тя не иска по друг начин, после още по-наистина ми е по-лесно да я преместя в легълцето
А на дясно кърмя, когато гледам ТВ - сутрин и вечер. Та по тази причина си имам нощна и дневна цица - едната е за сън, другата за забавления от леглото
Обаче коя е девойката с красиви дълги коси от София? Ама кажете де !
После питаха колко тежи, като казах 6 кг на 2 месеца, се въздивиха колко е дебел. Тяхното момченце било много по-слабо на тая възраст. Ми дебел е, нали яде като невидял по нощите 
Сега вече мога да те издирвам из Благоевград със снимка в ръка 

За акането - казаха ми да не се притеснявам - можело да бъде от един път седмично, до след всяко хранене - така че мамита, спокоо 

Луда, луда, как ли ти се е смяло детето зад гърба
затова ми хрумна да питам ЛЛЛ. Благодаря предварително!

Препоръчани теми