Филипс е. Буквално на 2м от нас има офис сграда с охранителна система, чудя се да не се бъркат нещо радиовълните..., ама не работи добре бебефона според мен.
И за тези чуденки твоите ще ти се карам
Когато става въпрос за здравето ти няма какво да се чудиш дали да звъниш или не!Трябвало още вечерта да звъннеш на свекито.Не забравяй и за Юли,той изцяло зависи от теб,така че ти трябва да си в добро здраве.Дръж ни в течение със състоянието си.Мисля те. 

Не ми е ясно.Хубавото е че отмина този период,израсна си го детето.И на твоето ще мине 

Забелязала съм, че става, когато се развълнува.
Филипс е. Буквално на 2м от нас има офис сграда с охранителна система, чудя се да не се бъркат нещо радиовълните..., ама не работи добре бебефона според мен. 
.Толко пък да е плашлив.....ама май се е метнал на мен
!
добре че имам опит от племеничката ми та го оправих!
дано се оправиш бързо и след като свеки ти казва да и звъниш когато се налага го прави,че както си самичка.......абе дано нямаш проблеми!
!!! Имаш много подкрепа от мен! Ще мине всичко и ще забравиш, нали знаеш, че се забравят такива неща
Аз имах ужасни алегрии като малка, колко пъти съм лежала по болници и какво ли не, ама ей го на забравя се, а тогава си мислех, че съм много зле, защото не мога да си играя с дечицата навън... Възхищавам ти се колко си силна и честичко си мисля, че всъщност съм голяма глезла. Даваш ми сили да се тресна по челото и да се стегна малко! Благодаря ти, наистина!

Накрая просто я оставих в леглото и майка ми я пое....за 5 минутки биберон и спа до сутринта в 6часа:) лошото беше, че й бях много ядосана и сутринта я накърмих и я зарязах да пъшка и мрънка в леглото....тя заспа отчаяна след половин час...наистина й бях сърдита за снощи. Като се събуди в 10 след това ми раздаваше такива усмивки и се подмазваше, за да я нагушкам , та ми мина всичко 
Инстикти и аз съм развила.Будя се само като я чувам,че извърта главичка.
Осафервам се по едно време,отварям очи и гледам нашата коконавърти главата си като шантава.От пълно ляво до пълно дясно и всеки път завъртайки я на ляво,ме бие по бузата. Препоръчани теми