Нова седмичка е тук,чакаме отчети вкуп! (6-12.02)

• 9 918
  • 226
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Светли, я кажи ти от кой випуск и от кой клас в МГ беше?

Ами 1996, ама не в МГ, а в Първа езикова  Flutter

# 76
Голдънче, разбирам те мила!  Hug
Много кофти така да чакаш и да се надяваш. А мъжете са толкоз крехки...Те май повече се тревожат...
Прегръщам те, мила!  Hug Бъди силна!   bouquet

# 77
Голдънче, недей да го мислиш толкова. И мен ме втриса, че трябва да кажа тази вечер, че пак ще пробваме с нови сили, щото...лелката е тук. И как мразя докато се точи, че докато дойде време за секс...
Сега си гледах календарите, и ако вярвам на лунния на мен веднъж в годината овуто ми съвпада с пълнолуние, т.е само веднъж в годината мога да забременея според лунния календар. Миналата година стана, но и абортчето не ме прескочи.
Несса не се гърми, ами гръмнете едно шампанско след прегледа, вярвам, че ще е успешен. Честити чертички, миличка.
Весе, специално до теб--НЕ СЕ ПОБЪРКВАЙ. Няма как да имаш симптоми веднага след ову, ако продължаваш в същия дух, убедена съм, че от нерви си предизвикваш цикъл.
Дарилка, може да е имплантационно зацапване твоето. божа работа.
Дано нещата да са такива каквито искате.
Марлийс хубаво стихче.
Прегръдки и цунки, чао. Hug

# 78
Момичета, дано не пропусна някой... Много активна седмица се заформя, а аз чак сега се включвам.
първо се обръщам с цялата си съпричастносткъм Какичка. Мила, не можеш д ас ипредставиш как добре те разбирам. И аз съм в подобна тежка ситуация от 3 месеца. най-силният мъж, когото съм познавала седмица след седмица се превръща във все по-безпомощен старец. А и той е млад. Ако няма сериозно заболяване и вече нанесени невъзвратими щети, не се отчайвай!!! Много е млад. Просто на мъжете им липсва мотивация в такива моменти. Дръж се, какичке!и винаги споделяй. Ще се моля и за твоя татко вече!
Голдънче, направо се просълзих от историята ти... Имай предвид, че след спиране на хаповете си минават 2 цикъла докато се нормализират нещата. Следващият път Praynig И ще го съобщиш по възможно най-романтичния начин на любимия.
Даре, направо каква статистика с иси направила!!! Shocked Хич не ги вярвам тези неща с пълнолунието. На човек му се случва общо взето това,  в което вярва. Хич не го мисли. Мъжът ти възстанови ли се малко от тежката новина за брат му? Психологическото състояние е мн важно при бебеправещи. Дано сте по-добре вече Praynig
Нес, честито мила. И хайде по-позитивно да гледаш вече на живота! bowuu
Хери, Heart Eyes

# 79
О, Иринии, къде изчезваш ти, душко?
Благодаря, че питаш, ама хич не сме се оправили. Само си даваме вид. Мине, не мине време и някой спомене нещо, и така...Лоша работа. Дано поне малко отшуми, че човек се побърква от мисли.
Стискам палци за бащите ви момичета и се моля за тях.
А колкото до статистиката тя е просто, колкото да се ядосвам повече.

# 80
  • София
 Joy Joy JoyЗдравейте и от мен мацки  bouquet Nessa  пожелавам ти след 9 месеца едно сладко бебче Joy Golden Rose   сигурна съм че, следващия месец ще се похвалиш с  EFP  Даре пожелавам ти и на теб  newsm30 newsm30 - нали мъжа ти иска близначета LaughingДарилка стискам ти палци  LaughingVessito спокойно миличка,нервите не ни се отразяват добре newsm51  Kakichka  как си днес? newsm17 newsm17 newsm17 стискам палци да се оправи татко ти newsm53Целувки на всички  love001

# 81
Колко много сте изписали за два дена, докато ви прочета и мъжа заспа  Laughing
Дара, моите съболезнования. На мен също скоро ми се случи. Доста време трябва, за да преодолееш тъгата, но хубавите спомени не трябва да се забравят в никакъв случай.
Какичка и ИриниPraynig надявам се, че ще успеете да вдъхнете кураж и сила на бащите си и скоро да пишете, че тежкият период е минал  Praynig
Теди, честити придобивки, казвайте кога ще е следващата среща, че нямам търпение да те видя с новото палтенце и ботушки  Wink Радвам се, че вече си оздравяла!
Еооо, браво-браво  Grinning Искам специална покана, за да видя този сайт - направо нямам търпение и се надявам, че скоро всички момичета от този форум ще си имат блогове за техните бебета в твоя сайт  baby_neutral
Голдънче, май на всички се случва това, но това е защото надеждата умира последна. А това, че мъжете ни изпитва същите емоции като нас само може да ни радва - намерили сме страхотни мъже.
Лея, Веси и всички други, които са в период на чакане да не губят надежда и да се заредят с позитивни мисли, ние стискаме палци до посиняване  Wink
Хайде, дано скоро скоро се махне този сняг и пак да се върне топлото време от  събота и казвайте кога ще е следващата среща!

