Готини сме ний мадами, ще бъдем Февруарски мами ! - Тема 5

• 36 977
  • 759
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро !!
Писах писах и накрая ми изчезна публикацията  Twisted Evil
Не съм се наспала, много ми е смотано. Събудих се в 3:30 и заспах в 5ч , в 7ч. трябваше да ставам  smile3557
И тоЗИ БХС само ми се върти в главата, казаха ми след 7 дни да проверя в страницата на  Майчин дом , а че до 14 дни резултатите ще са в Бургас......... Confused как ще изчакам не знам
Хубав ден ви пожелавам и само положителни емоции!!   bouquet

# 376
uleto88 : стискам палци да е момиченце, и аз тайно се надявам да е госпожица, но в крайна сметка най-важно е да е живо и здраво, да си има всичко. Какъвто и да е пола ще си ги обичаме и ще си ги гледаме. Нали все пак от нас ще се откъсне едно малко парченце и ще е изцяло зависимо от нас  Hug

iucka: всичко ще е наред, не мисли толкова за това и само положителни мисли в главицата  Wink

# 377
Здравейте момичета аз от доста време не съм писала , но няма и какво. Най - новото е че пия Магнерот 3 пъти по 2 и ще сменям лекарката която ми водеше ЖК не съм доволна ( подробната история е написана във ФБ - да не се повтарям) .
Честито на разбралите пола и новите попълнения с момичета който са.
Искам само да ви кажа , че по всички таблици излизаше , че е момче , а доктора каза момиче така , че е много относително да вярвате в това.

# 378
Здравейте момичета
Аз съм заспала чак в 6 ч.,незнам какво ми става,хич не мога да спя,само се  вяртя и ставах поне 10 пъти до тоалетната.Луда работа
И по този повод-на коя страна спите?Аз съм се филмирала че трябва да спя на ляво,ама не ми е удобно-притиска ми се сърцето и ме боли.Обичам да спя на дясно,но четох доста противоречиви мнения-как не било хубаво за плода,и само се филмирам.ММ само мои се кара.На всичкото отгоре мисля да ходя на кардиолог,защото вечер като си легна и ме боли в областта на сърцето.
Оффф,надух вяи главите,извинявам се.
Но пък бебчо е добре,напомня за себе си,и той с мен не спа цяла нощ

# 379
ina_princess, до колкото знам не е хубаво да се спи по гръб, но на мен ми се случва когато се събудя да съм по гръб Simple Smile.... не се тревожи

# 380
Преди винаги спях на дясната страна и по корем , след като забременях само на дясната защото от нея страна ми е възглавницата за бременни , но от няколко дни все се усещам , че спя на лявата . Винаги заспивам на дясната и на момента се въртя и заспивам на лявата и доста често се събуждам по гръб и тогава започва много да ми е пишка и се събуждам.

# 381
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
 ina_princess, по повод на кардиолога ... мери си кръвното поне 5 дни по 3 пъти на ден, за да имаш данни за кръвното си. Мен ме бяха ошашкали, че е високо, и наистина първите 3 дни на застудяването вечер горната граница достигаше до 157, но сега - вече една седмица е най-много 118 ...

# 382
la vida loca ,аз по принцип съм с ниско кръвно и си мислех че няма да имам проблем ,но ще те послушам с това мерене на ръвното

# 383
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
la vida loca ,аз по принцип съм с ниско кръвно и си мислех че няма да имам проблем ,но ще те послушам с това мерене на ръвното

ina_princess
Скрит текст:
И моето по принцип е 100-110/65-70, ама ей нА ... откакто забременях започна да е 120/80 ... С предните бременности ми се налагаше да пия Допегит (препарат за кръвно), че го поддържах 130-140/85-90, но в по-големи месеци ... И децата ми се раждаха доносени 38 седмица, но с ниско тегло заради поддържането на високо кръвно, въпреки лекарствата (ето малката се роди 2200 ... не е била в кувиоз и ни изписаха на 3-тия ден, но си беше малка ...) Пази се!  Hug
Слагам "Скрит текст", че е за болежки текст, пък да не занимавам тези, на които не им се чете  Embarassed

# 384
  • София

ina_princess
Скрит текст:
И моето по принцип е 100-110/65-70, ама ей нА ... откакто забременях започна да е 120/80 ... С предните бременности ми се налагаше да пия Допегит (препарат за кръвно), че го поддържах 130-140/85-90, но в по-големи месеци ... И децата ми се раждаха доносени 38 седмица, но с ниско тегло заради поддържането на високо кръвно, въпреки лекарствата (ето малката се роди 2200 ... не е била в кувиоз и ни изписаха на 3-тия ден, но си беше малка ...) Пази се!  Hug
Слагам "Скрит текст", че е за болежки текст, пък да не занимавам тези, на които не им се чете  Embarassed

Здравейте. Мен майка от самото начало ме стресира да съм почнела драстично да намалявам солта заради кръвното, тъй като от нея се дигало кръвно по време на бременността . Поне тя е имала подобни проблеми.
Аз като цяло съм с ниско кръвно. Не пия кафе, не обичам шоколад и кола. Опитах да намаля солта но доста започна да ми пада кръвното и сега си хапвам сол нормално.
Идеята ми беше  да ви кажа да обърнете внимание на солта, която ядете , тъй като влияела на кръвното .

# 385
iucka не се притеснявай.Сигурна съм,че всичко ще е наред с резултатите от БХС.  Wink
vesito90 и при мен за второто на всички таблици излизаше момиче,пък то се оказа момче. Grinning
ina_princess не се притеснявай чак толкова.Аз съм на твоето мнение,че наистина много се филмираме на моменти. Спи си както ти е удобно. Така не трябва,онака не трябва,ми да висим на закачалка 9 месеца и да си броим залците тогава.  Laughing Не се тормози излишно,много се сънявам,че ползата за сън има чак пък толкова важно значение. Wink
За сърцето и аз съм на мнението на la vida loca. Обърни внимание на кръвното си и според мен задължително отиди на преглед при кардиолог.
Аз се отчитам,че днес бях на ФМ. Всичко с бебчето е наред. Здрав е отвсякъде,красив,дебел и 100%-тов мъж.  Grinning  Върви голям. Изпреварва с 1 седмица и тежи цели 400 гр.  не знам колко е дълъг,забравих да попитам,пък нещо не мога да се ориентирам по резултатите,които ми даде Д-р Цолова. Накрая малкия мъж срита няколко пъти докторката по ръката.Явно му омръзна от прегледа и му досадихме. Laughing

# 386
Аз заспивам на дясно и си се въртя и на ляво, само по гръб не мога да лежа, защото явно ми се притиска нещо на кръста и не мога да стана от леглото от болки, чак сълзи ми тръгват от очите, а и крака ми се схваща  Cry

# 387
И аз да се запиша. Термина ми е на 23.02.2014. Надявам се всичко да е ОК.

# 388
доки ми каза че било хубаво да се спи на ляво но аз си спя на където ми е удобно, през нощта не се усещам на къде съм се обърнала, но по корем и по гръб не мога да спя откакто забременях, събуждам се.

# 389
  • NE
Аз знам, че е препоръчително да се спи на ляво, но след 7-мия месец защото кръвотока бил по-добър към бебенцето. Сега се може да си спим на която страна искаме без по корем. Peace
Добре дошла на binel  bouquet Пожелавам ти здравичко и прекрасно февруарче.
uleto Честит ти 100 % мъж. Hug
Кръвното хич не е шега работа. Докато бях на утрогестан бях с ужасно ниско кръвно дори заспивах права. Сега е малко по-добре, но подкрепям guerry. Peace

Мен почна много да ме боли кръстта, но всичко ще изтърпя само бебо да е добре. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт