Готини сме ний мадами, ще бъдем Февруарски мами ! - Тема 5

• 36 981
  • 759
  •   1
Отговори
# 615
miloto73и после защо имало демографски срив и младите се изнасяли в чужбина....е как няма. Вече мнгоо познати се изнесоха и децата им се родиха там. Дори и като чужденци имат много привилегии и какви ли не помощи....а ние сме на светлинни години от истината. Sad
   така е nas85!Но да не си разваляме настроението! Понякога си мисля, че могат да се променят нещата, ако се обединяваме за добри и честни каузи, но за съжаление дори и тук, във форума се случва често да се караме и да спорим по прозаични теми-последният случай беше за прословутите 50 лв-всички се обединихме около идеята, че трябва да има за всички, но пак се намери една да каже-не трябва да има за всички....е, как да сме добре?
    Приятна закуска и хубав есенен ден!  bouquet

Здравейте и от мен на всички...за днес! Simple Smile

miloto73 просто не ги вземай навътре нещата, има си разни хора с разни мнения и всеки си е странен за себе си. Аз отдавна вече спрях да се впечатлявам от мнението на хората, за които не си заслужава. Има тоооолкова по-важни неща, за които трябва да се пазим.. Simple Smile
Хубав и мнооого усмихнат ден!  newsm03
    Абсолютно си права!  bouquet

# 616
  • Шумен
Момичета, от няколко дни ми излезе нещо като лишей на рамото, какво да правя? Да търся ли добър кожен или ще си мини от само себе си?И евентуално препоръчайте добър в София.
По-добре е да питаш твойто АГ и да му ги покажеш и ако трябва да те прати на кожен. На мен ми излязоха петънца под мишницата и се оказаха гъбички - ходих на кожен и с малко мазилца изчезнаха. Дано не е нещо сериозно.  Praynig

# 617
Здравейте Simple Smile За феталната морфология съм си записала час чак след две седмици в МЦ "Надежда" при Томова. Някой бил ли е при нея и ако да - какви са ви отзивите Simple Smile

Здравейте,макар да пиша рядко ви чета доста често.Аз вчера бях на ФМ при доц.Томова и останах много доволна.Внимателна,разглежда бебенцето много подробно,говори на разбираем за нас език и всичко мина много спокойно и нормално.Желая ти успех и мисля,че няма да съжаляваш.

# 618

За какви 50 лв става въпрос, май нещо съм изпуснала

# 619
Ох днес нещо съм много разсеяна и не ми се получават нещата, тъкмо бях тръгнала да ви се оплача че и на мен ми излезе някакъв обрив на деколтето но не ме боли, сърби и не е зачервено мястото, само 5-6 пъпчици.

# 620
Момичета, крем здраве помага за всичко, за сетен път се уверих. Обрива ми изчезна с крем здраве

# 621
  • София
Момичета, крем здраве помага за всичко, за сетен път се уверих. Обрива ми изчезна с крем здраве

от сестра ми знам , че здраве и бочко много помагат. Тя постоянно мажеше децата с бочко като се изринат и веднага ги оправяше.

# 622
Здравейте дами   bouquet И най-вече бъдещи мами  newsm64 Вече имам малко коремче в 22 или 23 седмица съм и много му се кефим с мъжо ми  Mr. Green newsm76 Бебчо удря и ритка имам чувството ,че прави и кълбета  newsm32 Аз също избягвам така да се каже в чужбина и там планирам да го родя,знаете,че всичко е пари (има изключения,но така е думата).И като за старт за съжаление бих казала там ще ни е много добре.Като си стъпим на краката с удоволствие бих се върнала във велика,но зле България  travel Иначе съм много щастлива,много влюбена и въобще всичко важно си е наред  newsm76 За пола на бебчо -изчаквам 29 седмица за нормален ехограф.Опитвам се да пия много течности,много е важно дами точно сега.Приятна вечер ви пожелавам и много се кефя на всички   bouquet

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 16:17 от happynesss♥

# 623
Това с течностите ми е много трудно,пия сокове и поне гледам по 5,6  чаши вода на ден,дано са ми достатъчни.То от толкова много неща имаме нужда-калций,желязо,ала бала,дано си ги набавяме нормално че не знам.
Да ви се похваля и на вас-през ноща усетихме с ММ как ми тупти корема,все едно е сърцето на бебо или моето.Оказа се че това било неговото хълцане:-)
Я ми разяснете нещо-днес съм 19 седмица точно,това какво по точно значи-че влизам в 20 и 6 месец,или не влизам още в 6 месец,нещо малко ми е объркано.Той и ММ като ме пита,докато му обясня и все ми вика че все си седя в 5 месец,хахаха.Simple Smile
Хайде,отивам да хапна нещо,че апетита е ГОЛЯМ,от 1,2 седмици не съм се теглила,бях +6 кг.тогава,ама сега малко ме е страх да се кача на кантара.Другата седмица съм на ФМ и на ЖК,та там ще видя дали съм качила кило,две или теи  Blush

# 624
ina_princess 20+1 влизаш в 6ти лунарен месец

# 625
Да,Злати,права си Simple Smile мерси

# 626
Дами тука нямам трудов стаж,за това разбрах ще взимам по 50 лева на месец от социалните как става молба ли трябва да подам? Какво е процедурата и имам ли някакви други парични помощи?

# 627
Ина, за да те пообъркам пак, в 6 КАЛЕНДАРЕН пък влизаш от 21+ Wink Лунарните месеци през бременността са 10, а календарните 9. Ето малко повече разяснения по темата:
http://www.mama.no-meat.org/link_pregnancy/gest_weeks/

# 628
ina_princess: 20 г.с. е началото на 5-ти месец и средата на бременността.  6-ти месец започва в 24 г.с.

# 629
ina_princess подкрепям Джиджи Simple Smile и ми харесва сайта, който ти е предоставила с информацията  Hug
Аз си карам по календарните месеци, но с лекаря като говорим, говорим винаги в лунарни Simple Smile
lenny в 20та седмица вече излизаме от 5ти месец Simple Smileточно защото е средата на бременността. Виж сайта, който Джиджи е дала  Peace

Общи условия

Активация на акаунт