Отговори
# 435
Дианче и на теб лека нощ  smile3524

Айде и аз да се мяткам в леглото вече.  sleepuu
Ели и на теб лека Hug

# 436
  • София
Аз лека нощ или добрио иутро да кажа се чудя  Joy Joy Joy Joy Joy  Hug Hug Hug Hug Hug Hug аз изпиущих темата почти ама нейсе  Joy Joy и аз бях досега на РД, много яко беше Joy Joy Joy хайде лека нощ, оставете солидно количество кафенце привечер и за мене  Joy Joy Joy

# 437
  • В света на мечтите... ❤
Леле 2 страници Лекар с нож е имало,и накрая Слънцето изгряло и казало и Добрютрото!  Joy ей това е да си в Диспансеро,винаги ще ти кажат и Лека нощ и Добро утро  Hug  Hug  Hug

Хадии сега и от мен Добрютро милички!!!  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

Нося кафе и кавалтъ за 1-вата смяна ранобудници   chef Буйрум  Hug

Аз лягам да си доспя,по обед ще съм тук,някой да ми сложи кафе,ако може  Hug  Hug  Hug

# 438
  • In a surreal moment!
Добрютру и от мен!
Днес се събудх в 7, направо си е постижение в добрия сън. Хапчетата изпити, кавалтътъ ши чака.
Ах, след по-горнитеснимки ни нам кък ша са огранича до 1кафе.
Лудостта ми надмина някой нормални граници, ъвкоз, тука няма да зачудя никой, нали...
В хладилника има едно огромно тортище, което няма кой да изяде. То да беше нормално тортище, пък то ...огромно баунти.. кокос и шоколад... Накъртя на 2-та хапка. Много полудех, ама трябваше да изпробвам тая рецепта, ни нам що ми беше толкоз важно. Джансуто в мен проговаря от време на време ...

Лек и ползотворен ден на сичкию диспансер!

ФЕМИР ФОРЕВЪР

# 439
Гуууд мооорниииинг!!!  Hug Hug Hug

Спинкате ли, душици златни?! Ама, разбира се, неделята е ден за мързелуване! За съжаление, моят е пълен с домашни задължения!  smile3514

За закуска ми е мноооого рано, но пък не ми пречи да споделя кафенцето си с вас! Моля,

Скрит текст:

Снощи си направих мини маратон с АФК от първи сезон! (mishiHug) Така ми е фемирско днес!!!  Blush Blush Blush

ДаниHug Hug Hug

Икси, мятай насам тортата, колкото по-сладко, толкова по-сладко! На това изкушение винаги се поддавам!  Embarassed

Пожелавам Ви да Ви е цветно, слънчево, усмихнато и влюбено! Пазете се и до довечера, когато ще сте се пренесли в новата тема, фор шуър!!!  Heart Eyes

Скрит текст:

И няма как и аз да подмина: ФЕМИР ФОРВЕЪРHug

# 440
  • в подножието на планината

Добро утро! Hug

Снощи съм ви оставила на 17- та страница, а сега вече сте на 30- та... ooooh!

Дани, Hug благодаря за кафенцето и закуската!  bouquet

Икси, Hug и аз няма да откажа тортичка... Laughing

DiBoDa, Hug  bouquet

Йоанче, Hug наспи се, миличко, пък кафенце все ще има кой да ти поднесе... Laughing

Хубав ден!

# 441

Време е за втора лека закуска  newsm60

Скрит текст:

И кво сега не съм от V.I.P  ooooh!. отбора, чудим се защо, ама съм достатъчно интелигентно луда, за да съм от стая 10 на диспансера  hahaha hahaha hahaha

Ама господарката на имението не е отключила, ко праим сега! newsm08 newsm12

Чакаме Икси да метне тортата, и ще и видим сметката за нула време  hahaha

Скрит текст:

Хубава и слънчева неделя!

