Да преправим старите мебели с любов - тема 24

• 87 123
  • 784
  •   1
Отговори
# 30
  • някъде там
Цоп да ви следя

# 31
Здравейте в страхотната нова тема, може да не съм много активна , но да ви кажа , че не пропускам ден да ви прочета и да се порадвам на творенията ви.
Тъй като не успях да махна ръждата от куфара си го боядисах изцяло, снимките ми не са много хубави , но на живо е страхотен. Стола пред компютъра ми е същия цвят и стана много готино. Шкафовете под куфара са боядисано пдч,но не са кой знае какво постижение. Ето и снимките :
http://www.prikachi.com/images.php?images/274/6532274A.jpg
http://www.prikachi.com/images.php?images/293/6532293e.jpg

# 32
Днес изтървах едни крака от сингер : http://prodavalnik.com/prodavam-kraka-ot-shevna-mashina---zapazeno-i29389797
Уф много ме е яд!
А при мен е още повече за яд,че баща ми имаше такава машина и един ден решил и се разделил с нея/продал я на някой или подарил,не ми стана ясно/.Решил човека,че само му пречи и се решил проблема,а уж му беше нужна да си шие на нея. newsm78

# 33
Знаете ли къде в София или околността мога да купя тиково дърво или още по-добре - дърводелец, който работи с тик по модел? Правя една баня в момента и ми трябва за шкаф под мивката и няколко етажерки..

# 34
  • София-в сърцата на моите деца
 Peace

# 35
  • Пловдив
Перфоратор е същото като ударна бормашина, само са по-мощни.

# 36
Търся си основа за маса (крака поне), за плот с размери около 80 х 140-160 см. Може би леко струговани, но не много финтифлюшести, и по-масивни. Ако някъде нещо ви попадне - свиркайте!

# 37
Доколкото помня, в Бриколаж продават дървени струговани крака на бройка.

# 38
  • София
Аз се изложих напълно с цветовете в стаята ни.

# 39
  • Пловдив
Като гледаш мострата е едно и като го намажеш на стената и се изумяваш Simple Smile И аз имах проблеми Simple Smile

# 40
  • Варна
Като гледаш мострата е едно и като го намажеш на стената и се изумяваш Simple Smile И аз имах проблеми Simple Smile
На мен ли говориш  Stop Mr. Green

# 41
  • Пловдив
На мен ли говориш  Stop Mr. Green
И после Мъжът казва - какво не ти харесва, нали ти го избра. Как да му обясня, че в магазина е изглеждало подходящо, ненатрапчиво и като го видя на стената...... шок и ужас Simple Smile

# 42
  • Варна
На мен ли говориш  Stop Mr. Green
И после Мъжът казва - какво не ти харесва, нали ти го избра. Как да му обясня, че в магазина е изглеждало подходящо, ненатрапчиво и като го видя на стената...... шок и ужас Simple Smile
Хе при мен шартрьоз - таратанци!

# 43
Цветовете имат тази особеност  Mr. Green да се променят в зависимост от площта, която заемат, и се влияят също от околните цветове. В ipad версията на Better Homes има едни страници, на които можеш да си боядисаш стените в няколко различни нюанса, да комбинираш със различен цвят завеси, мека мебел и дори възглавнички. Невероятно е как се променя изгледа на стая, дори от един тон разлика на някой от тези елементи. Само не знам как да ги покажа тия страници....  newsm78

И да питам нещо друго: как чистите, или не чистите, и как съхранявате четките, с които сте мазали с масло?

# 44
  • Нейде из лудите гори...
Тази тема ще се окаже златна мина в моя случай. Стягаме къщата на прабаба ми , която е необитаема от 4-5 години и съответно има бая мебели, легла (тях мисля да си ги изхвърля), гардероби, столове, маси... хубавото е, че има и къде да ги прибера , без да ми пречат, обаче с тази тема вече май се вдъхнових да им вдъхна животец...  Heart Eyes Не на всички, но стол няма да изхвърля  Mr. Green

Благодаря ви! Ще ви следя с интерес Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт