Отговори
# 630
Здравейте! Честито на всички бременни! Сега видях във ФБ групата че има и други Simple Smile По принцип и аз искам 2ро дете, но искам първо да се върна на работа, да поработя, Мишо да е на поне 3 години и тогава. Сега той изисква цялото ми внимание и докато е толкова малък не знам как мога да му обясня, че ще трябва да дели вниманието ми Simple Smile А и ако остана още едно майчинство вкъщи, ще имам нужда от специална програма за интеграция в обществото. А за това колко вече не съм в крак с работата си, просто нямам думи, като се върна на работа ще ми трябва сигурно месец за да влезна в час с новостите, с новите проекти и изисквания.
За ходенето, и Мишо още не иска да се пусне. Ходи стабилно докато не се усети че не ми държи пръска, като се усети и веднага сяда  Mr. Green
За подаръците, на близки и познати съм решила да подарявам стъклени играчки за елха. Намерих магазин за сувенири в който има много красиви и вместо да се чудя какво да купувам, тази година че е това. На мъжо ще купя новия "Ratchet and clank" за PS 3ka На малкия още не знам какво ще вземем.
Лека вечер на всички!

# 631
   Така съм ентусиазирана за всички  нови кореми  preggo , ще реши човек, че аз съм бременна.  Laughing  Снощи сън не съм спала от емоции, вчера разбрах, че снаха ми ( не знам дали е точно - сестрата на съпружието) ще става майка лятото, а аз вуйна.  Laughing Хи хи колко достолепно звучи! В главата ми са вече мисли за съвместни разходки, бебе-кафета , лекции за бременни , обсъждания на изследвания, памперси и ритниците на малкото по корема.
   От няколко месеца на приливи ме хваща манията да си имам още едно бебе, много,много, много искам още едно мъниче. Странното е, че НЕ искам породени деца ха ха ха, ударил ме е хормона( дано ми мине скоро  Laughing

За коледните подаръци в моето семейство има традиция да се подаряват самоп на децата ( под 18). Стигнеш ли заветната възраст и увисваш, Дядо Коледа нищо не носи.  Crossing Arms  Имам голямо семейство, доста голямо и тази традиция се наложи преди доста години.  Grinning  Иначе се събираме винаги, готвим, хапваме и така празника отива 3 дни.   Мисля да попитам какво са си поръчали на Дядо Коледа по-малките, а на по-големите ( 2 пубера) май ще заложа на парфюм. Като гледам го използват вместо душ-гел и винаги е дефицит  Mr. Green    За Дани все още не съм избрала коледен подарък  newsm78

# 632
Добро утро!  Hug
Честито на всички бременни! Лека бременност, здрави бебоци!  Hug
ShySun,  сестрата на съпружието ти е зълва  Wink, ти на нея си снаха.  Peace

tanchoo, а ти броиш ли ваксините, които са поставени в родилния дом? С тях до 1г. са общо 11.  Peace

п.п. Аз чакам Катрин да проходи, а тя днес пропълзя както трябва (на коленца и длани, и се придвижи напред  Laughing , а досега пълзеше по корем и назад).

# 633
Ехо,привет  и от нас!!
Позагубихме се..,но аз съм с хрема..вече месец.. и не минава..май съм ссъ синузит..да видим какво ще правим.. Rolling Eyes
Малката мишка е добре..ходим вече стабилно,говори ,бърбори..батко  и я учи постоянно на няккави думички..и то повтаря като папагал.. Heart Eyes
За паричките..ами чак днес е излязло съобщение че документите се обработват което може би ми дава сигнал че скоро ще има постъпления..Иначе документите са подадени още на 8.11..
За записването на детска ясла-и ние сме с подадени документи вече макар че ни е малък града. Thinking
За бременност..както се казва искаме но не ни стиска за трето.. Whistling
За яденето-на попара сме сутрин ,а иначе аз и готвя както съм казвала много пъти с уреда на пара става прясно приготвена храната.. и също си позамразявам някои неща за да имам подръка..На детска кухня няма да записвам ..
За ваксините-вчера ходихме за тази която сте коментирали..за морбили.. и тн.н  и се стреснах малко от коментарите ви..не знаех че може да се очаква по-късна реакция..ще бъда нащрек.. Whistling
Коледни подаръци...далечно ми е още..ще го измисля като наближи но определено тия дни  мисля да понаизвадя украсата за дома да видя кое става и кое не и ида се купи нещо новичко да се радват децата Heart Eyes
Ккаво друго..не се сещам..Освен да честитя на проходилите дечица и тези които по-съничко отпразнуваха годинката си   bouquet-да са живички и здрави всички!!  bouquet

# 634
Ех че съм залюхана докато прочета какви снимки да пратя за колажа наизпращах сумати и писма на скрита фуста  newsm78

# 635
 jomo не се тревожи, не са отишли в папка спам  Joy
Фортуна ти си била голяма фурия в кухнята  Heart Eyes

# 636
  • София
Здравейте Simple Smile
Не съм се включвала доста време, но си имахме едни неприятни емоции. След като сложихме последния Синфлорикс, няколко дни по-късно Таня започна да ми вдига 39 градуса, да поддържа постоянна Т от поне 38 без никакви други симптоми, до по-малко трудно спадаше и с лекарства. Влачихме се по лекари, направихме куп изследвания, слава богу бяха добри и в крайна сметка се оказа просто кофти съвпадение, вирус заедно с ваксината. След като спадна Т, изби и обрив по корема и гърба и се оказа, че е изкарала Розеола Инфантум (бебешка шарка или шестата болест, както още е позната), а вече дори и обрива почти изчезна и всичко е с щастлив край  Grinning
Да се похваля и с нещо хубаво, вчера за пръв път направи няколко самостоятелни крачки  Grinning, скоро май и ние ще сме в групата на проходилите най-накрая.
За коледен подарък ще ѝ вземем нещо съвсем малко и символично, честно казано е претрупана и с играчки и с дрехи, а като знам, че ще получи още доволно количество от бабите, направо не ми се иска нищо повече да купувам.

# 637
ciao-ciao, не се притеснявай за ваксината, дано лесно да я понесе детенце.  Hug

скрита Фуста, това е моят начин за релакс.  Peace А сега си купих нова карта на фотоапарата и снимам каквото сготвя, и го качвам във форума  Mr. Green , че досега чаках каката да си дойде и да си кача снимките от телефона (на нашия компютър не мога, а на нейния лаптоп ги качвам без проблем). Сега започвам с коледните сладки и ще живея в коледната тема.    hahaha

svetla, много неприятно съвпадение.  Sad Дано вече не се повтаря.  Hug

# 638
Здравейте,
Ние продължаваме нощно време да не спим като хората и вече съм на ръба на силите си. То е едно въртене, сядане в леглото, обръщане в противоположната посока, премрънкване, преплакване. Къде се пробужда, къде насън ги прави тия работи, обаче аз въобще не мога да заспя. Чак сутрин като изпие млякото в 6 ч., се кротва за 2-3 часа и спи без да шава. Сега разбирам колко съм била разглезена с Бобо, който спеше като пън по 12 часа.

Светле, тъкмо щях да ти казвам, че едва ли е било реакция от ваксината, и разбирам, че в крайна сметка сте разбрали това. Синфлориксът е болезнен при самото поставяне, но без реакции като цяло. А тази розеола е едно такова коварно нещо, което първо ти изкарва акъла с висока температура, и после изчезва за 2 дни с появата на обрива. Но и лекарите не могат да я диагностицират първоначално и се почват едни догадки, както и във вашия случай. Честити ви първи крачици! То един път като се отпуснат, после настава голям купон!

# 639
Здравей те в това мрачно време.

Fortuna това са ни всичките ваксини +от родилния дом точно 9 брой.