# 442
Това добре се е получило също Heart Eyes

Скрит текст:

Зиз ти сега ме пращаш да лЕгам ли,а нИщъ,не БлагУдарЙЪ  Crossing Arms  Joy
Прекрасен е колажа, просто чудесен. Heart Eyes
Привет Ви bye и мерси за кафенцата, и закуските.
И аз като Профи, като чух песента Какво е туй нещо #Crazy и не изтраях докрая да я изслушам. ooooh!

# 443

Мераба гюзел къзлар Hug Hug Hugдобре ми дойдоха сутрешните кайвета и кавалтъ Blushот мен по едно Фемирско кайвенце Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
и стгЪ стИ спали че пладне стана Hug Hug HugНаде HugДжейн HugИлде HugДани HugДи HugИкс Hugи за дригуте поспаланки  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
и малко красота Фемирска Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesза разбуждане  bouquet  bouquet  bouquet

# 444
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Буенос диас...хухавелняци Hug Hug Hug

Гледам снощи пак имало Йекшън...Чепиков има кУшмари...рипа на сън и вика "Помооощ"
Лично д-р Боцков му напрай тИрапия..."Как да сЪ оттърсим от чупките на Влъха? Mr. Green

Та кат стана дума...нере'е оназ ВИП пациента със спешъл слюнката...дет кат плюнИ падат катинар'ти? Whistling

Дежурна по "Лека нощ" било ЕлитУ...Дианка последна намъкнала пижам'та... Laughing
Пипе,....ко да кажем за нея....нема тИрапия...то тва е казус веке... Joy

Дженка, Hug ко даваш зор да си от ВИП-а...? На твое място бих се разграничила... Joy

Илде, Hug Джени, Hug Икси, Hug Наде, HugЖани, Hug

На Дани....мнооуууу, че е слушкала нощеска...ако се дърпА от първо... Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 445
Жани, Hugаааа, станала съм рано и балатончета направих но моичките. И от твоето ФЕмирско кафенце, ще си пийна с кеф. Heart Eyes
Предстои ни истински психотрилър, когато гледах серията навремето с Емировите изтезания, не станах дори и по време на рекламите. Rolling Eyes
Зизу. Hug

# 446
Здравейте искам да попитам снощи започна ли серияла с Хазал Кая

# 447
Здравейте искам да попитам снощи започна ли серияла с Хазал Кая
Не. Не е уточнено още нищо, предстои поредния трейлър, но за ПО вече нещата са ясни-в Петък, 13, от 20 часа по Стар тв.

# 448
  • По света и в нас.
Добро утро и от мен.
Взех си дозата кафе и сега се чудя newsm78 какво да започна по напред.
Снощи ми направи впечатление че по бтв даваха Опасни тайни 2 часа,значи може наистина да дават сериала от 8.00 да 10.00,чак да не повярвяш.

# 449
Буенос диас...хухавелняци Hug Hug Hug

Гледам снощи пак имало Йекшън...Чепиков има кУшмари...рипа на сън и вика "Помооощ"
Лично д-р Боцков му напрай тИрапия..."Как да сЪ оттърсим от чупките на Влъха? Mr. Green

Та кат стана дума...нере'е оназ ВИП пациента със спешъл слюнката...дет кат плюнИ падат катинар'ти? Whistling

Дежурна по "Лека нощ" било ЕлитУ...Дианка последна намъкнала пижам'та... Laughing
Пипе,....ко да кажем за нея....нема тИрапия...то тва е казус веке... Joy

Дженка, Hug ко даваш зор да си от ВИП-а...? На твое място бих се разграничила... Joy

Илде, Hug Джени, Hug Икси, Hug Наде, HugЖани, Hug

На Дани....мнооуууу, че е слушкала нощеска...ако се дърпА от първо... Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ей с тоя анализ Winkтотално сЪ разбудих вечИ  WinkЗизунчееееееееййй имаЙ милост мЪджанъм Blush
 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Общи условия

Активация на акаунт