# 82
Здравейте! Hug
Сега- долада от преглреда:
Ходихме снощи с tatkoto  и той излезе ухилен до ушите Laughing.Умрях от кеф- аз също(макар 4е в на4алото се чувствах адски тъпо,щото доктора му показваше това и онова  и той дори познаваше някои органи и движения преди да му ги кажат,а аз....гледах тъпо и нищо не виждах.И накрая им викам- може ли и на мен да покажете,4е ни6то не виждам..... smile3518Е- Rolling Eyes показаха ми накрая и вече и аз бях ухилена.Бебо ни махаше,риташе,сгъваше лакти..абе- нямам думи да ви опиша. newsm44Много вълнуващо беше.Доктора гледа гръбна4ния стълб и каза 4е е просто перфектен и може да спирам фолиевата.За около 20 минути в тази възраст е трябвало да направи 3 движения- е нашето гимнасти4е ги  направи за 2 минути  JoySimple SmileДори доктора на шега ,на майтап реши да се пробва да му надникне между краката,но....твърде рано е . GrinningТОй се въодушеви от това 4е  съм била слаби4ка и дори студенти можели лесно да ме гледат WinkАбе- развива се идеално.Сега съм в 13-а седмица,а дори се мъ4и да отговаря и на 14-а.
Ох- много дълго се полу4и,но исках да ви кажа всичко!Много съм щастлива.Хайде- после пак ще пиша...... Hug

# 83
Ей Велмарче, страхотно преживяване е било Heart Eyes И все по-хубаво ще става от тук нататък.  Mr. Green Много усмивки ви желая и все такива хубави мигове да споделяте с любимия. Grinning
Благодаря ви момичета, силно вярвам че, толкова положителна енергия насочена към мен няма как да не ми донесе късмет.  Heart Eyes
А иначе неискам да ви разправям какво ми е на главата - иде ми да зарежа и работа и всичко и да си отида в Плевен да въдворя малко ред. Ама шефката категорично отказва да ме пусне, а в момента не мога да си позволя да напусна.  #Cussing out  #2gunfire
Много прегръдки и целувки и лека работа ви желая  Heart Eyes

# 84
  • София-Лозен
Добра сутрин Мадами!!!!!  Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Влизам само за 2 секунди да ви почерпя и бегам, че мнооо бач!

Ей Велчоооооооо, направо настръхвам като чета отчета ти! Невероятно е! Душичка златна, толкова се радвам за теб. Дано малкия фъстъкар  baby_neutral да е все така отличник и до края!

Леа, вече почват да ми треперят мартинките за утре! Не знам каква торба с кураж ще взимаш, ама мисли му!

# 85
Каки,хайде да те водя с мен в Плевен! мисля в събота приве4ер да пътувам,а в неделя-обратно- абе- да види г.. път CrazyМисля да казвам и на родителите вече,ама да ви кажа 4естно - и аз не знам как newsm78

# 86
велмарче, като почнат да ти се оплакват от болежки, удряш по масата и казваш в прав текст: я се стягай, че ще ставаш баба/дядо!
Моят баща се подмлади с десет години.

# 87
тити,те моите родители са млади,а и 2 пъти са станали баба и дядо вече.Няма на къде да младеят повече Laughingпроблема не е в мрънкането им,а в това 4е ще има тормоз и съвети по телефона.МАйка ми е невероятна паника и сега ми звъни през ден за всяка катастрова в софия CrazyНЕ искам и да си представям  как ще е занапред.Споделих със сестра си тревогите по темата( е- тя най-добре знае за какво става дума) , и тя ми вика- "предлагам ти да не им казвап,а да из4акаш детето на давърши 3-4 години - и само да се оредстави Laughing :35:4е да си спестяло ранните контакти с майка ми.Представи си за какво 4удо става дума Wink

# 88
сестра ти явно е свежарка Simple Smile ами кажи им, че ще имат ново внуче и си смени номера на телефона  Mr. Green

# 89
  • София
хахаха, тити както винаги с лаф в десятката  Laughing Laughing Laughing

Момичета, много ви благодаря за хубавите пожелания! И на вас да ви се връщат десетократно!!!
Аз вече съм спокойна, щото роднините пристигнаха и нацелиха слънчевото време, че със снега дето валя предните дни, направо се притеснявах... Но сега почва "купона"   Joy
Лек ден и СЛЪНЧЕВ на всички ви!!!!

Общи условия

Активация на акаунт