За играчка на малката се спрях на колите за бутане,от всички други играчки си имаме от каката.
Някое бебе получавало ли е обрив от памперс.Полина има обрив на хълбока и малко на врата и лекарката каза че е от памперса изписа ми цинкова паста, но не съм сигурна

За паричките си нямам и представа кога,счетоводителката ми пуска всички документи аз не се занимавам.

# 640
tanchoo
 скоро взех малък пакет памперси от друга марка, която до сега не бяхме използвали, колкото да изкараме седмицата, защото от тази  ми започваше намаление. Реших, че за някой друг ден нищо няма да стане и по-добре да изчакам няколко дни за да си взема обичайните памперси кашон с намаление, е да ама не... Обрина се на ластика на гърба, подсече се.... ужас! А се е случвало да се подсича само 1-2 пъти при въвеждане на някоя нова храна. Според мен обрива и подсичането са си от самите памперси, на нас не ни понася тази марка явно!  Crazy

Мазах обринатото нясто 1-2 пъти с нахткерцен балсам и подарих памперсите.

# 641
  • София
Честити стъпчици на Танчето   bouquet

Зарчето от известно време си ходи сам абсолютно стабилно  Simple Smile
А днес съвсем случайно видях в устата долен кътник, доста голям, значи е там от доста време  ooooh! Слава богу, изобщо не усетихме кога поникна  Simple Smile

# 642
Деси, сетих се как ти бях казала, че не обичам плюшени играчки. Една вечер се оказа, че нашият хол е пълен  с такива Laughing
Скрит текст:

И по повод радостните вести от вчера и онзи ден за бъдещ бебевалеж само ще спомена, че това чудо се образува точно за няма и минута при събирането на трите елемента 1г. - 2,5г. - 4,5г. Подреждането след това, обаче коства хиляди увещания, измислянето на безброй игри и около 10-20 мин.

# 643
Здравейте  и от мен.
Деси, и ние имаме кътник, който изобщо нямам идея кога се е появил.. Simple Smile
Диляна вече си ходи съвсем сама, даже от едната стая в другата ходи и преминава праговете самичка.. започна се.
Онзи ден пък така падна,докато бяхме вън,ужас! Помислих,че си е разбила и устата и носа, но се разминахме само с рана на челото  Peace
И да ви кажа(да не са и' уроки) ама вече нямаме толкоз проблеми със спането. Тази седмица с малко зор става към 7 и 30-8, после спи от 13 и 30 до 15 и 30, и вечер най-късно в 21ч. е заспала. Дано си остане този режим, защото ми е много добре. Е, сутрин към 5 суче малко, ама.. ще го преживея:) Посъбужда се и някой път за биба,нооо си е идеално в сравнение с това,което беше до преди няколко дни.
Коледни подаръци не съм мислила. Сега видях някаква промоция за детски календари,та може да поръчам за бабите. За Дуда едната баба ще подари шейна, а ние някоя пееща играчка, защото иска да ми превзема лап-топа,а на мен не ми харесва. А за ММ нямам идея.
Лек съботен ден,мами.

# 644
  • София
Деси, сетих се как ти бях казала, че не обичам плюшени играчки. Една вечер се оказа, че нашият хол е пълен  с такива Laughing
Скрит текст:

Ха-ха-ха  hahaha

Тези сладури братовчедите ли са?

Нана, мнооого е сладка  Hug Това със зъбите е луд късмет, особено като знам повечето деца как ги изкарват с ревове, нерви, хрема и температура  ooooh! Ама то на мен трябваше да ми се върне заради коликите  Simple Smile

За спането: Зарчето отдавна спи по цяла нощ, само дето последните 1-2 седмици през деня започна да спи само по един път - от 11.00 до 14.00 и това е  Tired Затова пък едва си дочаква млякото в 22.00 и се отрязва на секундата, не е като преди да пие вода и да скача в кошарата по 20-30 минути докато заспи.

Общи условия

Активация на акаунт