Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 21

• 62 593
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
получих дефектен артикул от исп.вип .и,смятам да го връщам, но не знам през кой куриер  трябва да се изпрати пратката обратно.ако има някой с подобен проблем моля да помага .благодаря.
БГ пощи препоръчано, без приоритет. Пристига там за 7 дни горе долу. Сканираш/снимаш разписката от пощата и ти възстановяват разходите. Задължително посочваш в причина за връщане ДЕФЕКТ, за да имаш право на възстановяване на пощенските. Добре е да пишеш на чата или съобщение да пратиш че ще връщаш артикул, за да прикачиш към отговора на Випаджийте резписката от пощата.

# 511
  • Варна
Момичета, тъп въпрос ще задам, ама... Embarassed
..
За да ми даде БД...от същия продавач ли трябва да добавя нещо? Не мога да я хвана тази БД и това си е ooooh!
Не трябва да е от същия продавач. Бутни някой душ-гел за 1 паунд от амазон и си готова  Peace
Избира се ръчно free super saver delivery

Много благодаря!   bouquetАма всичко евтинко е ADD ON ITEM...накрая метнах някакво мазило за 3 лири и стана работата...Вместо да плащам доставка ще мириша на кокос Mr. Green Joy

# 512
  • София
Пристигна ми палтото  Heart Eyes Много е идейно. Ако дам на детето да порисува върху него, няма да се разбере, че е правено допълнително. Значи, при поръчан размер 40(42), пристигна 42 ес = 40де. Свободно ми е - мъжа ме хареса. С цветни панталони и подходящ грим ще ме грабнат в цирк де солей.
Много е леко и е точно за това време - определено за студ не става.
п.п. Днес изпратиха блуза (пак десигуалска), а панталоните...чакат.

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 22:10 от Aganka

# 513
  • София
Eдна в момента добре намалена четка на oral b Triumph 5000, която днес ще е и в сделките http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0050AJ3EY/ref=gb1h_img_c-1_8 … pf_rd_p=411568747

# 514
Техниката има ли гаранция харесах си един сешоар доста по евтин от бг ?

# 515
  • Пловдив
Момичета, тази торба за спане /3-6 години/ струва ли си? Има ли нещо по-добро и изгодно?

# 516
  • Варна.....
Eдна в момента добре намалена четка на oral b Triumph 5000, която днес ще е и в сделките http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0050AJ3EY/ref=gb1h_img_c-1_8 … pf_rd_p=411568747
Дано успея да я "Хвана".

И керхера за прозорци също е в дневните сделки!

# 517
Момичета, тази торба за спане /3-6 години/ струва ли си? Има ли нещо по-добро и изгодно?
Моите се изнервят в торби, затова им вземам дебели плюшени пижами гащеризон, затворени при крачетата тип терлик. Конкретно на mothercare са много пухкав и дебел плюш, топлят, без да спарват. Ползват се вместо одеало, под тях може по бельо, а може и с памучна пижама според Т.

# 518
Eх, как те обичам  Hug
Тъкмо се чудех от къде ще купя на моето шило дълги спални чували, че вече е 92 см, а се върти много и за зимата са ни задължителни просто.

Може ли само да ме упътите, че малко съм скарана с тази система ТОГ. За зимата, ако в стаята е да речем 20 градуса, колко да взема?

# 519
  • Пловдив
Eх, как те обичам  Hug
Тъкмо се чудех от къде ще купя на моето шило дълги спални чували, че вече е 92 см, а се върти много и за зимата са ни задължителни просто.

Може ли само да ме упътите, че малко съм скарана с тази система ТОГ. За зимата, ако в стаята е да речем 20 градуса, колко да взема?
Peace ........ You have a choice of three tog ratings. 2.5 tog is the standard for year round use , the lighter 1.0 tog is used in warmer rooms up to 24 degrees and our new 0.5 tog summer sleeping bag is perfect for the summer holidays and hot nurseries above 24 degrees room temperature.
Dobra, благодаря ! Оглеждам пижамите в mothercare. Много сладурски има.

# 520
1 значи  newsm78
Всъщност ще взема да проверя чувалчето ни от Икеа колко тог е.
Жалко, че няма по-дълги, много съм доволна от техните.

Да тог 1 е за нас.
Ето го нашето чувалче, което вече умаля http://ikea.bg/DefaultM.aspx?page=productview&iID=82337

# 521
  • Luxemburg
Дано четката да я намалят повече (макар че ме съмнява), хубава е. Аз я ползвам от 3г. но моята е купувана от Германия и леко се различава на вид http://www.amazon.de/Braun-Oral-B-Triumph-inkl-Smart/dp/B002AKJH … words=oral+b+5000.
За чувалчетата за спане е много индивидуално. Голямата ми дъщеря спеше до 3г. но малката ми не искаше да спи от бебе в такова нещо и се мяташе като риба на сухо. Не знам каква е била цената на чувалчето но в момента е 20 лири и ми се струва като на останалите места. Повечето марки предлагат до 98 размер или до 36м. Питахте ли в H&M или Mothercare,Debenhams и другите подобни в БГ?  Иначе в ebay има малко по-евтини http://dsa.ebay.co.uk/sch/i.html?_sacat=0&_from=R40&LH_I … +12-36&_sop=2

# 522
ronicat аз се канех да ходя в детската борса в Хаджи Димитър, обаче миналата година ходихме, преди да купим чувалчето от Икеа и не ми харесаха.
Крема за крака е хубав, да знаеш.
Спиралата, обаче така си седи запечатана, нещо съм я позабравила  Crazy

# 523
  • Пловдив
1 значи  newsm78
Всъщност ще взема да проверя чувалчето ни от Икеа колко тог е.
Жалко, че няма по-дълги, много съм доволна от техните.
anbibian, според мен 0,5 е за лятото - над 24 градуса, 1 е за топли стаи - до/около 24 градуса - те са the lighter - по-леки; а 2.5 е стандартна / целогодишна, но най-дебеличката  newsm78

# 524
  • Luxemburg
 Laughing, аз не устоях и си го взех този серум, цената беше добра. Подразни ме това че пристигна без опаковка и инструкции и се наложи 1ч. да ровя из нета и да чета рецензиите. Най-добре показано намерих в youtube но на японски. Ползвам го вече 3 дни сутрин и вечер. Но дори и да има някакъв резултат то ще е след 1-2м. редовно ползване. От рецензиите ми направи впечатление че е имало ефект предимно при жени с някакви проблеми които са довели до оредяването, а аз нямам такъв проблем, просто искам да са по-гъсти и дълги. Слава богу дъщерите ми са взели на баща си миглите и са точно такива каквито аз искам. Добре че очите са взели от мен, а не неговите  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт