Има едно клипче в което Хазал се целува с фотографчо, а после рязко се обръща, все едно пита папараците, снимахте ли ни, всичко ли запечатахте...антЪЙ, супер, аЙдИ сега да си ходим
и веднага след този момент фотографчо я натовари в таксито, а тя налапа тИлИфонЯ сякаш на въже е била преди това
и така всеки по пътя си...те всъщност са няколко такива клипа- вечеря и след нея кой от къде е...Април месец първия сезон, дори не е бил с нея на форума в Анталия, а там се бяха събрали баш фотографите на републиката, 2-3 седмици след мероприятието го снимат една вечер на РД-то му, а Хазалка я беше хванала липсата
Да не говорим, че и комуникацията между двамата май куцаше нещо, щото имам спомен, че фотографа ноември-декември 2011 каза, че с Хазал са се разделили, а 2-3 седмици след тези думи каза, че много били щастливи във връзката си с нея и всичко било наред
. Февруари Х прасна едно изречение, че с фотографчо са разделени, при това дори без да я питат уточни, че е от месеци ...а сега де 

....че наричал често любимата си Хазал( то по-скоро е нормално обратното- да нарича Хазал с името на любимата
ами неговите при това казани по СНН Тюрк че ревността между обичащи се хора била нещо съвсем нормално
В едно интервю го питат, кога за последно е казвал на някого, че го обича, а Ча отвръща "Тази сутрин- казах го на Ферия"...хем беше казано по двусмислен начин, хем интервюто беше в периода, когато го играеха скарани по сценарий и такива неща не си спомням да е казвал на Ф в сериите по това време
Та Ч ми е още по- съмнителен от Х 

Браво, да им е честито

Щото после пак им се появиха. Е, Надето вчера се възмущаваше как журналистите акцентират точно върху тях по лицето на Хазал. Ами, че тя пред това беше чиста и нежна като кристал. И с Ча същата работа. Какво акне го беше налегнало към края на ПЕ. Качвала съм ви тука и снимки, и клип мисля, от една вечер дето е с Ахуто и мъжа й. Лицето му изглежда ужасно. А какъв е свеж във втория сезон на АФК!
Ама, айде да не задълбавам с разсъждения - да има и за вас! 

Щото после пак им се появиха. Е, Надето вчера се възмущаваше как журналистите акцентират точно върху тях по лицето на Хазал. Ами, че тя пред това беше чиста и нежна като кристал. И с Ча същата работа. Какво акне го беше налегнало към края на ПЕ. Качвала съм ви тука и снимки, и клип мисля, от една вечер дето е с Ахуто и мъжа й. Лицето му изглежда ужасно. А какъв е свеж във втория сезон на АФК!
Ама, айде да не задълбавам с разсъждения - да има и за вас! 

(Малко се друса като желирано,но вие си представяйте,че тупти

(Малко се друса като желирано,но вие си представяйте,че тупти
Препоръчани теми