Отговори
# 585
  • В света на мечтите... ❤
Малко за стимул да ви сложа  Peace  Hug

# 586
Тез пак и те да лягат веч  ко са мотат Crossing Arms  ако мноу искат и нощници ши им дадемИ саУ са махнат от анкеткЪтЪ Crazy

# 587
Биб Hug ето го http://magazimedya.com/dev-anket-turk-televizyonlarinin-unutulma … mlu-cifti-hangisi

кЪк шЪ истинИти с тез пижами бе Simple Smileд'ан сте пенсионерки яяяяяяяяя Blushна който му е студено да мята халатЯ отгоре,белким сЪ стопли Hug Hug Hug

# 588
  • Още у мъглата ...
Тия не моим ги стигна,хората дръпнаха много напред  Crossing Arms

Абе добре си е така, те първите го играят зайците в леката атлетика, тичат напред за темпо, а после се отказват и втория става пръв  Party Party Party

# 589
  • Още у мъглата ...
Тез пак и те да лягат веч  ко са мотат Crossing Arms  ако мноу искат и нощници ши им дадемИ саУ са махнат от анкеткЪтЪ Crazy

Мчи тъй де, даже сме любезни и пижамки ша им дадем  Joy Joy
Фейче Hug

# 590
  • У Диспансера ...♥♥♥

Абе добре си е така, те първите го играят зайците в леката атлетика, тичат напред за темпо, а после се отказват и втория става пръв  Party Party Party

Дюрасела ей сега ще им се  изхаби  Joy Joy Joy

# 591
на некакъв смотан таблет съм и ми зарежда по мноо време ама нема се откажем Габи  HugЖана Hug

# 592

Вени много хубави 'апчета предлагаш,аз лично 3 пъти ще са наредя на опашката като ги раздават  Joy  Hug  Heart Eyes  Hug

Ами  давам Дани нали трябва някак де се укротите иначе  ~Зизу~ трябва да не спи само теми да реди.....  Thinking лелееее аз чак на рими го ударих.
Но така като гледам на диспансерките и това не им помага. По пижами са
Скрит текст:
, но пак за парти се стягат

Междо другото наши репортери направиха снимка на нощните одежди на Фери и Емир
Скрит текст:

# 593
  • Още у мъглата ...

Дюрасела ей сега ще им се  изхаби  Joy Joy Joy
smile3521 smile3521

Ей така ша изпокапят  Mr. Green
Скрит текст:

# 594
хайде супер нежна песничка Winkи ФЕМИР ФОРЕВЪР  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 595
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ооооо те тия на 30% Whistling

# 596
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Дзак!!! Mr. Green Laughing
Тамън идИм от библУтеката...гледам Вена И Жани раздали пижам'ти... Laughing

Така, кой не се уредиии...на 1-ви етаж ако видите един кьосе...нема коса и обезкосмен и не го познайтииии...Чепиков ще да е... Whistling

# 597
  • В света на мечтите... ❤

Вени много хубави 'апчета предлагаш,аз лично 3 пъти ще са наредя на опашката като ги раздават  Joy  Hug  Heart Eyes  Hug

Ами  давам Дани нали трябва някак де се укротите иначе  ~Зизу~ трябва да не спи само теми да реди.....  Thinking лелееее аз чак на рими го ударих.
Но така като гледам на диспансерките и това не им помага. По пижами са
Скрит текст:
, но пак за парти се стягат

Междо другото наши репортери направиха снимка на нощните одежди на Фери и Емир
Скрит текст:

Много са фйешън одеждите на ФЕмир  smile3521  smile3521  smile3521

# 598
Удариха 12 хилки Whistling
чей си питам аз пак белким някой знай и ма отрази - до кога може да са гласува и кога ще обявят резултатите newsm78

# 599
  • Още у мъглата ...

Да бе, много са се натопорчили  Mr. Green

Ама ми е най-весело със серкините фенове, те в началото се пънеха да са близо до нас, ама щото беше туитването за Чаги, после си останаха вече надолу здраво, а сега гледам, че даже Хазал-Хакан може да я мине  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт