Лакове за нокти- 82

• 54 911
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • Belgium
Дам, ще има металически лак  Mr. Green

Определено ще се търси  Whistling

# 691
Не съм се включвала от много време, но не съм се и лакирала Simple Smile Вчера обаче ми пристигнаха поръчаните лакове от новата серия на Марая Кери, та използвах случая да се понамажа:

Скрит текст:
http://www.eatlovemakeup.com/2013/10/opi-underneath-mistletoe.html[/color]
Може ли да споделиш от къде го поръча. Някой знае ли дали ще ги има в Бг,че съм си харесала пясъците Praynig

От e-bay.

Мерси

# 692
Излишно е да казвам, че показвате невероятни красоти Simple Smile нахлувам с един въпрос какво ви е мнението за лаковете на Буржоа ?

# 693
  • Стара Загора
OPI Kiss me at midnight Heart Eyes Heart Eyes

# 694
  • Казанлък
Бялото пясъче от Seventeen изглежда супер:

http://www.horcruxnails.com/2013/10/seventeen-texture-celestial-pearl-swatch.html

# 695
Излишно е да казвам, че показвате невероятни красоти Simple Smile нахлувам с един въпрос какво ви е мнението за лаковете на Буржоа ?

На мен много ми харесват, особено онези бързосъхнещите със скосените четки. При мен са доста трайни и покривни.

# 696

Скрит текст:
Искааааааааааааааааааааааааааааааааааааам!  Heart Eyes
От коя колекция е, Ивче? Rolling Eyes

# 697
Аз пък никъде не мога да намеря конфетите на Лореал...  Confused
Преди няколко дни го гледах в ДМ, но не помня точно кой, имаше си доста бройки от цялата серия, в Debenhams също го имаше миналата седмица.

# 698
  • Стара Загора

Скрит текст:
Искааааааааааааааааааааааааааааааааааааам!  Heart Eyes
От коя колекция е, Ивче? Rolling Eyes

От Коледната на Марая Кери Heart Eyes
И аз го искам Crazy Flutter

# 699

На мен много ми харесват, особено онези бързосъхнещите със скосените четки. При мен са доста трайни и покривни.

Наскоро отвориха близо до нас магазин в който се продава козметика на Ревлон и Буржоа с 50 % намаление, няма кой знае какъв избор на джунджурийки и не знам дали наистина са с 50 % намаление тъй като досега не съм заглеждала лакове на тези фирми. Лаковете са по 3 и по 4 лв, абсолютно във срок на годност Simple Smile

# 700
  • София
Enichka, много моля, сподели къде точно се намира това магазинче. Може и на лични. Simple Smile Благодаря!

# 701
Днес съм така:

OPI Can't find my czechbook

Видях го вчера, но пропуснах да коментирам. Приказан цвят Heart Eyes Приказен! И много красив маникюр.

Благодаря на всички, които препоръчаха GLYSOLID. Майка ми си го взе и е много доволна Simple Smile

# 702
# 703
Колко сме различни, на мен пък хич не ми харесва този лак?! Laughing

# 704
  • Sofia
   Аз обожавам всичко, де що е синьо...  Wink На другите не знам какви са им мотивите.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт