Нова седмичка е тук,чакаме отчети вкуп! (6-12.02)

• 9 912
  • 226
  •   1
Отговори
# 165
Сънчи, много са хубави. Хареса ми оптимизма, с който човек трябва да е зареден и това, че трябва да се радваме на мига.

# 166
Момичета, защо не ми кажете как вмъквате картинки Simple Smile)

# 167
  • BABYLAND
БЛАГОДАРЯ  ВИ ЗА ПОДКРЕПАТА МИЛИЧКИ МОИ! Сами знаете колко по-леко му става на човек когато си сподели мъката или пък радостта му става двойна, когато не е сам!
  Някой беше писал така :
"...когато на света се гледа с 4 очи
Щастието е двойно по-голямо,
а мъката на половин горчи!"

Та така е и при мен! Свърших с досадната работа за днес, но сега ме чакат нови задачки...аз пък се нервирам, че време не остана за да си пиша с вас! Нищо де, поне мислено присъствам в чата и да знаете, че сте ми на сърцето ВСИЧКИ...ДО ЕДНА!
  newsm51

Последна редакция: сб, 11 фев 2006, 16:35 от GOLDEN_ROSE

# 168
  • София
Ама как ги намирате тия линковееее... лелеее...  Laughing Laughing Laughing
Сънчи, ще го поздравя брата мой! Фен клуба се увеличава Wink  Hug

# 169
  • София
Вилияна, ето ТУК е обяснено подробно за картинките. А аз ти обясних и на лично съобщение.
Галски, поздрави на брат ти! Наистина много красиви и въздействащи неща!

# 170
за ea много специално ( ако стана номера Simple Smile)

# 171

Специално за lea Simple Smile

# 172
  • София
Мерси, трогната съм! Разкошен букет! А на теб - поздравления за това, че се научи да вмъкваш картинки!  bouquet
А вие, останалите, какво притихнахте? Не ви ли е срам толкова много да работите в петък Naughty Хайде някой да се похвали с нещо!
Аз съм в разкошно настроение Grinning Не знам защо така...весело ми е на душата, едно леко такова...и ви предавам и на вас моето настроение! И на всички по една усмивка Grinning Още по-широка Laughing

# 173
  • Варна
Ех, Леа, дали е заразно твоето настроение? Мен ми е много смачкано  Tired нямам сили за нищо. Как ще избутам до 18 ч. не зная  Crossing Arms

# 174
а така леа ме научи да правя такивакрасиви чудеса Simple Smile) Многоусмивки заслужаваш, леа Simple Smile Да бе къде са другите..защо не пишат:) и аз се трудя, а така ме мързи. Искам да стане 18 часа и да си заминавам:))   bouquet  

# 175
Привет отново ! HugТоку що се връщам от целодневно миткане по улиците CrazyИзпълних си всичките зада4ки LaughingВече си взех новата шоф.книжка,джи пи- то ми даде направление, и аз от там хукнах към лекря,дето ми го препоръ4аха и при когото се записах на ЖК.Вече официално съм картотекирана LaughingДоктора изглеждамного мил и свестен.Направи ми картон,пуснами излседвания и отново ме гледа на ехограф.Сгеа отивм да полегна пред телевизора 4е "героите са уморени" Crazy
Цунки от мен и 4ао за сега! Hug

# 176
Вилиянче, да не ти секвам ентусиазма, ама не е задължително във всеки постинг да слагаш картинка Mr. Green

Светли, ша избуташ, ей го на де е 18 ч.  Grinning Вземи си малко от хубавото настроение на Леа Sunglasses

# 177
  • Някъде там...
Ох и аз съм ужасно изморена вече, умората от седмицата ми се е натрупала и ми тежи. Дано да дойде по-скоро краят на работния ден.

Велмар честита ти нова лентичка Wink

# 178
Здравейте сладкиши.  bouquet
Честит ни петък! Laughing

Аз бях много притеснена за майка ми, защото й правеха изследвания в онкологията, но Благодаря на Господ, че няма лоши новини, просто има еднообразование, но то е доброкачествено и най-вероятно може да се излекува с медикаменти.
Така че мога да кажа че днешния петък ми носи хубави новини.Дано скоро и аз да е зарадвам с хубавата новина-че ще става баба Mr. Green

Иначе аз съм в същото състояние като Светли и аз имам някакво пусто и засилено течение и пак придружините симптомчета най-вероятно на ПМС Sad
Светли- горе главата ей сега ще мине денят Hug
Леичка, много гуш от мен Hug
Велмарче, а така починете си че се изморяваш за двама сега Wink
На всички чакащи като мен-успех Peace
На останалите много положителни емоции и весело настроение Joy Joy Joy

# 179
Сънчи-Пънчи, слушам и изпълнявам! Simple Smile Но ми беше интересно да вмъквам картинки и заради това два пъти вмъкнах Wink)   Mr. Green Нещо започва да ми става едно гадно.. "мушкаше" ме стомаха, а сега ми пари на очите. Вече искам да си отивам:)пускайте ме де и да бягам  Joy Искам да ви кажа, че всички сте много милички. Hug

Общи условия

Активация на акаунт