"Системата минус 60"- тема №42

• 45 489
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, отново.  Flutter
Може ли да помоля да вписвате кой вариант ви са вечерите.Може би по-вашите менюта ще се ориентирам какво точно да ям, защото освен вариант 6 не виждам друг , който да ме наяде.Не обичам много плодове, не обичам кисело мляко...

# 121
  • Велико Търново
cristi, благодаря ти за разяснението!  Hug
Засега няма да се мацотя и да правя нещо, че нямам време. Ако нещата потръгнат и при мен, току виж съм се амбицирала и почна да се жуля с утайка. Кафе баш няма да похабя.
Днешното меню:
з. Филийка Вита с лютеница, крайче бял хляб с домашно сладко, кафе с мляко и мед
о. Печено пиле, наденичка, краставица, чушка, чаша айран (не знам дали е добра идея да се смесват месата, то май наденичката не е твърде и месо...
в. В 19 часа кофичка кисело мляко, краставица, печен патладжан объркан с малко кисело мляко и чесън.  

Ще будувам сигурно цяла нощ, че двете дребните повръщат и са с температура. Трябва да устискам. Най-много да сложа малко мляко в кафето.

Дописвам: Засега се чувствам чудесно на режима! Остава да почна и да свалям! Но затова ще се отчета на края на седмицата.
Лека и спокойна вечер!  Hug

Последна редакция: пн, 09 сеп 2013, 22:52 от Тонитa

# 122
gabiplus, мъжо е тигър отвсякъде, просто и двамата сме бързи и яростни Twisted Evil Я раздуй ти повече за тази хипноза, не бях чувала досега!

Зизу, и аз като тебе не обичам ни мляко под каквато и да е форма, ни плодове. Затова обикновено карам на сухари със сирене или протеинова вечеря. Другия вариант е със салата, примерно шопска. Но честно казано, ако ям салата или сухари поглъщам неимоверни количества, а месце като хапна, по-бързо се засищам, пък и кантарът показва, че по-добре ми се отразява.

Тонитa, надявам се, че хлапетата са по-добре тази сутрин Hug

Ванчето, такава съм си аз, дай ми форуми да спамя и да досаждам на хората  Heart Eyes

Трепет...
, като дойде кантарът, ще си 5 кг надолу, ще видиш!

Мишето02, като гледам ти си шампиона за първата седмица, само така!

JZ_AZ
, сега ще чета за този спорт, ама кажи ти нняколко думи, ако вече си го пробвала.

Лек ден!

# 123
  • пак на Рив Гош
Добр'Ютро!

Тонита, дано децата да се оправят бързо!
И аз не правя скраба с кафе (че и с мумийо), понеже получавам жестоки обриви. Боря целулите с една четка за масаж... когато се сетя  Mr. Green

Зизу, моите варианти за вечеря са най-често зелечук/плод/млечни, по-рядко - месни. Случаите, в които съм си правила вариантите със сухарите и зърнените се броят на пръстите на ръката. Не за друго, а защото с елдата нещо не се разбрахме (а имам още цял пакет в шкафа), а ориз по принципите на Системата не харесвам. Щом не обичаш плодове, пробай тогава зеленчуци със сирене или зърнени (ориз, елда) или месния вариант.

Аз снощи успях да устискам на позива на една вафла в 22ч30 (замених я с чаша газирана вода) и сутринта д-то ми се отблагодари с 300 грама по-малко  Laughing

Вчерашното меню:
З - 2 филии с масло, портокалов сок, кафе с мляко
О - голямо агнешко кюфте на скара, задушен зелен фасул, кисело мляко, фреш от портокал и ананас
В - кисело мляко и пъпеш

Лек ден, момичета!

# 124
Здравейте и от мен!   bouquet
Закуската ми днес беше една чушка с яйце и сирене, 2 сухара със сирене, зелен чай и шоколад
Обяда: ориз със зеленчуци и сирене
Вечерята: кисело мляко с нещо  Mr. Green

cristi благодаря за съвета   bouquet, опитвам се да ги имам предвид всички тези неща (аз не ям месо между другото), откакто спазвам Системата, мазното и пърженото са сведени до минунум, а пък вафла или някакъв подобен десерт не съм яла с години Simple Smile най-много да хапна нещо сладко, но да е домашно приготвено Simple Smile

# 125
  • Варна
Здравейте!
Момичета искам да ви питам зеленият боб става ли за вечеря.
Отчет за вчера:
З - агнеси
О - царевица в чашка с пармезан и краставици
В - сирене и салата - домати, краставици, печен пипер и патладжан.
Хубав ден!

