Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 21

• 62 593
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Пристигнаха моповете и двата са абсолютно нови, и са страхотни. Имам въпрос към ползващите ги по-отдавна. Този бутон на парата постоянно ли трябва да е натиснат, когато се ползва големия моп, ако съдя по малкия, без да е натиснат бутона той не върши никаква работа. Предполагам принципа на работа е един и същ, ама да попитам.

# 496
  • Варна
Момичета, тъп въпрос ще задам, ама... Embarassed

Искам да си взема една флашка за 9,49 лири ...eligible for FREE Super Saver Delivery in the UK on orders over 10 ...Sold by Top Choice 24/7 and Fulfilled by Amazon...

За да ми даде БД...от същия продавач ли трябва да добавя нещо? Не мога да я хвана тази БД и това си е ooooh! Слагам 2 броя..пак си седи 3,99 лири до посредник newsm78

# 497
  • София
Момичета, тъп въпрос ще задам, ама... Embarassed

Искам да си взема една флашка за 9,49 лири ...eligible for FREE Super Saver Delivery in the UK on orders over 10 ...Sold by Top Choice 24/7 and Fulfilled by Amazon...

За да ми даде БД...от същия продавач ли трябва да добавя нещо? Не мога да я хвана тази БД и това си е ooooh!
Не трябва да е от същия продавач. Бутни някой душ-гел за 1 паунд от амазон и си готова  Peace
Избира се ръчно free super saver delivery

# 498
  • Wolwedans
Някой беше писал преди време за детска кухня за детската градина... Гледам, че има много хубави в mothercare, а в момента има 20% отстъпка на всички играчки Peace
http://www.mothercare.com/kitchen-toys/toys_dressingup_kitchen,d … ew=grid&sz=57

# 499
Направо съм потресена #Crazy Някой гледал ли е немския Вип какви начални цени дава на Aeropostale. Все едно Abercrombie не, ами не знам каква дизайнерска марка ще купуваш. Големи мошенници. А намалената цена като на нова колекция ама доларите обърнати в евро.  Thinking

# 500
Покрай my toys открих един друг сайт (немски) подобен на виповете.....

http://www.limango.de

Имайте пред вид, че тъй като се регистрирах в него през линк от страницата на my toys ми даде ваучер за 15 евро над 50 евро поръчка. След това видях в акаунта си че имам и още един за 10/40 и 15/50. Поръчах едни зимни дрехи от тази марка:

http://www.limango.de/shop/overview/index.php?cid=7913&catid … mp;subcatid=35398 на адрес на Г с плащане pay pal. За сега всикчо е ок, но доставката е дадена за 19/30.10

Пускат интересни акции.  Peace

# 501
  • Bulgaria
Здравейте,искам да попитам има ли начин да намаля АМ Хипп с някакъв код че ще купувам 5-6 кутии.Може и в друг сайт,ако някой знае ще съм много благодарна.Нямам много време трябва днес да пусна че ни намалява.До сега съм купувала от Мадъркер старата формула,а видях тук и в Боотс че има ХИПП нова формула.Май кодовете не важат за АМ?
 Hug
Лека и хубава седмица на всички!

# 502
  • In someone's dreams
Здравейте, тъй като нямам регистрация в Амазон, а ми трябва конкретна дълго чакана играчка от моя син, която видях в сайта, може ли някоя мама да ме включи в нейна поръчка. Голямо благодаря предварително   bouquet

# 503
  • София
Имам питане, при опит да си поръчам кафемашина от Амазон  (с продавач Амазон) ми дава че има проблем с доставката до Бг. Преди 4 години си поръчах и нямаше проблем... Чудя се дали да ползвам превозвач или има нещо ново което не съм направила и ми пречи да поръчам

# 504
Имам питане, при опит да си поръчам кафемашина от Амазон  (с продавач Амазон) ми дава че има проблем с доставката до Бг. Преди 4 години си поръчах и нямаше проблем... Чудя се дали да ползвам превозвач или има нещо ново което не съм направила и ми пречи да поръчам
Да не би да е професионална и да е доста тежка? Ако искаш дай линк да пробвам на мен какво ще даде.

# 505
Здравейте, тъй като нямам регистрация в Амазон, а ми трябва конкретна дълго чакана играчка от моя син, която видях в сайта, може ли някоя мама да ме включи в нейна поръчка. Голямо благодаря предварително   bouquet

Много е лесна регистрацията и поръчката в Амазон. Ако искаш дай линк към играчката да те упътим  Peace

# 506
Много намалена четка за зъби има в Амазона ама се изчерпа вече май http://www.amazon.co.uk/gp/product/B007WSAAIK/ref=gb1h_img_c-1_8 … pf_rd_p=411568747
Дано е хубава

# 507
# 508
Пристигнаха моповете и двата са абсолютно нови, и са страхотни. Имам въпрос към ползващите ги по-отдавна. Този бутон на парата постоянно ли трябва да е натиснат, когато се ползва големия моп, ако съдя по малкия, без да е натиснат бутона той не върши никаква работа. Предполагам принципа на работа е един и същ, ама да попитам.
Принципа на работа е един и същ. Искаш пара натискаш бутона.  Peace Peace Peace

# 509
  • Петрич
получих дефектен артикул от исп.вип .и,смятам да го връщам, но не знам през кой куриер  трябва да се изпрати пратката обратно.ако има някой с подобен проблем моля да помага .благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт