Нова седмичка е тук,чакаме отчети вкуп! (6-12.02)

• 9 890
  • 226
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Здрасти! Мнооого го обичкам тоя ПЕТЪК  Flutter

Може ли да споделя, че да ми олекне - ще ме побърка това ПМС  Tired Вече трети ден ми се гади, от вчера ме боли и корема по средата, за гърдите няма да споменавам. Как ще утрая още 7 дни, докато ми дойде, не знам  ooooh!
А, и да допълня най-странното: този месец около овуто имах доста фертилна ЦС. Това хубаво, ама оттогава продължава да ми изтича такава - вече седмица  newsm78 Ей туй не знам какво е  Thinking

Дано вие сте по-добре  Hug

О, и с голямо извинение за пропуска - ЧРД на Момиче    bouquet

Последна редакция: пт, 10 фев 2006, 09:57 от svetli

# 151
Честит петък и от мен! Laughing

Ама Теди, много се радваш на петъка бе душко Wink
Аз бях сюрпризирана от мойто момче, че отиваме във Велинград днес следобед, а имам толкова много работа. Затова сега се стягам за да я свърша бързо и да се отдам на заслужена почивка Laughing
На вас ви пожелавам хубав и слънчев уикенд, където и да се намирате Laughing
За който трябва, продължавам да стискам палци, късмет ви желая момичета Hug

# 152
  • BABYLAND
  А добър ден хубавки!
   Нещо ме е зацепила глава, та едвам гледам. Плаках на сън тази нощ и днес цял ден ми е чоглаво. Знам че да плачкаш на сън е на хубаво, ама сега тепърва тръгвам по данъчни и банка...егати хубавото  Mr. Green
   Дано като се върна по-късно да имам време да скоча директно в чата и да си побъбрим, че имам едно въпросче!
   За сега ви пращам снежни целувки!!!

# 153
Здравейте и от мен!  HugМИнавам само набързо да се разпиша,4е съм хукнала по задачи.Днес ми е по4ивен ден ,та трябва да свърша доста неща.Ще ходя до КАТ,от там към личната лекарка за направление,и после ще ходя при някакъв лекар да се записвам на ЖК.ЛЕлеееееее #CrazyСтискайте палци да свърша всичко планирано!
Поздрави от мен! И.....честит ви петък!  bouquet

# 154
Честит петък, момичета.
Светлии, да не е станал бебо, обикновено и в такива случаи има течения разни.
Голдънчо, да се оправяш душице и аз вчера бях цял ден с лоши мисли.
Цветунчо, весело изкарване.
Сънчи, и аз обикновено при виртуални запознанства си представям някакъв образ, а после се оказва, че е друг. Къде е Хера, че за нея ще говоря. Херката например си я представях някаква надута и високомерна, само като прочетях името и това ми излизаше в главата, а каква се оказа душата -- добричка, приказливка.
Това за трети член в моето семейство - от вашите уста в божиите уши.
Хубав петък, обичкам ви. Hug

# 155
  • Варна
Светлии, да не е станал бебо, обикновено и в такива случаи има течения разни.

От твоите уста в Божиите уши  Hug И дано не е "останало по пътя"  Praynig

Херката например си я представях някаква надута и високомерна, само като прочетях името и това ми излизаше в главата, а каква се оказа душата -- добричка, приказливка.
Joy  Joy И аз така, Даре, имах същите "усещания" (Херич, ще ме прощаваш  Blush), ама отдааавна се поправих  Peace

# 156
  • София
Честит петък и от мен  Grinning
Ама колко хубаво е изгряло само Слънчицето, а Sunglasses
Даре, браво че си се научила да пускаш снимки! Много сте готини, засмяни, дано скоро родиш едно засмяно пухкаво бебе!
Светлиии, и мен ме гони ПМС-то душицо и аз се чудя вече какво да мисля Crazy Мъжат ми казва, че са ми порастнали гърдите, а аз ги чувствам само напрегнати и ме болят отстрани. И съм станала голяма поспалана. Снощи в 21 ч. си легнах Embarassed Ама при мен винаги преди мензис е така...спи ми се, та две не виждам Tired
Цветунчо, ще ни покажеш ли после снимки от Велинград?
Стеф, аз вземам от Неофолик от 4мг. И аз като Сънчо смятам, че не може да се предозира.
Ох...изпуснах ли някой newsm78
Тедунски, и на теб честит ти петък!
Голдънче, бързо да се оправиш с разните там банки-манки и най-вече данъчните да не ти вдигнат кръвното!
Целувки от мен Heart Eyes и приятен ден!

# 157
Добро утро и от мен Blush
Пак минавам за секунди само, да благодаря на тези които са ми отговорили по въпроса за фолиевата, само успях да мерна че Гризката ме е питала защо : ами случайно ми видяха малко разцепване на един прешлен на вратлето, демек Спина Бифида...та сега за всеки случай, ще трябва да пия по-големи дози фолиева, и тук идва ред да отговоря на Даниданчето, мило, аз няма да почвам да пия онези десетократни дози, исках просто да знам от коя разфасовка ще ми трябва, каква е разликата между двете и ако например тази с по-голямата която е от първи вид е с малко повече от другата, да си взема от нея...аз даже за пръв път като пих, си бях взела от нея без да искам  Embarassed та така...мерси на всички, вече зацепих  Blush

Лек ден ви желая, който има нужда от палци- стискам му,  Светли, ще видим твойто къде ще му излезне края  Wink

# 158
Извинявай Стефчо, аз помислих, че питаш за 10-тократните дози. Blush
Да, момичета, не може да се предозира, но ние със Стефчо сме си говорили за по-високи дози, които се предписват като лечение, защото имаме липса на фолиева...и витамини В/това аз специално/Затова написах да не прави самолечения, защото тези 10 пъти по-високи дози се пият по график.Иначе можеш да си пиеш Неофолик Форте-4 мг.Много сме си говорили по въпроса и обменяхме инфо и аз също много и благодаря, защото ми беше полезна с информация!
Целувки на всички!Честит петък и само хубави новинки ви желая!
Голдънчо, горе главата!
Не забравяй, че има хора, които страдат много повече от нас, с много повече проблеми!Аз си повтарям това, когато съм тъжна.Ние сме щастливи хора, повярвай!

bouquet

# 159
  • Стара Загора
Даре и светли простено ви е  Mr. Green
Даре надута съм ама от към кила...не от към душа Mr. Green
Весели почивни дни момичета и да знаете, че кака ви Хера ви гледа Crazy и стиска палци на всички Hug

# 160
  • София
Я една почерпка и от мен

че ме е подгонил един глад...не знам вие как сте...
Херко, а така, какиното, не ни гледай само, ами и пиши!

# 161
Честит нов ден и от мен:)Какво си правите момиченца?Simple Smile Чакате ли бебокченца и аз чакам ли чакам, лелката я няма още и дано не дойде защото хич не я искам Wink)  Outta Joint  #Cussing out  Praynig Желая ви усмивки, милички и добро настроение  bowuu  Peace  Party

# 162
  • София
Вилиянче, защо не се регистрираш, а все влизаш като гост? Ами чакаме, какво да правим...А ти кога чакаш да не ти дойде?

# 163
Момичета, искам да ви подаря това. Толкова истина съдържа... кара те да се замислиш... А също и това... Надявам се да ви харесат...

И двете са дело на братчето на Галски. Grinning Галски, поздрави го страхотните неща от мен! Hug
Много хубави стихотворения пише, макар и в моменти на тъга...

Последна редакция: пт, 10 фев 2006, 12:03 от Сънчи - Пънчи

# 164
Трябва да ми дойде на 13-ти, но вече една седмица имам менструални болки, все още не ми е дошло. Ако ще ми идва днес трябва да ми дойде.

Общи условия

Активация на акаунт