Адриан и той има даже не един, а два кътника - от дясно един отгоре и един отдолу. И аз не ги усетих.
За спането - да ви кажа моето идеално спящо бебе през лятото почна много да се буди нощем и работата се пшравяше кога с биба, кога с манджа, но хич не ми се нравеха тия нощни хранения, че той като новороден не ми се будеше нощем, та сега ли...Устисках до преди 2 седмици когато реших да взема нещата в свои ръце. Таткото замина командировка за една седмица и реших да действам. За да се измъчва поне само един от нас. Та попрочетох изпитания д-р Спок и реших да пробвам. 3 нощи го оставих да поплаче, без да влизам в стаята (той от 5-месечен спи сам в стая). Плачеше максимум 10 мин, които на мен ми се струваха като цял час, но стисках зъби.... и на 4-тата нощ - О, чудо!! Спа непробудно 12 часа. И така вече 2 седмици. Знам, че звучи малко жестоко. Не си мислете, че ми беше лесно, сърцето ми се късаше, но определено си струваше. Иначе през деня спи от към 11-11:30 до към 13:00. След обяд не спи. Вечер си ляга в 20:00. На всичкото отгоре се научи и като му се доспи ме завежда в стаята си до креватчето и си иска бибата

За яденето: Няма никаква закономерност - един ден яде, на следващия не иска. Не го насилвам - в момента в който посегне да ми избута лъжицата, прибирам манджата и го оставям до следващото хранене. Е, междувременно хапва я грозде, я банан, я някоя пълнозърнеста гризина

За подаръци избщо не съм мислила. Заринати сме с дрехи и грачки....но със сигурност ще му вземем нещо на малкото слънчице. За ММ съм намислила курс по сомелиерство - той отдавна си го иска