Нова седмичка е тук,чакаме отчети вкуп! (6-12.02)

• 9 899
  • 226
  •   1
Отговори
# 105
Голям карък съм, опитах се да вляза в чата, сиреч аз бях Дбтб, щото не знам и аз защо така ме изписа, но писах, писах съобщения, докато ми излезе, че връзката е лоша.
Ама ви четох, как ще ме ритнете. Laughing

# 106
здавейте сладурки,
нова съм при вас и дано ме приемете.То през последните 5 месеца обиколих 5 форума:почнах с искам бебе,минах през мама през юли,родители преживели загуба,проблемно забременяване и ето ме пак при вас.Изобщо натоварена програма,ама не ми се оплаква сега.
Та само да ви кажа на контролния след аборта лекаря ми откри ендометриозна киста-4 см и вика да я режим  #2gunfire ,ама после отидох при друг и вика спокойно да си бебе правим.Та ми се иска да вярвам на втория лекар.От днеска почнах фолиевата и другата седмица спирам противозачатъчните,пък каквото има да става да става..... newsm78

Честито на сички бременлийки и успех на всички които опитват!!!!  bouquet
И аз съм една от вас.... Praynig

# 107
Здравей Бимба, добре дошла. Дано скоро свикнеш с нас и успех с бебеправенето след спирането на хапчетата. Понякога е хубаво да вярваш повече в себе си и не само на лекарите.

# 108
Благоваря че ми обърнахте внимание на моя цикъл...., но смятам че това си е обикновен цикъл, без никакви други странности...

Велмарче, душко, много ми стана мило като прочетох какво сте изпитали с таткото. Радвайте се и бъдете щастливи, тъй като това време минава бързо. Наслаждавайте му се от сърце Peace

Теди
, дано всичко мине успешно и после ще докладваш. Praynig
Херувимски, кажи поне едно НАЗДРАВЕ мари.....Давай виното, че пак студът ни изненада... Crazy

Добре дошли на новите девойки и успех Peace

# 109
  • Стара Загора
..
Херувимски, кажи поне едно НАЗДРАВЕ мари.....Давай виното, че пак студът ни изненада... Crazy
добре че съм винаги подготвена  Mr. Green наздраве Crazy

# 110
  • София
  bouquet  bouquet  bouquetЗдравейте и от мен  bouquetVelmar  пожелавам ти много положителни емоции с малкото човече :35:Lea подължавам да ти стискам палци JoyДаре  съжалявам за гадната лелка,която те е посетила,успех другия месец newsm51Vvenkova оправяй се бързо с този гаден цистит Hug Виляна и  Бимба  добре дошли  bouquetМомичета по кое време влизате в чата? newsm12Преди няколко дни влизах,гледах за някой познат
,но не видях smile3506Чатих си с няколко мами,но друго е като има някой в твойто положение newsm53Предварително ли се разбирате?  love001

# 111
  • София
Даниелче, ние си имаме чат-канал Искам бебе. Ти си влязла в чата на БГ Мамма. Оттам отиваш на иконката канали и изписваш #iskam_bebe и влизаш при нас Grinning

# 112
Добро утро, мацки! Wink
Как сте днес?  Party
Ние вече две вечери пропускаме, та ми иде да го убия моя, ама кво да го правя като е уморен и заспива в 21 часа Simple Smile) То и аз съм малко виновна с тоя цистит  #Cussing out #2gunfire Поминава ми вече, ама...
Почвам да си мисля, че и този път никаква не сме я свършили  newsm78
Добре дошли и от мен на новите момичета.   bouquet И аз съм от скоро тук, но всички сте толкова мили и гостоприемни та се чувствам като удома си!  Heart Eyes
danielad, и аз нещо не се справям с чата  Embarassed
Много целувки на всички! Успешен ден!  Grinning

# 113
Даниела, виж тук, има го адреса, от който направо можеш да влезеш в нашия чат.

Венкова, не се ядосвай, че сте пропуснали Wink Ти сега оправи цистита, пък другия месец няма да пропускате Grinning

Добре дошли на новите момичета! Надявам се да ви е хубаво при нас и да сме ви полезни!

# 114
 smile3532  love001 newsm08 newsm51 newsm51 здравейте, девойки и днес. Как сте..?Нищо не пишете днес. Защо така? да не да спите. Ще имаме ли нови бебета?Някой с положителен тест. На мен още не ми е дошло, а от време на време ме наболява корема. ах дано не ми дойде  Praynig Гости не съм канила и не искам гости  Mr. Green Shocked Joy

# 115
Вилиянче айде успех ти желая,пък дано гостите не дойдат.
Иначе добро утро и от мен.При мен хубавото е че остават само още 6 хапчета-уфффф искам да свъсрхват,пък и се надявам да убедя и този доктор да ми даде зелена светлина.Въпреки че аз съм си почти сигурна че в състоянието в което съм няма да успея да зачена,снощи се любувахме с мъжа ми,а аз цялата треперя,все едно ще ме колят....ама то от толкова емоции напоследък и все лоши какво друго да се очаква!!!! Whistling
Успех момичета,благодаря ви че ме приехте.
Много сте милички наистина!!!!  bouquet

# 116
Привет сладкиши  bouquet
Ей, бимби, как няма да те приемем. надявам се да се чувстваш дабре при нас Hug
Вилиянче, а дано да не ни дойде на всички, който чакаме тези дни омразната лелка Grinning Praynig Grinning
Желая ви на всички лек и спокоен ден и естествено много усмивки и добро настроение Joy Joy Joy
Много гуш от мен Hug

# 117
  • София-Лозен
Цветя за рожденния ден на Момиче!!!!
Много здраве ти желая и много успех във всички начинания и Бог да те пази!

# 118
  • София-Лозен
А това е за Леа, тя си знае защо!!!!
Благодаря ти много!!!!!!

# 119
ееех... какви вести само  Sad  Cry
Стеф е права. нямам какво да кажа повече, тя го е казала много хубаво.

Единствено, че вярвам в "оправянето" на нещата или по-скоро се надявам и се моля!!!

Оф, искаше ми се да ви пусна линка със снимки от приключилия едногодишен ремонт на нашето жилище, ама...
какичка - само заради молбата ти да се порадваш на аванта - айде:

блока отвън --> http://community.webshots.com/album/326929303saYYkA

вътре --> http://community.webshots.com/album/547161208qZGVEh

и банята (нашата гордост) --> http://community.webshots.com/album/547161058Cjbqza

Приятно гледане! (няма обзавеждане, щото нали се сещате - събираме ги $ ....еех)
А пък като попълним и с мебели - ще ви поканя вече официално виртуално на гости Laughing Laughing Laughing
Браво много готено жилище, обаче плииз дай малко инфо
1) за вратите от къде и какви пари са , че аз оня ден във Варна се смаях от цени на врати
2) плочките в кухнята адски нестандартно и готино, но откъде ???

Общи условия

Активация на акаунт