ЮЛСКИ бебчета - тема 3

• 25 397
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
Руми88 и Пина, Дани също често се задавя, но той е с рефлукс. Повечето пъти аз си го усещам, защото както си гука или спи и започва да звучи все едно си прави гаргара. Не винаги се задавя от това, но понякога се случва. Но Пине аз не бих се притеснявала чак толкова, особено ако нямате такива проблеми. Имаш ли бебефон? Те са толкова чуствителни, че със сигурност би чула всичко, което би чула и ако си в стаята.

Бейби, я сподели какво е това баене, ако не е тайна, зная, че някои го пазят в тайна. Всичко съм готова да опитам вече, много ми е киселичък като е буден. 

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 11:48 от greenorchid

# 406
За давенето и Симона се давеше много в началото от 2 седмици някъде много рядко се случва в повечето случай е защото хълца и да си призная, лошо ми става като се задави  Tired

А това за трънчетата и аз бих го пробвала, не е ревлива, но да видим дали ще има нещо.  Thinking

# 407
Пиша ти на лс

# 408
Не, няма рефлукс, поне до колкото знам, че не съм съвсем наясно какво е. Тя е повръщала всичко на всичко 3 пъти от както е родено и то в минимални количества, като единият път при лекарката, като я преглеждаше и я чекнеше и натискаше корема след ядене, та това е.
Бебефон имаме, да, ама нещо е странен, не се включва на всякакъв шум  Thinking Филипс е. Буквално на 2м от нас има офис сграда с охранителна система, чудя се да не се бъркат нещо радиовълните..., ама не работи добре бебефона според мен.

# 409
Здравейте!
Дени,радвам се,че си се включила да кажеш как си!Не го знам какво е това "ортикария",но бързо да си ходи! Naughty И за тези чуденки твоите ще ти се карам Naughty Когато става въпрос за здравето ти няма какво да се чудиш дали да звъниш или не!Трябвало още вечерта да звъннеш на свекито.Не забравяй и за Юли,той изцяло зависи от теб,така че ти трябва да си в добро здраве.Дръж ни в течение със състоянието си.Мисля те. Hug
Бебоооо,напълно те разбирам.Сигурна съм,че едно такова мероприятие зарежда супер.И на мен ми се ще....че аз напоследък почти не се срещам с хора. Tired
Брейй,Руми,как така се задави това дете бе?Много се притесних,щото аз нощем като я кърмя нашата и почти никога не се оригва(някак си не може) и като я оставя в креватчето й после все съм нащрек да не се задави.
Ради и моята се стряскаше така.Даже не "проплакваше",а направо си "изпищаваше".Вземах я на ръце,тя продължаваше да плаче известно време-около 2-3 мин,след което се успокояваше и пак я връщах в леглото й,а тя дори не се събуждаше.Беше ми много странно,щото казват че се сънували нещо,ама как така сънуват като още няма никакви изживявания,памет.. newsm78 Не ми е ясно.Хубавото е че отмина този период,израсна си го детето.И на твоето ще мине Peace
Бейби,а ти как му пребая на Йо?Какво казваш като му баеш?Винаги ми е било интересно това с баенето.

# 410
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Добре де, аз толкова съм го масажирала баткото с олио и такива трънчета не съм виждала  Rolling Eyes А той беше толкова ревлив и си имаше колики доста. Маги е кротка, само вечер се изнервя преди големия сън и ще опитам да видя аз тия трънчета защо пречат на детето  Simple Smile
Иначе да я похваля момата, спи си от 21:00-21:30ч. до 8-9:00ч. Даже тази нощ само захапа цицата и я пусна, рекох да й я дам, помислих, че я е изпуснала, ама тя си заспала доволно. Коликите не ги усещаме, само леко напъване, но щом не плаче, значи не са толкова силни.
Почнах да складирам мляко, че у-щето скоро почва и бях доста учудена, че от едната гърда събирам над 200мл. от едно цедене...пък си мислех, че ми спира...  Crazy

Маги също се е давила и се е налагало аз да я обръщам, защото тя от давенето не се сеща да си обърне главичката настрани. Страшничко е, затова не искам да я оставям още в другата стая.

# 411
  • София
Айдееее, довечера всички на трънчетатаааа  smile3508
И после среща тук - за отчет кой имал, кой нямал  Laughing

Лили, благодаря ти, много си мила  Hug
Русский язык  Mr. Green
Вече не преподавам на деца, а само на възрастни ученици (от студенти до пенсионери).
Наистина, използвам похвати от сугестопедията, където принципът на обучение е як хилеж и любов. Та може би от това съм изтръпнала вече към живота, все ме избива на някакви несериозности.  Laughing Но не съм лицензиран преподавател със сугестопедия. Това ми е мечта, сигурно и следващата стъпка.

За задавянето, и наш'то се дави... дали не е рефлукс? Стига й някъде в гърлото и тя започва шумно да преглъща, ама се справя засега без чужда помощ, без да се зачерви...  Thinking Забелязала съм, че става, когато се развълнува.

# 412
Не, няма рефлукс, поне до колкото знам, че не съм съвсем наясно какво е. Тя е повръщала всичко на всичко 3 пъти от както е родено и то в минимални количества, като единият път при лекарката, като я преглеждаше и я чекнеше и натискаше корема след ядене, та това е.
Бебефон имаме, да, ама нещо е странен, не се включва на всякакъв шум  Thinking Филипс е. Буквално на 2м от нас има офис сграда с охранителна система, чудя се да не се бъркат нещо радиовълните..., ама не работи добре бебефона според мен.

Не се притеснявай толкова. При нас повръщането е почти след всяко ядене, дори и да го държа изправен. И дори и да се задави той си се справя с това сам обикновено и го изкашля. Само веднъж ни е изкарвал акъла и то защото ние се намесихме. Та различни са децата. А ако сте в апартамент и бебефона не е много надежден аз бих оставяла вратата отворена за мое спокойствие. То всичко се чува.

# 413
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Привет и от мен! Hug
**Baby** ще може ли и на мен да ми пратиш това зе баенето!Я ми кажи ще помогне ли за стряскане.....абе много се стряска това дете ето снощи се стресна когато взех с ръка вода от коритото та така подскочи за малко да го изпусна ooooh!.Толко пък да е плашлив.....ама май се е метнал на мен Sad!
А иначе и той се дави но откакто взех шишетата на МАМ не толко,но веднъж така се задави,че чак стана лилав Cryдобре че имам опит от племеничката ми та го оправих!
Дени миличка като ти прочетох поста и ми стана много мъчно за теб......... cry дано се оправиш бързо и след като свеки ти казва да и звъниш когато се налага го прави,че както си самичка.......абе дано нямаш проблеми! Hug Hug

# 414
  • Перник
Пине Христо много започна от слюнка да се задавя. Вчера писах, че май венеца е побелял и почват зъбки, та много се лигави. И през ноща точно от това беше и от това че е по гръб а не настрани, но аз немога да го накарам да спи настрани повече от 10мин. Иначе и по време на хранене се задавя но минава като го обърна настрани.
Аз преди спях буквално като пор, а сега как детето мръдне и се събуждам. Егати инстинктите съм развила  newsm78

# 415
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
На мен също ми е интересно това с баенето, но не смея да прилагам такива чудесии, защото вярвам, че се връщат рано или късно.
Иначе да ви кажа за леенето на куршум - на една приятелка детето се беше наплашило от едно куче. И като ходиха да му леят, куршума излезе във формата на куче. Казва, че е спрял да плаче, но все си мисля, че е по-скоро до нагласа и собствено успокоение...не знам.
Мартин ревеше много, стряскаше се много, но нищо не съм му правила и просто израстна всичко. Това са нормални неща, които са до период на детето.

Чакам отзиви за трънчетата  Simple Smile

# 416
Гърл -  Hug!!! Имаш много подкрепа от мен! Ще мине всичко и ще забравиш, нали знаеш, че се забравят такива неща  Hug Аз имах ужасни алегрии като малка, колко пъти съм лежала по болници и какво ли не, ама ей го на забравя се, а тогава си мислех, че съм много зле, защото не мога да си играя с дечицата навън... Възхищавам ти се колко си силна и честичко си мисля, че всъщност съм голяма глезла. Даваш ми сили да се тресна по челото и да се стегна малко! Благодаря ти, наистина!
Таничка - брях! Аз това го чувам за пръв път, довечера ще опитам...интересно ми е Simple Smile
Пина - нашата спи в отделна стая от самото начало:) Да свиква да е самичка, понася й добре засега. И аз се притеснявам от същото и реших проблема с бебефон. Спалнята ни и бебешката стая са една срещу друга и се чува всичко, но когато съм в хола пускам бебефона. Доста е полезна тая вещ Simple Smile
**Baby** - как се бае?

Снощи имахме 2 часа истерия Confused Аха, да заспи, докато ми стиска ръката и не ме изпуска от поглед и пааак надува гайдата! Иначе ми е много миличко как ме търси с поглед и не ме изпуска, да не би да я оставя. Ако я гушна обаче започва да плаче - иска да съм там, докато заспива. Е, стоях над това легълце 2 часа и тя тъкмо заспива и пак се сепва да не би да съм си тръгнала. Миличко ми е, ама да продължи половин- един час, а не 2-3...Както й да е голяма любов сме двечките Simple Smile Накрая просто я оставих в леглото и майка ми я пое....за 5 минутки биберон и спа до сутринта в 6часа:) лошото беше, че й бях много ядосана и сутринта я накърмих и я зарязах да пъшка и мрънка в леглото....тя заспа отчаяна след половин час...наистина й бях сърдита за снощи. Като се събуди в 10 след това ми раздаваше такива усмивки и се подмазваше, за да я нагушкам , та ми мина всичко Heart Eyes

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора. -  Shocked Shocked Shocked - не мога да ви изчета, че идва време за папане Simple Smile

# 417
Ми,Руми,подпирай го с нещо.Аз така правя PeaceИнстикти и аз съм развила.Будя се само като я чувам,че извърта главичка.
Тази сутрин,както си спим с малката(взе да свиква да спи при мен Confused) и усещам,че нещо ме оичуква по бузата на равни интервали.Чук-чук-чук...Брей викам,сънувам ли?.. newsm78 Осафервам се по едно време,отварям очи и гледам нашата коконавърти главата си като шантава.От пълно ляво до пълно дясно и всеки път завъртайки я на ляво,ме бие по бузата. ShockedАбе това дете защо прави така?Това отдавна го забелязах,ама все забравям да питам.Вашите бебета въртят ли си така главите?
Кате,завид,ама ЗАВИД,ЗАВИД!! Shocked От 21-21:30 до 8-9 Shocked Shocked Shocked Е това на мен май скоро няма да ми се случи!КАк го правите бе хора?

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 12:31 от gift

# 418
  • Перник
gift  не става номера с подпирането. Минаваше докато беше по малък, ама сега се върто на всякъде и не го спира подпирането. Иначе и главата си я върти много, както го описваш. Особенно като е вдигнат и разглежда навсякъде

# 419
Баенето е за страх и урочасване  Peace то не вреди Кате,напротив.Кофтито е,че баячката отнася неразположение.

Общи условия

Активация на акаунт