В момента чета ... 21

• 43 285
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
Четете ли това, което Goodreads ви препоръчва?

На средата на "Великият Гетсби" съм след като излгедах филма. Харесва ми, но съжалявам, че не започнах да я чета в оригинал.

# 46
Сега чета "Орландо" на Вирджиния Улф и определено е по-лека за четене от другите й книги, макар да продължава да е все така подробна.
Има някои много комични описания. Laughing

# 47
  • Варна
"Мидълсекс" седи зарязана наполовина в библиотеката. Не знам защо не ме грабна, а очаквах повече от мненията тук. И аз помня сюжета и похвата доста добре - има идея за поднасяне, но...
Ще я дочета някой ден, но сега съм на друга вълна.

# 48
  • София
"Невъзможните майки", преди нея "Хюрем".

# 49
  • София
И няма да я сравняваш със "Сблъсък" на Кинг  Whistling

Ами и двете са пост-апокалиптични... Явно нещо не се разбираме с подобни истории, въпреки че например един щам "Андромеда" е сред най-любимите ми книги евър.
Я разкажи как свършва "Проходът"  Praynig !

# 50
  • Пловдив
Започнах електронно Ад на Дан Браун, но си мисля, че преди него трябва да прочета Ад на Данте. Прочелите Дан Браун какво ще ме посъветват?

# 51
Започнах електронно Ад на Дан Браун, но си мисля, че преди него трябва да прочета Ад на Данте. Прочелите Дан Браун какво ще ме посъветват?
Аз точно така направих, но според мен не е необходимо  Peace

# 52
  • София

И аз мисля, че не е необходимо.
Но за мен "Ад" на Дан Браун беше пълно разочарование и загуба на време  Confused .

# 53
  • на североизток от Рая
  Петя, и аз бих могла да ти пратя "Правек..." за прочит.  Hug

# 54
  • Пловдив
Точно заради тези коментари реших сега да започна Ад, за да си сверя часовника Wink
Все пак аз ще го чета в движение и няма да ми загуби много ценно време.

# 55
Преди няколко дни давърших "Ад". Чете се бързо, но на мен ми стана интересно последните 100-на страници. Общо взето е боза, не мога да я сравня с "Шифърът на Леонардо" и "Шестото клеймо".

В момента чета "Автобиография" на Бранислав Нушич, забавна ми е.

# 56
За "Мидълсекс" мнението ми е средно (повечето мнения обаче са по-положителни):
http://www.goodreads.com/review/show/578886921

За "Правек..." - имам наблюдения, че или се залюбва, или се намразва.  Аз вчера поисках да я чета за трети път, след като си говорих с axewoman за нея, но по-нататък.

Последно прочетох:

"Строго охранявани влакове" 
"Балада за Георг Хених"
"Германия - мръсна приказка "

Сега чета:

Почти никога не чета повече от една книга, но Вивег отданва го искам, Дончо ми попадна при едно чакане, а Йовков - за поредна година се повтаря едно и също – синът ми има да чете разкази на Йовков от списъка – аз му грабвам книгата. За мен са неустоими всички тези герои…

# 57
Аз пък много харесвам Дан Браун  Peace

Я разкажи как свършва "Проходът"  Praynig !

То финал ли бе да го опишеш  Whistling

Кали, нищо съществено  не става , като си представиш , че втората книга е същата по обем, малко в нищото идва финала...

Скрит текст:
И все пак се загатва, че всички са изтрепани при някакво мащабно нападение на вирали. Освен това монахинята, която мислиш , че е умряла се появява преди финала....за да умре пак  Crazy Била е в прегрешение с главния док, първосъздателят на всичките чудесии  Crazy  Той води оцелелите, в някаква пещера ( проход) , където е останал вирусът, ох голямо омотаване беше..  #Crazy

# 58
  • София
Скрит текст:
И все пак се загатва, че всички са изтрепани при някакво мащабно нападение на вирали. Освен това монахинята, която мислиш , че е умряла се появява преди финала....за да умре пак  Crazy Била е в прегрешение с главния док, първосъздателят на всичките чудесии  Crazy  Той води оцелелите, в някаква пещера ( проход) , където е останал вирусът, ох голямо омотаване беше..  #Crazy

С чиста съвест тогава я заразязвам  Crossing Arms !
Благодаря ти!

# 59
Започнах 11/22/63 на Стивън Кинг. Не съм кой знае колко напред в историята, но много, много ми харесва. Като начин на писане, начин на внушение и атмосфера, как се загатват някои неща за по-нататък. Изобщо - чудя се на себе си защо толкова дълго време съм пренебрегвала Кинг... Може би защото през последните 6-7 години напрежението не ми понася добре  Laughing. Като че ли постоянно очаквам от следващата страница да изскочи някой ужас....  Embarassed Да видим до къде ще я докарам, тези дни нямам много време Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт