Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 21

• 62 593
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
....Не е тайна кой е магазина, стига да не го счетат за реклама - GANG ...

Това индийски магазин ли е-в Пловдив има такава верига  newsm78

# 481
....Не е тайна кой е магазина, стига да не го счетат за реклама - GANG ...

Това индийски магазин ли е-в Пловдив има такава верига  newsm78

Същият е  Peace

# 482

Благодаря ти!Този уред самостоятелно ли работи? Нещо като електрическа тенджера или фурна?
А става ли вкусно приготвеното в този прибор?

Последна редакция: сб, 05 окт 2013, 18:23 от sasi6

# 483
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=700506.0
Ето тема по въпроса. Моя уред още пътува, така че мнение от първа ръка нямам. Очаква се да е по-вкусно от обикновено готвене на котлон или фурна, но пак зависи от готвача Wink Да, електрическа тенджера е.

Благодаря ти!Този уред самостоятелно ли работи? Нещо като електрическа тенджера или фурна?
А става ли вкусно приготвеното в този прибор?

# 484
  • Пловдив
За първи път ще пазарувам от Amazon.co.uk ще използвам английски адрес мога ли да дам
 FREE Super Saver Delivery  (3 - 5 business days)
или да използвам платената доставка?

# 485
За първи път ще пазарувам от Amazon.co.uk ще използвам английски адрес мога ли да дам
 FREE Super Saver Delivery  (3 - 5 business days)
или да използвам платената доставка?
Ако ти го дава като опция го избери него, защо да плащаш като имаш възможност да ти е безплатно, освен ако не бързаш и искаш да пристигне по-бързо пратката.

# 486
....

Последна редакция: сб, 05 окт 2013, 23:25 от slavim

# 487

20% намаление за дрехи и обувки (отстъпка важи и за часовници).

Персоналния си код го получих с последната ми поръчка като картичка!

Кодовете важат само за стоки продавани от Амазон!

Франция забрани безплатните доставки от "Амазон"

# 488
  • Пловдив
 Shocked Лошо звучи тази забрана на французите за безплатна доставка от "Амазон". Да не вземат и другите държави да го приложат.

# 489
  • Варна
Момичета, от италианския вип амазон как се получават поръчките? Поща или куриер?
Отново изпращат персонални кодове, за септември получих на единия си акаунт и за трите вип-а. В петък поръчах това яке за сина ми, вчера получих код за 5Е отстъпка за октомври. Понеже не бях платила, писах им и ми приспаднаха тези 5Е от направената поръчка Simple Smile доволна съм, ужасно бързо реагират и отговарят, остава и якето да се хареса на собственика.Simple Smile

# 490
  • Петрич
Момичета, от италианския вип амазон как се получават поръчките? Поща или куриер?
Отново изпращат персонални кодове, за септември получих на единия си акаунт и за трите вип-а. В петък поръчах това яке за сина ми, вчера получих код за 5Е отстъпка за октомври. Понеже не бях платила, писах им и ми приспаднаха тези 5Е от направената поръчка Simple Smile доволна съм, ужасно бързо реагират и отговарят, остава и якето да се хареса на собственика.Simple Smile
моята поръчка от ит.вип ,е разделена и фактурирана от исп.вип.Поне оттам получих тракинг №  за проследяване.Общо взето процедурата е същата както и в останалите випове.Най-бързо за мен лично пристигат нещата от исп. вип.,макар че съм правила поръчки от всички. Money

# 491
От Виповете всичко до сега съм получавала с UPS.

# 492
някой да има код за англ. амазон  Praynig
видях този отгоре , но поръчката ми е за £25  Praynig , щях да си направя нов имейл , но абв то нещо зациклило  #2gunfire

# 493
  • София
Имате ли наблюдения върху това, дали намаляват допълнително цените във вип - овете (без кодове)?

# 494
Видях в Т-маркета кана Брита Марела за 30лв, без допълнителни филтри. Дали има шанс да е по-изгодно от амазонците? Гледам в Немския са по 9,99 евро, но не ми дава безплатна доставка под 20е. Ако взема 2 кани ще ми даде ли и 10% отстъпка от "кухненската промоция" и ако да ще имам ли безплатна доставка след дискаунта???

Общи условия

Активация на акаунт