Да преправим старите мебели с любов - тема 24

• 88 480
  • 784
  •   1
Отговори
# 585
  • гр. София
Ванилия, ваксата не се ли маже върху дърво, а не върху боя  Thinking? Аз доколкото разбрах ти си я намазала върху боята  newsm78..........

# 586
Мда, върху боята я намазах  Mr. Green Ама то по принцип и латексът се маже върху стените, а аз го намазах върху пдч-то, така че... импровизацията е пълна.

# 587
  • гр.София
Ванилия, сега се сещам, че майка ми преди години /мнооого/ боядиса вратите с бял латекс. Ами май още са си с него, нямат изтъркано, а не ги е "запечатала" нито с лак, нито с вакса. thumbsup

# 588
http://prodavalnik.com/shevna-mashina-i31223473

Нали обикновено се търсят такива крака....аз ще се почудя малко....

# 589
Ванилия, изглежда супер, плочките също са си идеални Simple Smile
Сега като гледах снимките ми светна, че аз също мазах един шкаф от вътрешната страна с вакса, щото това имаше на магазина и стана точно както го описваш с блясък. Според мен е устойчиво покритието...

# 590
  • Пловдив
http://prodavalnik.com/shevna-mashina-i31223473

Нали обикновено се търсят такива крака....аз ще се почудя малко....
Недей!!! Не са тези краката, тези са едни прави. Търсените са от сингер с извивки, приличат леко на ковано желязо.

# 591
  • В градината...
Освен от Сингер, има и други хубави крака, макар и не чак с толкова извивки, а и зависи кой какво търси  Peace

# 592
  • Пловдив
Ок, зависи какво търси, НО тези са прави и нямат извивки.

# 593
  • София
Я дайте акъл:

Кухня /корпус ПДЧ- дървесна шарка , вратички масив/. Ако взема да пребоядисам вратичките в бяло, какво да правя с корпуса? Мога ли да боядисам и него? Грозно ли ще е ако го оставя в дървесен цвят?

# 594
  • Пловдив
Трябва да снимаш. Според мен не би било грозно, в скандинавския дизайн, така модерен напоследък, се съчетава бяло с дърво.

# 595
  • sofia
Бяло и дървесно е добра комбинация, но както знаете - в детайлите е ключът  Simple Smile

# 596
  • София
Вчера съм я чистила, но бях без телефон на обекта.  Ето я от преди това:

Стените няма да останах оранжеви, приемам предложения за цвят, изложението е южно и е много светло.

Отгоре има едни неща с лунички, дето висят. Няма пари да ги махаме. Въобще няма пари за детайли, трябва да сменим плота, гърба, уредите,...

# 597
  • Бургас
Грета Ей, според мен ще се получи много добре ако боядисаш дървените части, без тази на аспиратора в бяло, а корпуса си го оставиш с дървесния цвят. И нов гръб задължително

# 598
  • Пловдив
Защо не боядисаш ПДЧ-то в бяло, а вратичките да оставиш дървени?

# 599
  • В градината...
Защо не боядисаш ПДЧ-то в бяло, а вратичките да оставиш дървени?
Да и светло сини стени http://www.kitchen-design-ideas.org/images/kitchen-cabinets-mode … il-blue-walls.jpg

Общи условия

Активация на акаунт