Отговори
# 600
Тая па НадИтУ....ше напускаме... smile3532 smile3532 smile3532То така ли се излиза от Диспансера....тва да не е цънките на швепса... Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Смей се ти, но откакто Рени напусна вече нищо не би ме учудило. Тя беше последния човек, за който си мислех, че може да напусне темата....дано е временно както самата тя спомена, но и това не съм очаквала, затова вече очаквам и неочакваното.
Аз си признавам, че не мога без форума, наречете го пристрастяване или както си искате, но е факт. Правя какво правя, ходя къде ходя, но все тук се връщам, даже заради това си взех и нет на флашка.
Между другото, върнаха ни я от ремонт, работи на всякакъв компютър или лаптоп, само домашния лаптоп не я разпознава smile3511 smile3515 smile3516 и отново, ще ходим при нашия познат, че да видим дали, ще може да отстрани проблема. Praynig

# 601
  • София
На мен пък на Серка носа й не ми харесва. В профил с тази изпъкнала горна устна и този нос е  Sick Ама няма как, ще се гледа заради Чаги  Tired
Мац, моЙ кат влезе у кадър да мижиш...ние с Влъх така ше праймИ. Laughing

Само да не стане да мижам повече от половината серия  Mr. Green Ако я дават колкото във първия фрагман, ще е ОК  Crazy

# 602
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ууууу тоя олигави хапоците и ги изплю ,явно по-добре залепват ,и стоят повече време без да падат,а колко е доволен от произведението си ooooh! Ами А -то не можа да довърши,пфууу недовършени работи значи  Crossing Arms
Ми санитарчИтУ му обърка плановИтИ...треваше да довърши, ама на...не можа...ама инак аповити и чайчиту си ги е цунал от диспансера. Joy

# 603
Стига сте я хапали Сера бе  ooooh!

# 604
едно е да те понапудрят..дори и доста, друго е да ти сменят изцяло мутрата  Naughty
Тцтцтцтцтц, кой па и смени фейса...са не грозно момето...на мен ми харесва. Само да не и слагат червило...супер си е... Whistling
различни вкусове Зизунка  Peace ти я харесваш,на мен ми се  Sick кат я видя и така  Peace
И аз не  я харесвам,ако някой не е разбрал де ,да си кажем,гледам споделяте си ,и аз няма да оставам по-назад де  Mr. Green,за други Хазал,може да не е хубава,но на мен си ми харесва  Peace
няма такива дето да не знаят че 2 от 3 влъха не я харесват  Joy

# 605
  • У Диспансера ...♥♥♥
И как му ги поднася,храната ти,после заповядай,десерта ти Mr. Green Десерт ма ни гу ще ,хайде и на и -то сложи чертичката отгоре  Mr. Green И разбрахте ли защо удари санитаря,щот не му уважава творбата ,тръгна да я разваля и той бум с таблата ,и колко леко го цапна,а ония в кома изпадна  hahaha hahaha hahaha

# 606
ти пък аз ако я захапя Сера шЪ сЪ отрова  Joy Joy Joy Joy

# 607
  • У Диспансера ...♥♥♥
едно е да те понапудрят..дори и доста, друго е да ти сменят изцяло мутрата  Naughty
Тцтцтцтцтц, кой па и смени фейса...са не грозно момето...на мен ми харесва. Само да не и слагат червило...супер си е... Whistling
различни вкусове Зизунка  Peace ти я харесваш,на мен ми се  Sick кат я видя и така  Peace
И аз не  я харесвам,ако някой не е разбрал де ,да си кажем,гледам споделяте си ,и аз няма да оставам по-назад де  Mr. Green,за други Хазал,може да не е хубава,но на мен си ми харесва  Peace
няма такива дето да не знаят че 2 от 3 влъха не я харесват  Joy
Ми аз да не остана назад и викам чакай ,ако има недоразбрали  hahaha hahaha

# 608
  • У Диспансера ...♥♥♥
ти пък аз ако я захапя Сера шЪ сЪ отрова  Joy Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha

# 609
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
И как му ги поднася,храната ти,после заповядай,десерта ти Mr. Green Десерт ма ни гу ще ,хайде и на и -то сложи чертичката отгоре  Mr. Green И разбрахте ли защо удари санитаря,щот не му уважава творбата ,тръгна да я разваля и той бум с таблата ,и колко леко го цапна,а ония в кома изпадна  hahaha hahaha hahaha
д-р КукуМирова каза, че получил кумоцио церебрис... Joy

# 610
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тая пък спасила се,не били останали чувства,ех Феро ако те набарам ,когато ги плещиш тия глупости ,шамара на Емко ще ти се стори като милувка  smile3515

# 611
# 612
  • У Диспансера ...♥♥♥
д-р КукуМирова каза, че получил кумоцио церебрис... Joy
Мммм ама и нов вид диагнози поставяте  hahaha hahaha hahaha

# 613
и аз съм в туита - не че знам кво туитвам де  Laughing newsm78    а пък какви глЮпости си измислям за след тага не е истина просто  Laughing Laughing

Ти погледни моите туитчета и ша паднеш  Joy Joy Joy Joy Joy

за мойте да не говорим  Joy Joy Joy Joy Joy

# 614
  • Варненска клюкарка
Да има студено излъчване Хазал, но при нея до голяма степен идва от прозрачно зелените и очи, но пък там и е чара. А и лицето и веднага се набива на очи, спомнете си Реакцията на Жан Клод ван Дам в онова клипче - не че е кой знае какво Crazy но все пак е мъж и е виждал много красиви жени.
 Веднага я посочи като най интересна и красива, спомена няколко пъти очите и и то сред 4-5 доста красиви жени Peace
Има и едно клипче на което 5-6 неини колеги се облизват около нея в т.ч. и нашият човек Laughing

лл Аз самата също имам студено излъчване, но да не ви казвам как действа това на мъжете Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт