Да преправим старите мебели с любов - тема 24

• 87 235
  • 784
  •   1
Отговори
# 345
 Heart Eyesблагодаряя

# 346
http:///furniture/shtastliva-sedmica-3009061013/spalen-komplekt/

Спален комплект, съставен от:
-легло-матрак  -  140/200, голяма  табла - 201/104,малка табла-151/75
-тоалетка с тройно чупещо се огледало - 128/40/170
-2 нощни шкафчета - 44/29/50
-петкрилен гардероб - 230/63/192 -  има странични счупвания от горния капак.

760 лв

Не е реклама, търсех старинен комод.
Явно сайта  не дава...нищо де... antiquebg.com

Не можах да се сдържа...на фона на педечарките от по 3000 лева..

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 13:59 от Нивиана

# 347
  • В градината...
Невероятен и достъпен  Peace

# 348
  • София
На мен не ми се отваря линка Thinking

Вчера ударих втора ръка на моите первази. Добре се получават засега. Малко ми се видяха настръхнали след първата и се наложи да ги шкуря малко. Днес ще видя как са. Четох назад в темата, че трябва да разредя малко лака преди нанасянето му върху акрилната боя, за да не пожълтява. Това за всички лакове лис е отнася? Взела съм на Сократес мат.

# 349
Диди нали ще пуснеш снимки,когато си готова.

# 350
  • София
perunika, американа от къде го купи пак от този магазин до автогарата ли?  Hug

Благодаря ти много!   bouquet

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 16:28 от katri

# 351
  • В градината...
Не, от Русе. Първо търсих в магазините за платове, после се оказа, че има по-голям избор на американ - 2-3 вида - в магазините за спално бельо /там където продават и хасе и шият по поръчка/.
Има и в нета http://www.model73.com/product/44/amerikan-3-50lv.html
http://amstarbg.com/index.php?route=product/product&path=44_ … amp;product_id=64

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 16:20 от perunika

# 352
  • София
Диди нали ще пуснеш снимки,когато си готова.

Разбира се Simple Smile

# 353
Момичета сръчни, следя ви отдавна, черпя идеи и вдъхновение.
Тъкмо си лежах и мъдрувах дали да не боядисам с латекс в бяло раклата в спалнята, когато попаднах (за зла беда) на ето това произведение на изкуството:
Скрит текст:

В шах съм, влюбена  Heart Eyes Имам гардероб за "рециклиране" - соц мебел, трикрил, тъмен, с политура.
Не знам как бих постигнала украсата, с резба не мисля, че ще се справя. Остава с боя. И за цвета се колебая.
Стаята е в лилаво, приглушено, но плътно. Подът, корнизите и мебелите са тъмни - в една гама и почти еднакъв цвят, което досега ме спираше да не ги преправям. Попадам на бели мебели, много ми допадат. Не зная дали наживо също ще е така.

Ако имах фотоапарат щях да покажа и стаята, и мебелите. Знам, че тук ще намеря добри идеи и сродни души. Утре ще опитам камерата на лаптопа дали обича мен и идеите ми   bouquet

# 354
  Знам, че ми идват понякога адски идиотски идеи, ама тоя гардероб, по-точно декорацията отгоре не може ли да се направи с дебел шнур? Залепен, боядисан, лакиран. Май не обяснявам добре, ама си го представих. Иначе за освежаване с различни цветове бих предложила ябълково зелено и приглужено бежово-жълто  - в текстила ,разбира се.

Последна редакция: ср, 02 окт 2013, 19:38 от Елинор 777

# 355
Ето каво гледам сега http://www.btv.bg/lady/videos/video/1379481054-Kak_da_dekorirame … _i_spalnyata.html не е точно мой стил,но ...направо ми се прииска да го декорирам аз  Mr. Green имам забележки ,особено Сингера къде гои забиха в ъгъла,ми срамота е значи  Whistling Продължавам да гледам  Crossing Arms

# 356
  • В градината...
Елинор, идеята за шнура е чудесна  Peace

# 357
Daisy, гардероба е трепач! Идеята на Елинор за шнура ми допадна и на мен. Шнур гумен, или гумирана тел си представих аз, или може би от онези въжета като за простор. Със сигурност ще е огромна играчка да се направи Simple Smile Ако го правех за себе си, бих боядисала първо гардероба - ябълково зелено, приемрно, както каза Елинор, и отгоре нарисувани не много ръбати и разчленени елементи с молив. После малко по малко с монтажно лепило и бяло въженце... и накрая лак. Това си представям аз, но нямам ни най-малка идея дали е реално. Може би с някакви по-прости геометрични форми ще стане. Да покажеш накрая  Peace
Сандъкът не ми отговаря  Mr. Green Може да са го взели вече. Пък аз точно си го намислих в бяло в хола... карай, ще си намеря друг Simple Smile

# 358
За декорация на мебели:
http://prodavalnik.com/rezbovani-ornamenti-za-mebeli-i26862595

Също може да се използват елементи от бамбукови щори /в Джъмбо са по 10 лв./ или постелки за сервиране, пак бамбукови /в магазините по левче ги има/ - ще се получат геометрични фигури, дантела...
Вече се навъдиха доста магазини за материали за декорация /Слънчоглед и подобни/. Там със сигурност, ако поразгледате подробно ще намерите нещо подходящо.
ЛаВалета беше правила декорация на една кутия за бижута с шнурче или тънко въженце /не помня вече/ - много красиво, ама голяма врътня ми се вижда. Само като гледам такива фини работи и ми се разтреперват ръцете. Аз, за да увия канапче около гърлото на едно шише, се омазах цялата в лепило /и шишенцето омазах/.

# 359
  • София
Дейзи, тези врати са гравирани с фреза с компютърно управление. Поне на такива ми приличат. Вече на доста места предлагат такива услуги. И моят свекър има, ама още не ми е показал нищо направено с нея. Според мен може да се наложи и шаблон някакъв и да се гравира ръчно, като се следва контура. Врътня ще е, но ще изглежда страхотно.

Общи условия

Активация на акаунт