Нова седмичка е тук,чакаме отчети вкуп! (6-12.02)

• 9 885
  • 226
  •   1
Отговори
# 120
На Момиче  честито  bouquet  bouquet  bouquet
отчетох се в чата но и тук Laughing
Здраве, късмет и бебе Hug

На всички нови попълнения, добре дошли  bouquet
На Тедито  Hug
На всички останали хубав ден и много, много усмивки Laughing

# 121
ей, теди, благодаря много! страхотни цветя!
от мен нали знаете - имате почерпка, ама не знам как да накича картинките Simple Smile

# 122
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Момиче!

# 123

Ето тук една торта от Момиче
Не ми се сърдете ако не е станало хубаво, за първи път ми е да качвам снимки Embarassed

Абе що такава малка излезе Shocked

# 124
  • София

ЧРД Момиче! Желая ти много здраве, любов, щастливи мигове и най-вече скоро да гушкаш сладко бебче!

Теди, няма за какво да ми благодариш. Приятел в нужда се познава, нали Wink Hug

# 125
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МОМИЧЕ!
Желая ти здраве, изобилие от щастие и нестихваща любов!
А най-вече ти желая скоро да бъдеш щастлива майка!

# 126
Благодаря ви много, милички!
Да ви се връща Simple Smile

# 127
Момиче честит рожден ден, мила. Имам една молба към другите, които вмъкват картинки да ми кажат как го правят

# 128
Честито,Момиче!
Желая ти от сърце много здраве,късмет и любими хора,много сили и здрави нерви в борбата,много скоро добри резултати.Бъди щастлива

# 129
Честит Рожден ден, Момиче!   bouquet
Желая ти преди всичко здраве и душевен мир!
Бъди щастлива!
И скоро да гушкаш сладко, здраво бебча!  Hug

# 130
Честит Рожден Ден, Момиче!
Желая ти тази твоя борбеност и упоритост да ти донесе съвсем скоро успех  ylinfant Да станете щастливи родители с Митко!

И всичко най-хубаво по случай празника!
  bouquet

П.П. Момичета, прощавайте, че не пиша и не чатя, ама пусто много работа, няма на кого да я харижа ooooh!

# 131
  • BABYLAND
     ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МОМИЧЕ!
БЪДИ ИСТИНСКИ ЩАСТЛИВА, ГРЕЙ КАТО СЛЪНЦЕ И ВЯРВАЙ В ЧУДЕСА!

# 132
  • София
Браво много готено жилище, обаче плииз дай малко инфо
1) за вратите от къде и какви пари са , че аз оня ден във Варна се смаях от цени на врати
2) плочките в кухнята адски нестандартно и готино, но откъде ???

Първо - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Момиче!!! Жива и здрава, и много късмет!!!

Второ - на РС (коте) - подред на въпросите:
1) вратите са от една фирма от Враца, но чрез поръчка в София - МДФ с естествен фурнир - 5 броя, с остъкляване по проект (стъклото е фиксиран мат - по-скъп), механизъм за плъзгаща врата, дръжки и монтажа и транспорта - общо 2400 лв. Това бе най-добрата оферта за нашите врати. За същите от известната фирма Интекст ни дадоха оферта 3600 лв. Мога да ти дам координати на фирмата евентуално или пък разбивката по размери и цени... (стига да я намеря из бумагите), но освен на лични?
2) плочките са от  фирма "Кавала", испански плочки с размер 31,5х31,5 см, разделена на 6 ивици - имаше много варианти на деление. цената... мхм, бе доста е - може пак на лични? Но за 3м2 просто не беше проблем - с гръб от кухн. мебел щеше да ни излезе по-скъпо.

# 133
Честит Рожден Ден, Момиче.
Усмивки, любов, щастие и
попътен вятър в правенето на бебче. Hug

# 134
Честит рожден ден  Момиче, много здраве, късмет и щастие и сбъдване на най-съкровените й мечти bouquet

Аз минавам за малко, защото имам въпрос към математиците   Embarassed
Моля ви някой да ми сметне и да ми каже: Фолиевата киселина на Healthy, тази която се взима 3 по 2, на която пише 0,005- но какво: микрограма или милиграма? Колко повече е количеството от нормалната фолиева дето е по 0,4 мг. ? Интересува ме за 1 бр хапченце...дано някой да разбере какво попитах, че май и аз не се разбрах  newsm78

Благодаря ! Спешно ми е  Blush

Общи условия

Активация на акаунт