"Системата минус 60"- тема №42

• 45 487
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • по течението на реката
Привет,дами  wavey
Тая отпуска ми взе акъла,нямам време да умра,камо ли да седна на компютъра  ooooh! Обещавам другата седмица като тръгна на работа да пиша по-честичко. Че пък като не пиша ми отива мотивацията на кино,а от там идват и прегрешенията  #Cussing out
...аз няма къде да го намеря, защото никъде не излизам. От работа - вкъщи с малката, на 16 започва градина, от работа - вкъщи, чистене, готвене, после за малката в градината, занимаване с нея и така...
a_sega_de, не се притеснявай,мила,твоето няма да ти избяга. Моя у дома ме намери  Laughing Беше ми се повредила пералнята и ми трябваше майстор.Една колежка на майка ми каза,че племенника и се занимавал с такива неща. Дойде уж за една пералня ,а сме заедно и до днес. Завчера станаха 17год от този ден. И на твоята улица слънце ще изгрее,аз вярвам в това  newsm10
sladkoto_agi,замисли ме за тоя  Liquid Off. Аз определено много задържам течности. По доктори не съм ходила,но от време на време взимам Фурантрил и ми се е случвало да махна до 4кг течности на един прием.
мама барба,много ти се радвам на минусчето,  smile3501
Днес:З - две филии с лютеница и сирене
О - пилешка пържола и салатка от печени чушки
В - кисело мляко и може би пак малко чушки,че нещо много се освиних тия дни!
Приятен ден!   bouquet

# 106
Привет, момичета Simple Smile Отчитам се след първата маратонска седмица: -900гр. Страшно съм доволна  Laughing В началото резултат под 1кг беше срам за мен, но тези последни 3-4кг така ме измъчиха, че днес съм на седмото небе.
Зизу, аз също съм 61-62 в момента и целта ми е 58. Първите 6-7кг свалих много бързо. За може би 2 месеца, но напоследък доста се забавиха нещата, за което май сама съм си виновна. Лятото много ме изкушават плодовете, а и излизанията на заведения късно вечер зачестиха и това даде отражение. Моят съвет  е да опиташ 1 седмица на Системата и сама да прецениш дали те устройва. Аз мисля, че е страхотен режим Wink
Хубав и системен ден и още по-минусова седмица   bouquet

# 107
  • Велико Търново
Здравейте,
много благодаря за напътствията!  Hug Съгласна съм, няма да купувам книгата с рецептите.
Обаче,
бях разбрала, че масажите с кафе не са задължителни. И не мислех да ги правя. Но четейки стари теми момичетата ги споменават сякаш по-често от сега и сякаш не са ги пропускали.  Simple Smile
Та въпросът ми е: Има ли някой, който не ги прави и въпреки това отслабва?

# 108
Здравейте,
ето ме и мен най-накрая...Толкова много сте изписали, много нови имена има тук...и много свалени кг... Peace
Аз бях в отпуск две седмици и съвсем се бях откъснала от всичко... Позволих си по нещо през периода, имам да коригирам малко...но в общи линии съм доволна...Сега с нови сили...
з-филийка с пастет, кафе;
о-две картофени кюфтенца с айрян; 3-4 сини сливи;
в-диня.
Лек ден!

# 109

mlambeva стана въпрос за Фурантрила онзи ден на една позната мъжът и го пиел, но като че ли бил по-доволен от Ликуид Оф, който също пробвал ... аз лично се чувствах много добре докато пиех Ликуид Оф, така се научих и да пия повече вода, сега не го приемам, но продължавам да си пия по 1,5 л. вода Simple Smile

# 110
Привет!
Тази устрин се събудих подута и с 500 г отгоре. Аман вече. Sad Дано до края на седмицата да се похваля с някакъв минус.  Tired

# 111
Ванчето, йо-йо ефектът е досадна работа, признавам. На мен проблемът ми откакто напълнях е не да отслабна, а да задържа. И последните три години това правя, сваля 20-тина килограма, и хайде наново. Е, при мен го има и фактора щитовидна жлеза, но по сериозното е, че нямам проблем да гладувам, докато сваля. Имам проблем да балансирам след това Wink Ама ще стане, ще видиш! И при мен, и при теб Hug

Тонитa, зависи как си свикнала да хапваш. Ако си приемала по-големи количества, по-добре намали плавно. Иначе ще има стрес и само ще загубиш от цялата работа. В началото ще свалиш ударно няколко килограма и после ще има застой. По-добре си дай 2-3 седмици, през които да хапнеш половин шоколад вместо един, 2 филийки вместо 3 и така. Малко по малко сама ще почнеш да ядеш по-малко...щом при ламята в мен се случи, значи при всички може Mr. Green А относно масажите с кафе, аз не ги правя и съм свалила 4,5 кг за месец и малко. Но сигурно помагат, иначе Мириманова нямаше да се мъчи напразно, я Laughing

cvetna77
, стига самобичуване! Така се е случило, тази седмица друго ще стане Hug

Mimi-to, най-вероятно си се опитвала да влезеш във старата табличка. Радвам се, чи си успяла да се оправиш. Ако имаш още въпроси, свиркай Simple Smile И 500 грама хич не са скромни! Минусът си е минус, ей!

Jenny_
, аз се меря всеки ден. Правя го не защото съм нетърпелива, а защото се опитвам да съвместя хиляда мъдрости в една хех. Тоест да доусъвършенствам Системата спрямо моето си тяло и това, което съм научила през годините. Като се меря всеки ден научавам още неща за комбинации на храни и как ми се отразяват. Но иначе приемам за седмичен резултат мерене всяка неделя. Отново, това си е индивидуално, защото в неделя шансът да прегреша е най-голям и зачитам резултат преди това Wink

мама барба, ти си супер! Цял килограм! Направо ти завидях Laughing Стискам палци за още два другата седмица!

sladkoto_agi
, щом никой друг у вас не ги яде, значи май и аз ще пропусна Wink Ако ми попаднат случайно, може да пробвам. Виж, ако бяха кръгчета от свинско примерно, ухааааа, щях на опашка да се редя Mr. Green
А да си следиш калориите е страхотно, но имай предвид още нещо - много зависи и как комбинираш храните, кога ги ядеш, в каква последователности и пр. Например картофите сами по себе си са ниско калорични, но като ги изпържиш става бомба. Ако са варени пък и ги овкусиш с 20 мл олио и е леле мале. Недай боже пък да ги хапнеш с бутче с кожичка или свинска пържолка...тогава вече хептен не е добре.
Гъбите например са с почти отицателен баланс. Тъй като са тежка храна, калориите, нужни за да се преработят, за почти равни на калориите в самите гъби. Но пробвай да хапнеш гъбки на тиган, задушени с винце и пълнени с бекон и кашкавал. Подут корем, тежест и дори болки, ако си "мушнала" повечко.
Обратното, ако хапнеш една вафла, която има примерно 400 kcal или други бързи захари, и после плуваш един час, най-вероятно няма да ти се отрази изобщо и ще е по-добре, отколкото да изядеш 1 сандвич.
Не те убеждавам да не следиш калориите, просто имай предвид и други фактори Hug
И изобщо не звучиш шантаво; колкото повече знаеш, толкова по-добре живееш.

Bianka B.
, агнесите са ми такъв спомен от детството...жалко, че аз самата никога не се научих да ги правя. И си много права за движението, аз не се отчитам, но всеки ден ходя пеша до работа, което ми е 3-4 км; когато имам  време се и връщам. Всяка сутрин  правя комплекс упражнения и когато мога вечер - кардио. Да не говорим, че съм окупирала Xbox-a вкъщи и само "скачащи" програми се въртят Mr. Green

mlambeva, аз препоръчвам с две ръце Neorenal SR. Ендокринологът ми го изписа миналата година и съм много доволна. Билков е - екстракт от брези. Преди да започна да го пия, когато сутрин се събуждах, не можех и две крачки да направя от болка, толкова ми отичаха краката. Коремът ми беше надут все едно съм в трети триместър и твърд като баскетболна топка. Луда работа. Сега изобщо нямам тези оплаквания. А с Liquid off не се "разбрахме", защото вкусът не ми хареса:( Малко на сироп за кашлица ми бие, а да пиеш по 1,5 л на ден от това, си е живо мъчение...поне за мен де Grinning Отделно ме издразни текста от сорта на "за по-добро въздействие комбинирайте с другия продукт от нашата гама". Не че отричам взаимодействие между два продукта на една и съща фирма, но всеки път се чудя дали не ми извиват ръцете да купя още нещо Confused

magi.georgieva
, браво за минуса! Скоро ще дойде зима и няма да има толкова плодове Wink Ще се забърза кантарът, ще видиш!

valya3, аз съм от новите и много пишещите Simple Smile Но се радвам, че си се върнала! И да пишеш повече Hug

Ванчето
, може би нещо не ти е понесло от храната вчера? Или МЦ идва newsm78

Аз днес бях на Вега тест и горе-долу ми се припокриха очакванията между разултатите и това, което вече си знаех за толкова години. Имам още няколко въпроса, но ще ги задам като ходя на био скенер другия понеделник. Иначе господинът, който ми направи теста беше мил и се опитваше да помогне. И той бивш спортист, ама не се разбрахме по някои основни казуси Wink Имам чувството, че определени професионалисти (без значение лекари, спортисти, готвачи или ако щеш строители), цял живот карат на това, което са учили и никога не прочитат ред отгоре или пък да се опитат да разширят хоризонта, да се отворят към новото. Ама стига философски размишления...сега се чудя как да си сглобя някакви менюта с комбо от Системата и Вега теста. Нещо не ми се получава Rolling Eyes

# 112
Здравейте,  Hug
отчет 
З - кашкавалка
О - пилешка пържола със сметана и салата домат и краставица
В - салата домат и краставица с малко сирене

magi.georgieva, ще се радвам заедно да успеем.
Аз се качвам на кантара и сутрин и вечер. Няколко дни си бях твърдо 62.600 , както писах,че започвам, а тази вечер кг. след вечерята е 61.600.  Crazy Добре тръгвам,добре...

# 113
  • Кюстендил
Здравейте, момичета!
Аз така и не се претеглих вчера, поръчала съм си кантарче, ще дойде в сряда чак, така че до тогава ще тъна в неизвестност Sad  Днес съм и полу-системна ...
З Геврек и грозде
О Агнешка чорба с ориз 1 филийка хляб
В Шопска салата в 19:00 часа
И въпреки че не съм съвсем системна днес обух едни дънки, които не бях слагала два месеца и О, Чудо! успях да ги обуя нормално, че бяха започнали да не се побират съвсем бедрата в крачолите  Embarassed Сега си изваждам едни дънки от 55 килограмовия ми период и ги окачам на вратата на гардероба, за стимул   Crazy

# 114
  • София
Който ял, ял... Прибираме масата и трохите... Simple Smile
Само да теглим чоп кой ще измие чиниите. От мен да мине- може и да съм аз, пък може някой утре да ме покани на закуска.
Днес денят ми започна с голяма купа овесена каша- някакви фини овесени ядки, които забърках с мед и мляко, и накрая се получи гъста каша. Ама вкусно беше, даже много. Хапнах си и едно парче кашкавал и  2 парчета филе. Хип хип, това си беше много хубава закуска..

Обяд- таратор, вечеря- домати и сирене.

Утре мисля да си направя едно омлетче за старт на деня, гарнирано със съдържанието на хладилника. Simple Smile

Наскоро една колежка ми спомена за отслабване чрез хипноза, на което се е подложила нейна близка, но в чужбина. Резултатите били впечатляващи и месеци след голямото отслабване, жената е задържала свалените килограми. Търсих инфо за това и намерих само едно място, на което прилагат подобна терапия чрез хипноза. Не знам доколко е ефикасно, затова реших да споделя тук, за да обсъдим темата. Simple Smile
А иначе аз моите дънки не смея да ги извадя от гардероба все още, защото със сигурност не мога да се натъпча в тях за момента. Започвам да се притеснявам, че и в някой следващ момент няма да мога да се напъхам в тях, ама дано не съм права.

# 115
cristi , много мило,че намираш време да кажеш по нещо на всеки.  Hug Оценявам го.  Heart Eyes
Колкото до мен- твърде е възможно хранта да не ми е понесла,или малко повече сол... Надявам се,искрено си надявам да смъкна тези грамове скоро. Praynig Много ми е затормозяващо и депресиращо.  Sad Търпиш,стискаш зъби,и накрая + ! ooooh! Така ми е дотегнало,че ми се плаче...

Изпекох ябълков сладкиш за семейството, и се надявам да остане някое парченце за закуска за да го опитам. Изглежда много обещаващо.  Crazy

# 116
Здравейте момичета,
завърнах се от морето и голямото хапване, но ми е паднала батериятана кантара и немога да разбера какви са пораженията, за да ви кажа един час по късно вечеря до какво води, било то и системна. Иначе открих много интересен спорт Kango Jump, открих за мен Simple Smile
За днес
з- закуска на мермерски
о-яйца по панагюрски и салата от чушки
в- половин кофичка кисело мляко идве ябълки
като през деня имам и две кафета с мляко
Лека вечер на всички, веднага щом имам кантар ще пиша

# 117
Здравейте, момичета!  newsm51
Днес съм много доволна от себе си, а не на последно място и от вас, защото ми действате много стимулиращо  newsm51
Та вече си нанесох резултата в табличката имам минус 1,4 кг.  newsm44 newsm44 newsm44
толкова се радвам. Въпреки, че почивните дни не бях много, много стриктна, поне от часово ограничение, но имам добър резултат.
Поздравления на всички за минусите, дано има такива, че и повече и следващата седмица.
Менюто ми днес:
З - гювеч с 2 филийки бял хляб
О - пълнен патладжан със зеленчуци и кайма
В - свинска пължолка /но в 18,30 ч./
Лека и системна вечер ви желая.

# 118
  • София

cristi, няма да казваш, че с мъжа ти сте като зайците. Ама в никакъв случай. За теб той трябва да е тигър и половина. Simple Smile

# 119
  • София
Здравейте!
Менюто днес ми се разби на двукратно хранене, но уви май така ще е тази седмица:
закуска:мюсли с мляко, нектарина;
вечеря: диня със сирене
Радвам се на минусите ви. Доста са стимулиращи.
Усмивки от мен

Общи условия

Активация на акаунт