Отговори
# 60
  • Още у мъглата ...
Ехооооооо, намалете малко волЮмето...ше събудите децата. Joy
Май забравихте, че има два келеша тукя... Mr. Green

Айде, намалихме  Sunglasses, малко романтик  Heart Eyes
http://vbox7.com/play:5b551cda

# 61
  • някъде из Врачанско
Профи, не се връзвам, и аз да се включа с нещо, малко съм старомодна, ще ме извините, все си мисля че и този го играе приятелството, артист, слушах му песен, ама не го възприех,верно  е отвлечен, да може  и студен, все си мисля,че Хазал е по-готина, земна, верно,че понякога изглежда студена, ама очите и се смеят, нали те са прозореца на човешката душа , леле и аз кат се отплеснах, тя требва да ни наема за пиари, бе, как само я защитаваме и къв образ и градиме, айде купона,че ми е самотно, ей хора, тъжно и самотно, добре, че сте вие,  newsm51 newsm44    
Скрит текст:
                      [video ]    http://www.youtube.com/watch?v=hCTKZPxzLS8 /video]

# 62
  • В света на мечтите... ❤
 hahaha  hahaha  hahaha

Хади на гюбеците молим  newsm44  newsm44  newsm44
Скрит текст:

# 63
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything

Ми ти пък стига си ги водила с тебе по среднощни купони! Mr. Green

# 64
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:
Joy Joy Joy

Я да видим ся ша са види ли  newsm78

# 65
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

Ми ти пък стига си ги водила с тебе по среднощни купони! Mr. Green
Еййй, да не мислиш, че ми е лесно...нема кой да ги гледа...а ВанчИтУ си остай и нейната келешка...та съм се видела в празници.... Joy

# 66
  • София
важно ли е дали  е счупено или не нейното прозорче, все пак това е ценно нещо и не на всеки може да се подари този подарък, но мисълта на бо е може би по-скоро отвлечена, има вид на философ в музиката, може да е грозен, но явно се увлича от психология и източни култури, все  си мисля че е по-принцип, ама знам ли му потока на мисълта, не съм го срещала по коридорите на нашия интересен дом, що няма пак купон а newsm78

Чакайте, че замалко пак на гръцки да пропиша  Joy
А ние се бъзикаме, смях да става и както споменат тая вечер съм ужасно лигава, така че ако има нещо, ще извинявате!
А за Боноимо с другата тема май прочетох, че е еврейн, мяза си на такъв, незнам на мен ми се вижда малко, как да кажа, не на бунтар, на философ-не мисля.... абе незнам и аз на кво ми мяза ама не ме кефи, може да е готин човек, ама как се облича, малко преиграно ми идва незнам  Wink

Е хади де, тамън ша се надумаме за Серка без да ни разберат, освен Ирка, ама и тя от наща партия  Mr. Green Joy Joy Joy

Айде  Mr. Green ама да не стане много неудобно пред другите   Joy Joy Joy Joy само тричките да си се разбираме  Mr. Green Joy Joy

# 67
  • София
Скрит текст:
Joy Joy Joy

сичко са види да знаиш  Shocked Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 68
Скрит текст:
Joy Joy Joy

тц  Naughty  Joy  гьордум йок  Joy  Hug

# 69
  • София
hahaha  hahaha  hahaha

Хади на гюбеците молим  newsm44  newsm44  newsm44
Скрит текст:

Dani  Hug Hug  hahaha hahaha мноу яка физиономия  Joy Joy все едно Емко кат слуша Прансуто  Joy Joy Joy

# 70

Айде  Mr. Green ама да не стане много неудобно пред другите   Joy Joy Joy Joy само тричките да си се разбираме  Mr. Green Joy Joy
Аааааааа, без тия....само с БГ субс... Naughty

# 71
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:
Joy Joy Joy

тц  Naughty  Joy  гьордум йок  Joy  Hug

Ми няма да го гледаме значииии  #Crazy  ooooh! Laughing

# 72
 Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Скрит текст:

# 73
  • някъде из Врачанско
слънчице кво да видим, че язе нищо не вида, леле, тва е от танците, зави ми се свет, пробвай пак,че не моем спим сега, като не вида

# 74

hahaha Joy hahaha Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт