В момента чета ... 21

• 44 268
  • 753
  •   1
Отговори
# 270
Вече съм на 99% сигурна, че открих съфорумка с абсолютно обратен на моя вкус.
 Joy Joy
Досега за една книга не мога да се сетя, която на мен да е харесала и на нея също. Обратното важи с пълна сила  Simple Smile

# 271
Laughing И аз така я оставих. Вече си мислех, че имам някакъв проблем и само аз не съм я харесала и  дочела.

Май сме си само двете, но поне вече знам, че не съм сама  Simple Smile

Хаха, знаеш ли колко години не пипнах нищо на Кинг след тази му книга? Над десет...

Радвам се, че я спрях навреме  Mr. Green

За Спаркс и аз натам вървя...

"Вакантен пост" го минах много бързо, хареса ми, краят също, въпреки че не очаквах да е такъв. Вероятно затова ми и хареса толкова  Simple Smile

# 272
Laughing И аз така я оставих. Вече си мислех, че имам някакъв проблем и само аз не съм я харесала и  дочела.

Май сме си само двете, но поне вече знам, че не съм сама  Simple Smile

Не сте само двете  Peace Харесвам Стивън Кинг, но не и "Дългата разходка", "Бягащият човек" и "Гняв".

# 273
  • София
Аз успях да дочета Ад на Дан Браун. Много време я влачих  ooooh!! Не беше лоша в частта си с описанията на интересни забележителности, но до там..., историята беше прекалено предвидима. Кали, да те бях послушала  Mr. Green.
Минах и през алеята на книгата в София, но нещо не можах да я оценя подобаващо. Но ако имате ученици и трябва да купувате учебни тетрадки - идете, има доста неща.

# 274
  • София
Кали, да те бях послушала  Mr. Green.

hahaha
Поне сме на едно мнение  Hug !
Отивай при Ричър - той винаги оправя настроението.

# 275
  • Колибите
"Морето, морето", Айрис Мърдок

# 276
  • София (Възраждане)
Кентавърът на Ъпдайк, но зациклих Sad

# 277
Ще ви убия  Joy
Знаех си, че "Дългата разходка" не е за мен. Четох няколко страници след първия убит и не мога повече. Неприятна ми е, още повече, че се оказа, че става дума за деца  Stop

Човече, мислех да пиша за "Дългата разходка", но ме домързя Embarassed
След тази книга и "Играта на Джералд", и аз спрях да чета Кинг за доста дълго време Stop Двете книги ми подействаха зле.
Едва преди година открих темата в Бг мама и започнах отново да чета(обичам Кинг), но никога няма да препрочета тези две книги. Naughty

# 278
И аз я започнах. Мъжът ми я прочете и каза, че от тази книга щял да стане хубав филм

# 279
Тъкмо довърших "Гласът на острието" на Джо Абъркроми - първата от трите тома на "първият закон". Нямам търпение да започна следващата част, но за огромно съжаление ще трябва да почакам поне още една седмица. Взех си само първата на почивката, като си мислех, че над 400 страници са прекалено амбициозно занимание за семейна ваканция  Laughing Laughing. Е, явно съм подценила автора. Книгата се чете буквално на един дъх, макар че сега като се замисля, не се случи кой знае какво. Просто запознаване с героите - подробно и увличащо  Grinning.
Е, като няма фентъзи, ще започвам "А планините ехтяха" - една приятелка ми я зае за малко и трябва да се възползвам Simple Smile.

# 280
  • София
Тъкмо довърших "Гласът на острието" на Джо Абъркроми - първата от трите тома на "първият закон". Нямам търпение да започна следващата част, но за огромно съжаление ще трябва да почакам поне още една седмица.

Щом имаш Интернет, можеш да я  започнеш от Читанката, пък като се прибереш да продължиш на хартия  Wink .

# 281
Тъкмо довърших "Гласът на острието" на Джо Абъркроми - първата от трите тома на "първият закон". Нямам търпение да започна следващата част, но за огромно съжаление ще трябва да почакам поне още една седмица.

Щом имаш Интернет, можеш да я  започнеш от Читанката, пък като се прибереш да продължиш на хартия  Wink .
Еее, не - последно като проверявах, нямаше нищо качено.... Но сега виждам двете части, че и още един роман на Абъркромби Simple Smile. Ако знаех, нямаше да ги купувам (то добре, че поне беше на половин цена  Laughing Laughing). Благодаря, Kally!!!

# 282
Минах и през алеята на книгата в София, но нещо не можах да я оценя подобаващо. Но ако имате ученици и трябва да купувате учебни тетрадки - идете, има доста неща.

Днес реших и аз да мина през алеята ( по-скоро площада ) на книгата, но към 18 часа вече почти всички щандове бяха затворили. Наистина днес е последния ден, но все пак пише, че ще работи до 20 часа.
Ще си чакам панаира на книгата  Crossing Arms.

Продължавам да чета "Наследство", но с по 20-30 страници на ден ще си я чета до края на годината.

# 283
  • София, България
Напоследък читанка явно си има големи проблеми, но вече нищо не се качва. Това ме подтикна да се разровя и си намерих един торент тракер с френски книги, май има и на английски, който е доста добре захранен, вчера си изтеглих всички книги на Ерик-Еманюел Шмит и съм във възторг.
Така че, за тези които ползват френски, ето сайта:
http://www.t411.me/

# 284
"Вакантен пост"- зарязана на 20тата страница
"Ад" прочетена с отвращение, яд ме е че я дочетох. Много слаба книга за мен
Сега чета "Изворът" на Ранд и също ме е яд, едно че е излишно дълга, друго че никак не ми допада нито като стил на писане, нито като сюжет, а и смятам че никак не  е успяла да мотивира характерите и постъпките на героите.
Ще се върна на фентъзито, там поне всичко необяснимо е магия и толкоз.

Общи условия

Активация на акаунт