Лакове за нокти- 82

• 54 920
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
Много са им големи люспите на тези и сигурно ще са от типа на Color club Covered in diamonds. После пък как се чистят... ooooh!
На Nfu-oh са доста по-добри и имат голямо разнообразие. Peace

# 91
Ивче, нямам пунша и вече поръчах дъвката Mr. Green Досега зяпах суочове ooooh!

gadamer скейл не искам, че имам и на ГР, и на КК по един и много ми стърчат, дращят и дразнят...

# 92
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз имам един скейл на Salon и съм страшно доволна от него - по-ситен е обаче. Но нищо не стърчи, напротив - уникално гладък е. Ама не го ползвам, пазя си го  Joy

# 93
  • Стара Загора

gadamer скейл не искам, че имам и на ГР, и на КК по един и много ми стърчат, дращят и дразнят...

За мен Дъвката не е толкова интересна колкото Пунша... тя е розова и такива има и от 2 лв, докато като Пунша не съм виждала сред никоя от марките. Flutter
Не казвам, че не е хубава, но със сигурност имаш розов неон. Whistling

gadamer, скейла предполагам е на Sally Hansen, от серията Salon "Hidden Treasure". Laughing
Той обаче отдааавна е спрян и в ибей няма да е на много хубава цена. Crazy

# 94
Teзи специално на Моделс, както и на ГР от Джолитата и КК- диамантите, са на дебели люспи, твърдички и много по- трудно прилепват по нокътя, отколкото скейлове от типа на този

# 95
  • Отвъд алеята зад шкафа

За мен Дъвката не е толкова интересна колкото Пунша... тя е розова и такива има и от 2 лв, докато като Пунша не съм виждала сред никоя от марките. Flutter
Не казвам, че не е хубава, но със сигурност имаш розов неон. Whistling

gadamer, скейла предполагам е на Sally Hansen, от серията Salon "Hidden Treasure". Laughing
Той обаче отдааавна е спрян и в ибей няма да е на много хубава цена. Crazy

Точно той е. Сдобих се с него от съфорумка и си го кътам  hahaha

# 96
  • Стара Загора
Teзи специално на Моделс, както и на ГР от Джолитата и КК- диамантите, са на дебели люспи, твърдички и много по- трудно прилепват по нокътя, отколкото скейлове от типа на този

Да, 101 от Джолитата и Диамантите на КК са с по-едри и груби люспи. Те са освен това по-редки, трябва да ги ловиш в шишенцето и "нареждаш" на нокътя, искат чегъркане при сваляне.. докато старите ГР Scale Effects и тези на Нфу-Ох, Импала, Seventeen, Essence са със ситни и по-удобни за носене частици. Съответно малко по-гъсти и с повече частички /flakies/. Peace

Само Надето го имаше него. Mr. Green Но на Есенс има същия или доста подобен, дори 2. Не знам дали се намират вече, аз ги имам и двата.

http://www.pinkypolish.nl/2012/03/02/swatch-essence-nail-art-spe … -in-vegas-flakie/

# 97
gadamer, не знам дали си виждала тези скейлове, които са в разноцветна база и са също толкова хубави. Аз специално съм пробвала Но.4 и останах очарована- http://radi-d.blogspot.com/2013/08/sweet-color-scale-from-born-pretty-store.html

# 98
Отдавна не съм показвала нокти, но ето един много любим мой лак  Heart Eyes

http://kathrinnee.blogspot.com/2013/09/perfect-s32.html
Perfect S32  Heart Eyes Нааай-страхотния глитър, който съм срещала до сега.

# 99
  • Отвъд алеята зад шкафа
gadamer, не знам дали си виждала тези скейлове, които са в разноцветна база и са също толкова хубави. Аз специално съм пробвала Но.4 и останах очарована- http://radi-d.blogspot.com/2013/08/sweet-color-scale-from-born-pretty-store.html

Не съм ги виждала и не знам как да се сдобия с тях  Blush

iv4enceto_91 мдаа, Надето...добре, че не носи скейлове, та да се докопам  Laughing Златна е, златна!

# 100
  • Пловдив
Момичета, може ли да споделите кой е най-ефикасният лакочистител,
който сте ползвали?

За мен най-ефикасния лакочистител е този на Стар нейлс. Пробвала съм всички форумни любимци, но винаги съм се връщала към този на Стар нейлс.

# 101
  • Отвъд алеята зад шкафа
Очаквам една 1 литър лакочистител на Zoya, според Надето е най-добрия лакочистител, ще дам отзиви.

# 102
  • София
Ivvangeline,  UNynaeve, gadamer, благодаря!   bouquet

Perfect Holographic H4
Скрит текст:
Perfect Holographic H4, H7 и H5
Скрит текст:

# 103
  • Sofia
   Добре, като стана въпрос за лакочистители, има ли такива, пък макар и на скъпите марки (Zoya, OPI, ...), които хем да премахват лака от раз, хем да са подчертано щадящи към ноктите, понеже моите са си сухи и податливи на негативни влияния?  Rolling Eyes

# 104
Все още гледам да си оползотворя максимално летните цветове. Но май няма да успея, толкова много съм накупила....

Общи условия

Активация на акаунт