Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - 21

• 62 593
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Сигурно спамя с тази статия, но то си е предупреждение да купим коледните подаръци доста по-рано - възможни са стачки на персонала в немския амазон по Коледа - http://www.capital.bg/biznes/kompanii/2013/10/11/2159097_rabotodatel_pod_natisk/

# 586
  • Luxemburg
Някой с немски може ли да преведе какво пише за утре 15-ти, по случай рождения им ден, с какво ще ни зарадват?
Брей 15г. Доста изостанали сме.  Laughing Нищо конкретно не пише. Казват че на 15.10 в 15ч. ще обявят офертата за РД за да могат повече хора да се възползват. Това ми напомни да питам кога започва ЧП, обявиха ли го вече в сайта?
Интересно видео от мен. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2237223/Black-Friday-201 … hits-Britain.html

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 11:47 от ronicat

# 587
  • ВАРНА
А какво е било минали години по рожденните дни,какви оферти?Аз сега за киндъла на 49е се чудя да чакам ли до утре,след като доставката ебезплатана какво още може да намалят  newsm78

# 588
  • Luxemburg
Не мисля че е имало oферти на този ден (не и наскоро). Тази година правят 15г. и затова е тази оферта. А каква ще е тя ще разберем утре следобед.
Аз сега прочетох статията в Капитал. Не знаех че такива офанзиви имало след излъчването на филма. Аз го гледах и дори си го записах. Знаех си че ще има някакви последствия но чак пък местене в др. държава... Германия наистина е голям шопинг гигант за Европа. По време на разпродажбите грабят като невидели и изобщо не пробват, направо на касите. за Н&M бях чела че Германия са им най-големия пазар, дори повече от Швеция и Япония.

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 14:23 от ronicat

# 589
  • ВАРНА
А до колко намалени са стигали Киндълите?Сега е към 30% някъде намалението,дали има вероятност още да пада?

# 590
  • София
Съмнявам се, това му е най-ниската цена до сега, освен ако утре нещо...

# 591
  • ВАРНА
Чудя се сетра ми е студентка в Германия,имат ли някакви допълнителни намаления за студенти  в Амазон newsm78

# 592
  • Бургас
А как си проследявате пратките? Имам поръчка с доставка до БГ от англ. амазон, в немския ДХЛ по проследяващ номер излиза, че на 10.10 е напуснала Германия и оттам нататък никаква информация. Кога да я чакам?

# 593
А до колко намалени са стигали Киндълите?Сега е към 30% някъде намалението,дали има вероятност още да пада?

И аз се замислих за този Киндъл. Въпросът ми е дали го получаваш с кабел за зареждане или не.
Нещо не можах да се ориентирам в описанието.

Черният петък започва между 19-ти и 25-ти ноември всяка година.

# 594
  • София
Загледах се по тази парочистачка http://www.amazon.co.uk/Vax-Floor-Master-Upright-Steam/dp/B004J3 … eywords=steam+mop
Имат доста бройки в склада, за по 34паунда. Знам, че много от вас си купиха подобен модел на М Ричардс. Бихте ли казали, дали тази си заслужава? Май няма малка, ръчна част...

# 595
  • София
От кога започваше Черния петък?  newsm78

# 596
И аз се замислих за този Киндъл. Въпросът ми е дали го получаваш с кабел за зареждане или не.

Идва с USB кабел и можеш да го включиш към компютъра да се зарежда.

# 597
  • София
Моля някой да ми обясни защо тази кафе машина немога да си я поръчам до БГ - продавача си е амазон. Едно лего исках, пак не може...

# 598

Идва с USB кабел и можеш да го включиш към компютъра да се зарежда.

Мерси   bouquet!

От кога започваше Черния петък?  newsm78

Два поста над твоя съм писала.

# 599
Моля някой да ми обясни защо тази кафе машина немога да си я поръчам до БГ - продавача си е амазон. Едно лего исках, пак не може...
И на мен не разрешава. Дава ми до UK 6 евро доставка и от там с превозвач. Друг вариант е Франсето или другия доставчик от Франция ама много се чакат техните курсове. Не ти ли върши работа с доставка през ЮК  newsm78

От немския Амазон дава цена с доставката EUR 123,57. Или 99,07 евро машината и да платиш на превозвач до БГ 20-24 лв

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 15:39 от drago_2008

Общи условия

Активация на акаунт