Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 21

• 62 593
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Поръчах си обувките сега остана чакането  Embarassed

Тъй като до сега съм поръчвала от  и там всеки продукт си е с отделна доставка се сетих да питам как е в амазон Simple Smile Примерно ако си поръчам няколко неща за всяко поотделно ли се смята доставка или всичко се пра6та в едно опаковано и една доставка  newsm78

# 61
  • София
Доставката до България за немския амазон е 9.50 EUR+3.00 EUR на килограм. Ще ти я сметнат общо, но както разбираш - зависи от артикулите.
За английския -5,70GBP+0.59за килограм, като има и особенност за книги и двд ( От Англия има много превозвачи, с доста добри цени, затова ако не е някаква техника почти всички поръчват чрез превозвач)

# 62
Как е този модел, може ли свободно да се ползва в БГ?

Всички могат да се ползват свободно в БГ.
Само трябва да го пратиш до превозвач.
Ще има ли проблем ако го купя от немския, а го пратя на английски адрес или по-добре да ползвам немския адрес на Габко?
Нещо хич не ми е ясно с тия Киндъли, а видях че вече и тук ги продават по магазините.
Всъщност видях, че мога да го поръчам само до немски адрес.
Софтуера и упътването му дали ще дойдат на английски?

Последна редакция: пт, 06 сеп 2013, 12:27 от anbibian

# 63
Здравейте, някой да е ползвал този уред и да има отзив за него - http://www.amazon.co.uk/Philips-Precision-SC2003-11-Attachment/d … rds=philips+lumea. Благодаря Peace

# 64
Може ли линк към немския Амазон склад?

# 65
Как е този модел, може ли свободно да се ползва в БГ?

Всички могат да се ползват свободно в БГ.
Само трябва да го пратиш до превозвач.
Ще има ли проблем ако го купя от немския, а го пратя на английски адрес или по-добре да ползвам немския адрес на Габко?
Нещо хич не ми е ясно с тия Киндъли, а видях че вече и тук ги продават по магазините.
Всъщност видях, че мога да го поръчам само до немски адрес.
Софтуера и упътването му дали ще дойдат на английски?

Само на немски адрес можеш от немския Амазон.
Не знам дали ще е на английски. Моите са поръчвани от английския Амазон.

# 66
Още при регистрацията си избираш какъв език ще ползваш.
Така, че няма проблем да си го купиш от немско и да си избереш английски.
Менютата ще бъдат на английски, но книгите на какъвто език си ги качиш.

# 67
Ясно, благодаря за разясненията  Hug

# 68
  • Бургас
Благодаря за темата!Записвам се да следя!

# 69
  • София
anbibian, аз отдавна се заглеждам по тази lumea. Няколко пъти я намалиха под 300 и все не й дойде времето. Не е споменавал май никой от форума впечатления.
П.П. Много удобно се пазарува от окадо Peace Хип-чето го доставиха вече - не са ме ограничили в бройките. Хареса ми, че си избираш ден и час, в който да ти доставят нещата, пратиха ми мейл с кой камион и името на водача... а с кода за 10 п цената вече е супер. Благодаря ти още веднъж Hug

Какво ще кажете за този таблет?  http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00E7VEGTY

# 70
  • София
Звънче, благодаря за темата. И аз с въпрос, ама малко по-различен Simple Smile Откакто промениха интерфейса на амазоните, имам проблем с връщането към сортираните продукти, след добавяне на артикул към кошницата. По-рано не беше така, даваше ми възможност да се върна в разглежданите продукти и да продължа да пазарувам. А сега имам възможност да избирам само от два варианта - да разгледам кошницата си или да мина към плащане... И ако натисна back бутона ми добавя още една бройка от вече добавения продукт. Пропускам ли нещо...
Защото основно си ги наблюдавам цените и е много неприятно като си сортирал по една камара критерии продуктите, с едно добавяне към кошницата да се изгуби всичко. Има ли начин да не е така  newsm78 С хром съм, ако това има значение.
Натискаш бутона за връщане и задържаш, за да се появи историята -кликваш само 2 линка по-надолу и си готова.  Peace

# 71
  • Варна

Няма достатъчно информация за таблета. В ревютата пише че резолюцията на екрана е 800/480, което е доста ниско. Няма инфо за батерията, но при тази ниска резолюция на екрана, дори и да е по-малка, ще издържа доста. Проблема е, че в няколко от ревютата споменават че таблета забивал. На мен ми се виждат доста парите за тези характеристики

deniim, успя ли да поръчаш? Не си уточнила за кой Амазон говориш.

# 72
Поръчах си Киндъла от немското.
Сега търся калъфче.
Оригиналните ми се струват много скъпи, особено тези с подсветката, те почти цял Киндъл  ooooh!
Дайте идея за хубави калъфчета за базовия модел  Praynig
Ако си купя обикновен калъф като този, може ли отделно да се закупи лампичка, ако ми трябва за нощно четене?
http://www.amazon.co.uk/Marware-Atlas-Kindle-Cover-Paperwhite/dp … ords=Kindle+Cover

Последна редакция: сб, 07 сеп 2013, 13:50 от anbibian

# 73
  • Варна
anbibian, лампичка може да си вземеш отделно. Аз имам Nook, но не вярвам при Киндъл да има нещо по различно.

И една питанка от мен. Тези Кроксове, номер 6 UK на 38.5 женска номерация ли отговарят? Поръчах ги, но отказах поръчката след като видях, че са детски модел.

# 74
Момичета искам да попитам електронните книги за книдл,откъде ги теглите и в какъв формат трябва да са?

Общи условия

Активация на акаунт