Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 21

• 62 593
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Bulgaria
Momi4eta spe6no pomagaite.Izvinqvam se 4e pi6a taka blokira mi prilojenieto ne moga da smenq 6rifta.
Abonirah se za 3mes.bezplaten famyly v amazon,bez da iskam pusnah pory4kata,no ne mi namali nisto.Kakvo da napravq?Kak da q anuliram ili da dobavq kod dopylnitelno?

# 121
  • Bulgaria
Има място за код под поръчката и пише че може да се добави ако не е изпратена.Нали трябва да намали 20% от памперсите,а нямам намаление.Как да изтрия поръчаката?
Бладодаря на вклчилите се Hug

# 122
привет  момичета,не съм писала от сума време...и така имам едно въпросче-харесах си обувки  на фирмата Fly London.Нося ук 6 или ук.6.5 ,тяхната номерация как върви?уголемена или умалена?някой може ли да помогне?

# 123
  • Бг
привет  момичета,не съм писала от сума време...и така имам едно въпросче-харесах си обувки  на фирмата Fly London.Нося ук 6 или ук.6.5 ,тяхната номерация как върви?уголемена или умалена?някой може ли да помогне?

dkavr, имам тези. Нося 38, което отговаря на UK5, толкова и поръчах. Леко, ама съвсем леко ми стискат, но и аз не съм ги носила кой знае и колко де. Стелката я мерих, отговаря си съвсем точно на дадените см. в инфото. Качество, кожа и изработка отлични.

# 124
  • насън...
момичета, и аз поръчах стийм мопа 2 в 1 на морфи ричардс...благодаря че споделихте.. Hug вие кои допълнителни мопове ползвате? нещо не можах да намеря подходящи за този модел... newsm78

# 125
Момичета, дайте едно рамо..то май е късно, ама аз като не гледам мейлите..пък и нещо все уловка ми се вижда такова Wink

Имам това писмо, но в Спама:

Подател:   thursdaybonus@amazon.com    

Относно:   150 EUR Shopping Bonus   

Renasant Bank

ABOUT THIS MESSAGE
Please do not reply to this Customer Service e-mail.
Amazon.com customer notice

Take full advantage of "Thursday" with our 150 EUR shopping bonus. Amazon.com
is rewarding some of it's lucky customers. Given our successful colaboration, your account has been
declared eligible to receive a 150 EUR gift.

Please follow the link below and insert the required information in order to receive your gift.

Amazon.com - Sign In - Your Account

Once you have confirmed your personal data, please allow us 24 hours to credit your Amazon.com account.
© 1996-2013, Amazon.com, Inc. or its affiliates.

За съжаление е с дата 05.09, т.е.п вероятно съм пропуснала срока, но и малко ме шубе да влезна през линка, в който казват да се логна, сакън да не ми хакнат картата с ценните ст в нея Wink
Някой да е получавал подобно писмо?

# 126
  • София
Аз бих пуснала запитване до Амазон,не бих повярвала веднага. На всичкото от горе амазон разполагат с твои банкови детайли,все пак са ти дърпали пари.Ако искаха да ти подаряват според мен биха те питали, проблем ли е по еди коя си сметка да ти заредят.

# 127
И мен ме съмнява нещо  newsm78 Като ще ти ги подаряват,по-скоро биха ти пратили номер на ваучер.Пък и уж от американския,а в евро парите  Thinking

# 128
  • Варна
Ако не се обръщат към теб по име, значи със сигурност е измама. Препрати мейла на Амазон.

# 129
Момичета, благодаря за инфото  bouquet

# 130
 Hug Така, не съм се вързала, нищо не съм отваряла по линковете, идеята на Катрин ми хареса и препратих мейла, дали на правилното място не зная, ама е до Амазонци..и да, не се обръщат по име, вярно това трябваше да се сетя от ПП, там такива мушянгии се опитват да правят Wink
  bouquet Благодаря ви, момичета!

# 131
  • Пловдив

Здравейте,момичета!

Исках да поръчам тази раница за дъщеря ми,
но не я доставят до България.Предполагам,
защото продавачът не е Амазон.
Ще съм ви благодарна ако ми помогнете.
Дори и от другаде,но много искаме  точно такава.

Скрит текст:

# 132
Поръчай си я на адрес на превозвач.
Ето: www.gabco.org. Плащаш си я с твоята карта на Амазон, пишеш техния адрес в Германия като получател и си готова. 2 евро/кг е цената на доставка.

# 133
  • Пловдив
Алекс1 ,много ти благодаря!

# 134
  • Бургас
Здравейте! Аз пък си получих обувките Кларкс, но се оказа че не са умалени. Взех 3,5 номер, но са ми големи. На някой ако му трябват, да ми пише, не са на тази цена... http://www.amazon.co.uk/Clarks-Country-Revel-Closed-Womens/dp/B0 … rks+country+revel Моите са черни, кожени.

Последна редакция: чт, 12 сеп 2013, 12:11 от sunny-n

Общи условия

Активация на акаунт