# 126
  bouquet

Здравейте!
Липсвах предната седмица, а тази съм доста натоварена. Имам доста да чета.

# 127
дзак Simple Smile
мламбева! Чул те Господ ! Така ми се иска да срещна подходящия човек, защото ми се иска да си имам поне още едно мушмуроче Simple Smile Пък и дручко си е да си имаш рамо, на което можеш да се опреш, не сам да търчиш като финикиец, пък и да се гушкаш вечер , пък и........пък и, пък и........ размечтах се Simple Smile
Да се похваля - за миналата семдмица имам - 800 гр, които веднага отразих !
з: 2 филии с топено сирене, домат, преди това топла вода с мед и кафе с мляко
о: тиквички с патладжан и картофи на фурна
в: кисело мляко
хубав ден !   bouquet

# 128
  • Варна
Здравейте, момичета!

Връщам се при вас след отпуска и , разбира се, имам и отпускарски +. Но вече няма тън-мън, заемам  се серизно с фигурата и самочувствието и с Ваша помощ се надявам за Коледа да съм с елегантна фигура.

За гафа с табличката аз съм виновна. Като сложих формулата, нещо съм натиснала и началните кг се промениха, а заминавах и нямах възможност да ви пиша... Embarassed

Браво на всички с минуси през септември!  bouquet

# 129
Здравейте,

днес имам много работа и минавам набързо...
з-две филийки с масло и филе, кафе;
о-пиле с ориз, един домат;
в-сини сливи и грозде... Hug

# 130
  • Велико Търново
Роца, cristi, благодаря за пожелания за дребните!  Hug
Ще се оправят, де ще идат! Ама нали трябва от нещо да ми побеляват тези коси...!

З. Макарони на фурна, и малко ориз със зеленчуци.
о. Изядох диетичния бъркоч, който бях приготвила за дребните и те не ми го одобриха. Поне свърши работа при мен - пюрирани картофи с морков+сирене+краставица

Спешен въпрос за вечерята: мога ли да омушкам малко грозде + киселото мляко?

# 131
  • Пловдив
Тонита, грозде за вечеря не може.

Да се отчета за днес, че пак хващам пътищата
З - Овесени ядки с кисело мляко, канела и мед
О - пилешка супа
В - диня със сирене

# 132
  • в реалния свят
Вчера ме похвалиха някои момичета, затова днес се поизложих EmbarassedАма си чакам мц и ми се хапва повечко Mr. Green
З-ябълка
О/11,30ч./ хитрувам според правилата на системата-домат, сирене , 3 ръжени филийки+1вафла Crazy
В- мишмаш-несистемно приготвен.
Bianka B. завидях ти с тези агнеси.Те са ми любим детски спомен и от много, много години не съм опитвала.
Спокойна вечер и изчезвайте от кухните -18,00 мина Laughing

# 133
  • Кюстендил
Добър вечер, дами Simple Smile
Кристи, абе чак 5 едва ли, ама и 1 да е ще съм доволна!
З Геврек и праскова.
О Боб с ориз на фурна и зелева салата.
В Домат, краставица и малко кашкавал които тъкмо довършвам
Много мие натоварено и тази седмица, още има колеги в отпуск и не насмогвам да си тръгна навреме, от четвъртък се надявам да влезем в график и ще се диша и яде по-спокойно  Mr. Green

# 134
  • Варна
Здравейте!
Аз отново да питам зелен боб става ли вечеря?  newsm78 Чудя се дали да го причисля към зеленчуците или към варивата.
Отчет за днес:
З баница и агнеси
О царевица с пармезан
В суши Поне свърших преди 18ч.
Готова съм да дам рецептата за агнесите. Не е сложна.
Лека вечер!

Общи условия

Активация на акаунт