Отговори
# 615
ShySun, честит рожден ден! Да си жива и здрава! Желая ти много щастие!  Hug

Честит имен ден на Мина на мама Поли! Да е жива и здрава, много късмет!

Поли, честит имен ден и на майка ти. Да е жива и здрава!   bouquet

Дано болните да оздравяват бързо.  Hug

# 616
Здравейте мами,  17ч. е, а вън е тъмно  Sad
Честити именнички, Поли! ДА са ти живи и здрави.
При нас всичко е ок, снощи видях чисто нов зъб в Дилянината  уста. Отдолу е, ама май е този след кучешкия, а тя на долния ред има само предните 2. Малко странно ми се струва  newsm78
Оф,а тя продължава да заспива вечер в 8 и сутрин да става в 6 и 30... сега спи и се надявам довечера да изкара поне до 21.
Хайде лека вечер и спокойни дечица!

Скрит текст:

# 617
Е, много благодаря, момичета! Страхотни сте!
При нас дъждовният сезон е във вихъра си. Снощи ходих на курс, обута в ботуши. Обаче явно са сдали багажа, защото краката ми бях целите мокри. И днес експресно ходих да купувам нови ботуши. Направих си и една прическа и съм доволна.
Мина е добре, снощи бесняха с батко си, та чак ме подлудиха. Ама, колкото и да се нервя на момента, все си казвам, че предпочитам така, отколкото да са болни и да нямат сили за игри.
Диляна и тя си пада по компютрите явно. Аз едва опазвам своя, но този на Боби е постоянен обект на нездравословен интерес от страна на дребната. Само да добара нещо, няма отърване.

# 618
Здравейте,отдавна не съм писала от време на време ви чета, но просто не ми остава никакво време, не знам при вас как е , но вечерно време заспивам преди Поли.

Поли спря да пикае нощно време в памперса си ,стиска до като я сложа на гърнето сутрин.Мисля си че е много рано да стиска ,иначе през деня си пикае в памперса нищо ,че я слагам на гърнето.
Колко ваксини имате като бройка до 1 година, нашите са 9 мисля си, че сме изпусна ли някоя.
Споделете какви подаръци мислете да вземате за празниците.

Честито на всички именници, рожденици , всичко най-хубаво ви желая.

# 619
  • Варна
Добро утро, момичета!
Имам едно въпросче: Случайно някой да си е получил остатъка от парите за м.октомври, че нямам идея кога да ги чакам?

# 620
Аз подадох документи на 31.10 и на 6.11 вече имах превод- доста бързо се задействаха. Аз си мислех, че чак в декември накуп ще ги взимам Simple Smile

# 621
  • София
Аз подадох документи на 31.10 и на 6.11 вече имах превод- доста бързо се задействаха. Аз си мислех, че чак в декември накуп ще ги взимам Simple Smile

Връзкарка  Crossing Arms

Hug

Хепи, знаете ли вече пола на бебока?

Моите пари ще се забавят заради болничния, в който съм, явно ще съм от тези, дето ще ги получат чак декември  Tired

# 622
Деси, и аз много се изненадах от бързината им Simple Smile

А за пола съм забравила да ви кажа- в петък бях на ФМ и на 98% е момче пак  Laughing Понеже бях точно 12 седмица и каза, че толкова рано не дава 100%, но въпреки това да не се надявам на момиче:-) Та май ще имаме и трети опит, живот и здраве Simple Smile

# 623
Хепи, ти си герой с тези мисли и за трето   bouquet Честно да ви кажа искам и аз още 1 детенце, ама си мисля,че ако е в близките 3-4 години няма да издържа нито физически, нито психически  Embarassed
Добър пореден мрачен ден Simple Smile Ние бяхме на ваксината за морбили и т.н. Ревна за няколко секунди, после се наяде и сега спи. Дано и тази ни е безпроблемна!  Praynig
Поли, Диляна много иска да е на компютъра. Ама аз и' пускам детски песнички и тя танцува, та вината си е моя..
Втората част от парите и аз си я чакам, а утре най-после ще си оправя документите и за детските. Сега взех бележка от лекарката, после отивам и до счетоводителката. Нещо друго трябва ли ми?
И да ви питам къде се губите в това студено време? Гледам,че темата ни е доста пустичка  Laughing
Лек ден момичета и спокойни дечица!

# 624
Аз не се включвам често, защото нямам нищо за споделяне, а и честно напоследък хич не ми се пише. Но пък ви чета редовно! Simple Smile
То при нас е една и съща-излизаме преди обяд всеки ден, за да вземем кухнята. И това ни е разходката за деня-около 1ч. Достатъчно, защото доскоро всички у дома бяхме настинали.
Детето вече има някакъв режим, което е супер за мен. Хапва си, расте, но още не е проходила. Ходи уверено, само когато е хваната за ръчичката на мама или тати.  Laughing

tanchoo , Елина дотук има поставени 12 ваксини, предстои ни 13-тата този месец. Всичките са задължителни и се движим по графика на имунизационния календар.
Подаръци-на свекито засега съм харесала едни декоративни възглавнички с бродерии. За моите родители фотоалбум, че все се оплакват, че няма къде да слагат снимките на Елина плюс някакъв коледен сувенир. А на половинката мисля да поръчам тениска с "Най-добрият татко на света". И без това само тениски носи и смятам, че ще се зарадва. Simple Smile

happy girl_84 , значи ще чакаме вести и за третото!  Wink Лека бременност от мен! Аз също искам второ детенце, но засега нямам смелост.

Честит рожден ден на ShySun на патерички! Бъди много здрава и обичана!
Честит имен ден и на малката Мина, също на патерица! Simple Smile Да расте здрава и засмяна, и да не престава да ви радва Поли. Simple Smile

# 625
Ваксини имаме сложени 12 на брой (като включвам тук  и тази за морбили, паротит, вариола) и сме в график, без пропуснати. Just a Drerame,  вие да не би да сте слагали за туберкулоза допълнителна (Елина да не е имала белег и Манту-то да е било отрицателно?) Peace
Happy girl, поздравления, но докато се роди, не се знае със сигурност пола.  Wink Важното е всичко да мине леко и да се роди живо и здраво.  Hug

Ние излизаме всеки ден, времето е хубаво - няма дъжд, вятър и мъгла, приятно е за разходка.
Хубав ден!   bouquet

# 626
Fortuna , не. Ама не съм ги сметнала правилно. ooooh! То бива разсеяност! Whistling

# 627
Въййй  ooooh! аз още не съм подавала никакви документи  hahaha
Може и след празниците да се уредя с парични постъпления.
Честит празник на всички отминали празнуващи.
Да сте живи и здрави.

Напомням си пак за колажа, че нещо няма наплив
skrita@abv.bg или ЛС на октомври 2012

# 628
Скрита фуста, каква  е темата на колажа? Първата снимка на детето и първи рожден ден ли беше?  newsm78

# 629
Скрита фуста, каква  е темата на колажа? Първата снимка на детето и първи рожден ден ли беше?  newsm78

Да  Peace

Общи условия

Активация на акаунт